- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грижите ли се за външния вид на гаджето си и по какъв начин?
Ти к'во искаш да се къпе всеки ден по няколко пъти ли? (Момичето имаше предвид, че не си мие цялото тяло с косата всеки ден.)Първоначално написано от YouAteMyHeart
Много сте зле, честно ви казвам....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Стискам му пъпките и му махам черните точици , обясних му, че душ-гела не е шампоан, подарих му гъба и душ гел , "зарязах" си два лосиона за тяло у тях. Скубкам му веждите по средата.Няма какво толкова да му правя по външния вид, въпреки , че обичам да се занимавам с него.
Slun4ice , радвам ти се !
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
мъхх..много го глезиш бее...ти още малко и зъбите ще почнеш да му миешПървоначално написано от Callisto
.. бз.... .. аа иначе по темата - много обичам да му правя прически и да си играя с косата му...
![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Първоначално написано от POLLINA
Иначе аз ще продължавам да не казвам нищо съществено по темата, само ще вметна, че съм шокирана що за неграмотница е авторката. А си мислех, че съм виждала всичко... То да беше само това "мЕрише", пък то всяка втора дума с правописна грешка.
Аз съм изумена, честно... Ясно е, че жените са си тъповати по природа, ама мъж да се остави да му скубят веждите и мажат с лосиони за тяло - това е вече епично!! Няма по-гадно от скрития п*едераст.![]()
Мен ме смущава като си помисля как мъжа ми си бръсне участък от крака, когато си прави татуировка, какво ли остава за друго... потресаващо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не, просто четеш много тийнпроблем!Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Сега се сещам и моя мъж не правеше разлика между душ гел и шампоан, покрай мен понаучи някоя и друга дреболия за козметиката, но при него едва ли ще се приложи на практика!![]()
Das Feuer liebt mich
дъвченето на ЯКО дъвки е много полезен хигиенен навик, определено..
мойте нокти са изгризани и ръцете са ми в мазоли от барабани, лостове и дрелки.. и кво?
тва с мекотелото ми хареса.
Не,не му се бъркам..Той самия избира какъв да е..А и щом съм тръгнала със него - значи за мен е идеалния човек..
Иначе понякога иска да играя с косата му,да му правя разни прически или просто да го "галя"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз ако тръгна с момче, което няма елементарни навици и не знае как да се поддържа.. Това да не се сеща да си изреже ноктите, да не знае кое е душ-гел, кое шампоан или пък да му чистя ушите ? Абсурд.Това са неша, които са си до човек.. той, ако иска ще си обръсне краката или ще си оформи ноктите..
Да му стискаш черните точки ?!Отвратително,. Е, да де вие си знаете..
Иначе аз не правя такива неща, не си и представям да ги правя. До сега всичките ми гаджета са имали елеметарни козметични навици. Никога не ми се е налагало![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Само си преброй правописните грешки в този кратък пост, пък после говори за 'професионално изкривяване'.. Смешно е да критикуваш, когато ти самият не си перфектен, а се имаш за такъв. Интересно как не ти направи впечатление правописът на авторката, който наистина е покъртителен.Първоначално написано от koshtramba
Например, пише се 'немАрливост'. Има разлика между 'и' и 'й'. Навярно и други грешки допускаш, които на фона на пълната трагедия в този форум, са нищо, но все пак за да държиш тон, трябва да имаш и покритие.Първоначално написано от koshtramba
Всички сте големи разбирачи !!![]()
To infinity and beyond.
Да, така ще е било. Обаче след като ти казаха, че имаш грешки, ти помоли да ти ги посочат, тоест не си ги забелязала след като си прегледала поста си отново. А като добавим и "пунктоацията" стават три грешки в двете мнения. Хм, как не ти създават "дискомфорт на окото" тези твои грешки?Първоначално написано от koshtramba
Моят правопис също не е перфектен, обаче поне не правя забележки на хората за него![]()
той си се грижи достатъчно за себе си и не се нуждае от мен за което съм му много благодарна много си го харесвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
извинете че ви се бъркам във спора но всеки бърка все пак човешко е на клавиетура нормално е да се натисне някоя друга буква вместо мислената от човека важното е в тетрадката да не се правят подобни грешкиПървоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
Бих направила всичко за приятеля ми. Не виждам нищо гнусно в това да се грижиш за любимия човек. Според мен това по никакъв начин не убива романтиката, така изразяваш привързаността си към него и му показваш, че дори когато е болен и няма да може да се грижи за себе си (на всеки може да се случи да хване някой грип, да повръща и да не може да стане от леглото или нещо друго), ти ще си до него, ще му помагаш и няма да го правиш с погнуса, а с любов.
И мен ме е гнус от другите хора, но той не е от тях, той е специален.
А това да нападаш някого, просто защото е на друго мнение, е смешно. Поне да си беше проверила поста за грешки като ще правиш забележка на някого за провописа (към изброените до сега грешки добавям, че се пише безцмислен , а не "безмислен"). И вярно е, че като се пише на клавиатура може в бързината да се сбърка, но като напада поне да си беше проверила нейния правопис...
Да,бръсна му краката и му правя кола маска на ръцете!
Бе,аз се грижа за себе си.Както казаха-ако човекът,с който сме заедно,няма елементарни навици-как,за Бога,аз ще му върша работата?