.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    аз че съм момиче не се къпя всеки ден..та ще се къпе мъж по 4 пъти на ден
    Хаха.. тва,че ти не се къпеш не значи,че всички трябва да се вмирисват. То за това сиг. като се качиш в превозно средство е трудно да издържиш до следващата спирка-от такива,които пестят водата..
    Ти к'во искаш да се къпе всеки ден по няколко пъти ли? (Момичето имаше предвид, че не си мие цялото тяло с косата всеки ден.)
    Много сте зле, честно ви казвам....
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Стискам му пъпките и му махам черните точици , обясних му, че душ-гела не е шампоан, подарих му гъба и душ гел , "зарязах" си два лосиона за тяло у тях. Скубкам му веждите по средата.Няма какво толкова да му правя по външния вид, въпреки , че обичам да се занимавам с него.

Slun4ice , радвам ти се !

Re: Грижите ли се за външния вид на гаджето си и по какъв на

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Здравейте!
    Стана ми интересно дали полагате някакви усилия за външния вид на гаджето си?
    Аз лично много обичам да си го потдържам, а той няма нищо против.
    Оформям му хубави никти(преди си ги гризеше много и бяха адски гадни), избутвам му кожичките на ноктите, правя му масаж на ръцете и краката вечер с крем , че да не загрубяват, правя му масажи с масла вечер, махам му черните точици, че все не ги иска. Според мен е хубаво да ги учим, че е добре да се потдържат и, че никое момиче не си пада по нагризани нокти, мазоли, загрубели ръце или пъпки.

Вие правите ли нещо за полувинката си и какво?
    мъхх..много го глезиш бее...ти още малко и зъбите ще почнеш да му миеш .. бз.... .. аа иначе по темата - много обичам да му правя прически и да си играя с косата му...
    не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    slun4ice, поработи над правописа си. Под всякаква критика е, заедно с пунктоацията ти. Направо съм шокирана.
    Правописа ми е по-добър от на повечето 14-15 годишни които пишат тук а съм ходила само първи и втори клас в българско училище но мерси че ми направи забележка Сигурно сега се чувстваш освен супер женствена и невероятно умна а? Освен това за мен не е от голямо значение дали пиша правилно просто защото този език не ми трябва и няма и да ми потрябва. Запетайки и тирета знам много добре къде се слагат но просто пиша бързо и ме мързи. За мен е важно да си кажа каквото имам да казвам а не да получа 6 по български или докажа на някой си че мога да пиша. Все пак сме във форум (макар че ако трябва да съм честна в немския форум където пишех се стараех повече... )!
    колко жалко за теб.. а си българка

^ Има бутон редактирай, никой не е длъжен да минава през хиляди чаршафа, за да види, че подкрепяш същото мнение.

Иначе аз ще продължавам да не казвам нищо съществено по темата, само ще вметна, че съм шокирана що за неграмотница е авторката. А си мислех, че съм виждала всичко... То да беше само това "мЕрише", пък то всяка втора дума с правописна грешка.

Аз съм изумена, честно... Ясно е, че жените са си тъповати по природа, ама мъж да се остави да му скубят веждите и мажат с лосиони за тяло - това е вече епично!! Няма по-гадно от скрития п*едераст.

Мен ме смущава като си помисля как мъжа ми си бръсне участък от крака, когато си прави татуировка, какво ли остава за друго... потресаващо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Аз съм изумена, честно... Ясно е, че жените са си тъповати по природа,
    Не, просто четеш много тийнпроблем!

Сега се сещам и моя мъж не правеше разлика между душ гел и шампоан, покрай мен понаучи някоя и друга дреболия за козметиката, но при него едва ли ще се приложи на практика!
    Das Feuer liebt mich

дъвченето на ЯКО дъвки е много полезен хигиенен навик, определено..

мойте нокти са изгризани и ръцете са ми в мазоли от барабани, лостове и дрелки.. и кво?

тва с мекотелото ми хареса.

Моя си се оправя сам, иначе и аз обичам да си играя с косата му

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не,не му се бъркам..Той самия избира какъв да е..А и щом съм тръгнала със него - значи за мен е идеалния човек..

Иначе понякога иска да играя с косата му,да му правя разни прически или просто да го "галя"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз ако тръгна с момче, което няма елементарни навици и не знае как да се поддържа.. Това да не се сеща да си изреже ноктите, да не знае кое е душ-гел, кое шампоан или пък да му чистя ушите ? Абсурд. Това са неша, които са си до човек.. той, ако иска ще си обръсне краката или ще си оформи ноктите..

Да му стискаш черните точки ?! Отвратително,. Е, да де вие си знаете..

Иначе аз не правя такива неща, не си и представям да ги правя. До сега всичките ми гаджета са имали елеметарни козметични навици. Никога не ми се е налагало

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Хмм, доста плиткоумно изказване от твоя страна. Нали си българка? Нямало да и трябва български! Като се пише във форум, трябва да се пише правилно. Някак си ми е особено смешно като видя някой като теб, който не слага дори 1 запетайка. Аз съм сигурна, че пунктуацията не ти е на ниво, ама все тая, не искам да влизам в дразги и безмислени спорове, просто да виждам такива грешки ми е професионално изкривяване и ми се създава дискомфорт на окото. Но повярвай ми, ужасно е да видя момиче на твоята възраст, което да се отнася с такава немърливост към езика си. Вярно, може и да не ти трябва, но това не значи, че ще пишеш безхаберно като 13 годишно неграмотниче.Срамота е, поне за мен.
    Само си преброй правописните грешки в този кратък пост, пък после говори за 'професионално изкривяване'.. Смешно е да критикуваш, когато ти самият не си перфектен, а се имаш за такъв. Интересно как не ти направи впечатление правописът на авторката, който наистина е покъртителен.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Хмм, доста плиткоумно изказване от твоя страна. Нали си българка? Нямало да и трябва български! Като се пише във форум, трябва да се пише правилно. Някак си ми е особено смешно като видя някой като теб, който не слага дори 1 запетайка. Аз съм сигурна, че пунктуацията не ти е на ниво, ама все тая, не искам да влизам в дразги и безмислени спорове, просто да виждам такива грешки ми е професионално изкривяване и ми се създава дискомфорт на окото. Но повярвай ми, ужасно е да видя момиче на твоята възраст, което да се отнася с такава немърливост към езика си. Вярно, може и да не ти трябва, но това не значи, че ще пишеш безхаберно като 13 годишно неграмотниче.Срамота е, поне за мен.
    Само си преброй правописните грешки в този кратък пост, пък после говори за 'професионално изкривяване'.. Смешно е да критикуваш, когато ти самият не си перфектен, а се имаш за такъв. Интересно как не ти направи впечатление правописът на авторката, който наистина е покъртителен.
    Би ли ми посочил/а грешките
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Например, пише се 'немАрливост'. Има разлика между 'и' и 'й'. Навярно и други грешки допускаш, които на фона на пълната трагедия в този форум, са нищо, но все пак за да държиш тон, трябва да имаш и покритие.

За немАрлив наистина съм допуснала грешка, иначе тва за "й" е било грешка от бързината.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Infinity
    Всички сте големи разбирачи !!
    To infinity and beyond.

За немАрлив наистина съм допуснала грешка, иначе тва за "й" е било грешка от бързината.
    Да, така ще е било. Обаче след като ти казаха, че имаш грешки, ти помоли да ти ги посочат, тоест не си ги забелязала след като си прегледала поста си отново. А като добавим и "пунктоацията" стават три грешки в двете мнения. Хм, как не ти създават "дискомфорт на окото" тези твои грешки?

Моят правопис също не е перфектен, обаче поне не правя забележки на хората за него

ОК
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    той си се грижи достатъчно за себе си и не се нуждае от мен за което съм му много благодарна много си го харесвам

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    извинете че ви се бъркам във спора но всеки бърка все пак човешко е на клавиетура нормално е да се натисне някоя друга буква вместо мислената от човека важното е в тетрадката да не се правят подобни грешки

Голям фен Аватара на GerYy
    Аз да не съм му майка да се грижа за него....казвам от време на време кое не ми харесва но....той е голям човек все пак...

Бих направила всичко за приятеля ми. Не виждам нищо гнусно в това да се грижиш за любимия човек. Според мен това по никакъв начин не убива романтиката, така изразяваш привързаността си към него и му показваш, че дори когато е болен и няма да може да се грижи за себе си (на всеки може да се случи да хване някой грип, да повръща и да не може да стане от леглото или нещо друго), ти ще си до него, ще му помагаш и няма да го правиш с погнуса, а с любов.
    И мен ме е гнус от другите хора, но той не е от тях, той е специален.
    А това да нападаш някого, просто защото е на друго мнение, е смешно. Поне да си беше проверила поста за грешки като ще правиш забележка на някого за провописа (към изброените до сега грешки добавям, че се пише безцмислен , а не "безмислен"). И вярно е, че като се пише на клавиатура може в бързината да се сбърка, но като напада поне да си беше проверила нейния правопис...

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,бръсна му краката и му правя кола маска на ръцете!

Бе,аз се грижа за себе си.Както казаха-ако човекът,с който сме заедно,няма елементарни навици-как,за Бога,аз ще му върша работата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си