.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

изчезна ми иконата за диск като устройство в my computer

липсва ми иконката Е: и като сложа диск не го чете и незнам как да го отворя ..

Re: изчезна ми иконата за диск като устройство в my computer

Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    липсва ми иконката Е: и като сложа диск не го чете и незнам как да го отворя ..
    Рестартирай компютъра, влез в Биоса и провери дали там РС-то засича оптиката... Ако и там я няма, може да е повредена...

П.С. - Нали не си разглобявал компютъра или инсталирал някакъв софтуер преди да се появи проблема?!?!

Град
    из източната част
    като направиш горе описаното, хубаво намести кабелите от дъното и от захранването към сд-то и обратно

Голям фен
    Град
    Варна
    Другия вариант е да е изключил устроиството от настройките.
    Даваш на My Computer с дясно копче пада едно меню и даваш на последното Properties там избираш Hardware и после първото Devise Manager и ти се отваря един прозорец с всички устроиства и гледаш каде пише DVD/CD-ROM натискаш там на + и щракаш двапъти на устройството.И най долу в прозореца които се появява пише Device Usage: и гледаш какво пише за да е активен цд рома трябва да пише Use This Device (enable) ако не пише това избираш него от стрелкичката отстрани, даваш aplly и после ОК и проверяваш дали се е появил ЦД рома (Е)

a

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer]

"NoDrives"=dword:03ffffff

запазваш го като .reg

пускаш го даваш OK OK
    рес пс и трябва да са там.

ако не стане пробвай това

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer]

ако и това не стане пак пробвай първото.

Re: a

Цитирай Първоначално написано от Sexer
    REGEDIT4

"NoDrives"=dword:03ffffff

запазваш го като .reg

пускаш го даваш OK OK
    рес пс и трябва да са там.

ако не стане пробвай това

REGEDIT4

ако и това не стане пак пробвай първото.
    Нищо не разбрах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си