- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Специално за Need For Speed:Porsche 2000
Мисля, че играта се плейва от доста хора тук, но все пак, нека видим кой е най - добрият...
Моят рекорд на пистата Cote D Azur е 2 : 25 : 56...
Еволюцията я превъртях, поря въздуха със Моби Дик и съм сигурен, че няма човек, който да ме бие с друга кола.![]()
B4
Сега я свалям.![]()
еволюшъна и фактори-то.. тия бързи геймки не са интересни... що клавиатури съм строшил докато ги мина... трудно трудно.
Въх, колко дървена ми изглежда в сравнение с новите.
Нищо, де... 3 минути и малко с 911 е добре.
Ако някой иска, може да потърся 100% save, за да му е по - лесно?![]()
B4
Хъх, не съм я играла от години. Ще взема да си я дръпна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво толква е интересното на тази игра? Супер overrated.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Супер overrated сте вие миньорите от ПеУник. Играта си е супер.Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
Което го има още от Need for Speed III: Hot Pursuit.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Поршето е уникално бе! Damage, ъпгрейдите, мисиите в factory driver. Перфектната игра.
Иначе на мен най-трудни за рекорди ми бяха Schwarzwald и една от Monte Carlo пистите, която имаше някакво невъзможно best time.
Grumpy old madman
Поршето може и да не го инстална, ама Most Wanted май пак ще си намери място на харда миМоже да не са ми чак толкова интересни гонките с хората от блеклиста, ама да успееш да се задържиш 1 час, преследван от курветите на полицията, си е мания
![]()
Audio ergo sum
^аз в момента го играя
един голф човек съм си направил 'с пернишка регистрация'![]()
Готина беше игричката.![]()
другите култови игри са ХОММ, Диабло, Фифа 99 и все пак ЦС![]()
Кога ще направим една разбиваща мрежа, а?
Grumpy old madman
Колко човека могат да играят в мрежа? Само 1 в 1 или 7?Първоначално написано от Canis_Dirus
B4