- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вманиачих се прекалено ..
също искъх да питам има ли значение например в момента дали ще се храня след осем или преди ..
малко ми е тъпичък въпросът знам![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
zna4i si bolna ot anoreksiq ili az ne6to ne shwanah .. 6oto da si na 17 i da teji6 43kg ne e normalno .. oh .. po4ustwah se debela ... az sam na 12 , 157 ii 42 kg ...Първоначално написано от Callisto
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Чета коментарите и май аз излизам луда..допреди няколко месеца бях 43-45 кг..казваха ми че съм слаба и т.н. но не се ограничавах (дори напротив) и мисля, че не приличах на анорексичка..сега съм 166-170 см.и съм 47.4 (всичко е измерено точно..това е нормата!
) ..и даже като се гледам в огледалото май съм станала 48 и нещо.. ;х и все пак мисля, че изглеждам сравнително добре.. (за себе си не се харесвам, но..диети-абсурд)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ами аз мисля,че от това нещо реално няма измъкване...![]()
Има временни подобрения,ремисии,но да се отървеш напълно...на мен лично ми се струва леко невъзможно
Аз от 3 години съм така.Бях 52 кила на ръст 1,58,реших да постя и станах 38Тогава обаче ми дойде адския апетит и качих на 50.Реших сериозно да се взема в ръце(майка цял живот ми е набивала в главата,че 50кг е...страшно много).Започнах да ходя на фитнес и да спазвам като теб разни ограничения.Разбрах тялото ми как реагира на определена храна,от какво дебелее и от какво отслабва...и свалих на 39 кила при ръст 1.62...Нямах цикъл година и нещо,после постепенно реших,че трябва да се "поотпусна" малко с диетите(все пак е доста напрягащо) и просто да се храня здравословно и да поддържам 45-46 кг(колкото съм и сега),което е сравнително лесна задача...Но още и още продължавам да се улавям как си мечтая за добрите стари "кльощави" дни...С две думи-няма оправия
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
О я стига бе! Чувате ли се какво говорите? Аз съм 1.55 и съм 39 килограма. През живота си не съм се лишавала от нищо? И аз ли съм анорексичка? Много си си добре така, въобще не ги слушай. За твоята височина си идеално!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много си зле, 4естно... АМА МНОГО!Първоначално написано от Hayashi
Кой ти говори за килограми, тук става въпрос за повредена психика!!!
И то4но такива като теб подстрекават моми4ета като авторката да са анорекси4ки.
Ясно ще убирам явно. xDDD
Аз пък не мога да разбера какво се сте вманиачили в стереотипите. Ако стана 50 килограма бих се чувствала адски дебела и комплексирана.![]()
Случайно някъде да прочете в моя пост думичката "анорексия"?Първоначално написано от Hayashi
И-да,има хора,чиито ръст,костна маса,мускули им позволяват да бъдат 39 кг и да не са болни.Но момичето,което е пуснало темата очевидно не е от тях-все пак е била 55 кг.
И още нещо,което е ясно,че не знаеш-анорексията е болест на психиката и едва,когато се задълбочи поразява и тялото.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Напълно съм наясно какво е анорексията. И все пак не мисля, че момичето е анорексичка, защото ти ако не си чувал/а анорексиците не осъзнават, че имат проблем. Мисля, че прекалено много ви се промиват главите с тази анорексия и булимия и продължавам да не разбирам как всеки, който свали 4-5 килограми му се лепва етикета анорексик.
съгласна съм с теб.Според мен момичето не страда от анорексия,просто се е изплашило от цялата шумотевица около болеста напоследък,а и е свалило килограми.Ако беше анорексичка нямаше да осъзнава проблема си,нямаше да иска да качва и нямаше да яде риба,кис мляко,сирене и дори сухариПървоначално написано от Hayashi
Повярвайте ми,минала съм през всичко това и все още не мога да изляза от този коварен кръг...При височина 175-6 бях 46 килограма,сега съм 49.
Спокойно,мила,добре си,запази си тези кг и ще си супер.За твоя ръст,килограмите са идеални.
Първоначално написано от Imperfect
Ами и аз съм така, но не по свое желание! От както ме приеха след 8ми клас започнах да не ям, пропуших и от 1.80 станах около 50 кг, а като ме приеха бях 1.75 и бях 64 кг! Всички ме мислят за анорексик. Не спокойно няма да станеш анорексичка, ако все още те изкушават хамбургерите и картовките от МЦ значи вс е ок
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от krisito9212
Само според мен ли,момичето просто търси внимание.Не се заяждам,но още от първия й пост на това ми мирише..![]()
Вие сте напълно луууууууууууди . Кое му е многото на 50 кг ?????? Аз съм към 162-163 см и тежа 54 кг . НЕ мисля ,че съм дебела нито пълна дори , а и никой около мен не го мисли . Я се стегнете малко . С тези ограничения и диети , само вие ще страдате след години . Никой не ви казва да ядете като прасета ама чак пък толкова...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
мога да ти кажа да не лишаваш организма си от нищо ...... организма ти се нуждае от много витамини а те са в добрата храна..... килограми, аз ям като свиня да си призная но съм една 39 килограма..... просто ти сис се вманиачила, че си дебела ... абстахирай се от тази дума ``дебела`` и си яж всичко което ти харесва. Всяко момиче през лятото сваля мазнини чрез мн упражнения и черз ходене..... но според мен не си лишавай организма от нищо.
.....
Незнаещите гладуват ,Умните ядат правилно и спортуват.
Браво,това беше най-доброто изказване в цялата тема!Първоначално написано от BurnX86
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
39 килограма е тегло на малко момиченце около 12,13 годишна възраст, според мен!Не знам на колко си, но според мен си доста слабичка!Щом авторката е започнала да не се чувстава добре със свалените килограми трябва да яде повече за да си възвърне част от тях, защото до колкото прочетох е свалила близо 10 кг. , а това е доста наистина!За ръст 1,55 нормалните кг. са 50!!!Първоначално написано от Hayashi
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Ами аз съм висока 1,55 и тежа 41-42 килограма .. Никой не ми е казал ,че съм дебела или слаба ....
И аз смятам, че е напълно нормално да си тежи толкова , за нейния ръст е нормалноПросто трябва да спре да ти пука какво ядеш, колко ще надебелеешш.. Аз ям доста , всички ми се чудят , а не надебелявам .. Все пак всяко тяло е различно.
Не си смъкнала 20 килограма, а 5Разбираемо е да си се панирала, много хора има които се вманиачават , че са болни от нещо и естествено това не е така ..Не си анорексичка , няма и да станеш
![]()
Аз пък мога само да вмъкна , че точно тук в този форум
яко се вманиачих на тази тема !! Преди това си ядях доооста повече
а бях със 1 кг. по-тежка. Родителите са ми високи , слаби хора
и не съм от този тип момичета , които са предразположени
към пълнеене , но въпреки това изпитвам страх.
Опитавам се да го премахна , но ми е интересно , че
май не искам да го премхвам. Имам чувството , че така
ми е добре , но всъщност не ми е .
Не съм наясно всъщност , какво точно става със мене , а още
повече в мене !![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Хипохондричка по е вероятно да си, обаче все пак си яж нормално, не се лишавай. Просто не яж много мажно, не пий газирано.. Те така и така са вредни за организма.
Първоначално написано от Shadowsogirl
може ли да ми обясниш какво означава "хипохондричка" ?
търсих но не намерих нищо в интернет ..![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Радвам се, че всички си показахте килограмите и почти ни убедихте, че нямате проблеми, но авторката определено има.
Преди 5-6 години имах същия проблем. Първата стъпка към решаването на проблема е да осъзнаеш, че имаш проблем. Втората е да потърсиш помощ. Отиди на лекар, а до тогава те съветвам половин час преди ядене да пиеш по един бусколизин, за да ти се успокои стомашната мускулатура. Поне това лекарите на мен ми дадоха като първа стъпка. След това си наложи, че трябва да ядеш. Започни със супи. Най- добре е крем супи да ядеш като начало, защото са хомогенни. Ако те дразни миризмата, си стисни носа. Така се почва. За радост при мен не се наложи да продължавам с лечение по- специално. А ако ти се гади...подтискай го. Не се давай.
преди 2 години бях в същото положение,спря ми цикъла,не можех сама да ям и тн .. накрая болница.
Тогава бях 37 килограма 158 висока,буквално 1 скелет,нямах сили за нищо.
След излизането ми от болницата с мн постоянство и дебнене от страна на баба ми започнах да качам,малко по малко.В момента съм 55kg/165sm и се чувствам много добре ;dd
..
Така че вземи мерки докато е време и с повече воля ще оправиш нещата.