.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    също искъх да питам има ли значение например в момента дали ще се храня след осем или преди ..

малко ми е тъпичък въпросът знам
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз съм висока 161 и до скоро тежах 40 килограма и щях да отслабна още. Добрече гаджто ми и бившия за 1ви път се съюзиха, събраха пари и ме пратиха на доктор, понеже аз сама не можех да се храня. Просто не можех да гледам храна, а осъзнавах, че трябва да се храня. Даже цикъла ми беше спрял, понеже тежах прекалено малко. Сега да тежа 43 килограма и се чувствам перфектно. Най-много съм тежала 46 килограма, но тогава се чувствах дебела. Сега много си харесвам тялото и не се лишавам от нищо...просто не си струва да се умре заради мнението на другите или заради високите критерии, които сме си изградили за себе си. Пия си по 1 литър кола на ден, за закуска ям Марети и сок Куинс с банан, обяд готвено и вечеря някаква супа. През времето м/у храненията ми се случва да нагъна един шоколад или даден плод. А и винаги ям по 1/2 грейпфрута на ден...много ги обичам! :P
    Радвам се, че качих няколко килограма. Вече се чувствам добре, щастлива съм и даже цикъла ми се върна.

Недей да спазваш диети и подобни неща, че водят до големи проблеми като при мен.
    -спираш да можеш да се храниш доброзолно
    -спира ти цикъла
    -това води до бездетност
    -може да умреш от анорексия
    -мен лично много ме болеше сърцето, когато бях 40кг и накрая разбрах, че много момичета са умирали от сърдечен удър породен от анорексия точно на моите години (17).
    -мускулите ти атрофират и не можеш да вдигаш тежки предмети( аз тренирам непрекъснато бойни изкуства, но покрай анорексията страшно много ми отслабната мускулите и сега гиричка от 5 кг едва дигам с 2 ръце.

Яж си там и да не те интересува мнението на другите. Не се ограничавам от към храната...яж каквото си искаш и каквото ти е вкусно...просто добави малко спорт в дневната си програма, ако ще и да е в къщи.
    zna4i si bolna ot anoreksiq ili az ne6to ne shwanah .. 6oto da si na 17 i da teji6 43kg ne e normalno .. oh .. po4ustwah se debela ... az sam na 12 , 157 ii 42 kg ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Голям фен Аватара на liim0nka
    Чета коментарите и май аз излизам луда.. допреди няколко месеца бях 43-45 кг..казваха ми че съм слаба и т.н. но не се ограничавах (дори напротив) и мисля, че не приличах на анорексичка..сега съм 166-170 см.и съм 47.4 (всичко е измерено точно..това е нормата! ) ..и даже като се гледам в огледалото май съм станала 48 и нещо.. ;х и все пак мисля, че изглеждам сравнително добре.. (за себе си не се харесвам, но..диети-абсурд)
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ами аз мисля,че от това нещо реално няма измъкване...
    Има временни подобрения,ремисии,но да се отървеш напълно...на мен лично ми се струва леко невъзможно
    Аз от 3 години съм така.Бях 52 кила на ръст 1,58,реших да постя и станах 38 Тогава обаче ми дойде адския апетит и качих на 50.Реших сериозно да се взема в ръце(майка цял живот ми е набивала в главата,че 50кг е...страшно много).Започнах да ходя на фитнес и да спазвам като теб разни ограничения.Разбрах тялото ми как реагира на определена храна,от какво дебелее и от какво отслабва...и свалих на 39 кила при ръст 1.62...Нямах цикъл година и нещо,после постепенно реших,че трябва да се "поотпусна" малко с диетите(все пак е доста напрягащо) и просто да се храня здравословно и да поддържам 45-46 кг(колкото съм и сега),което е сравнително лесна задача...Но още и още продължавам да се улавям как си мечтая за добрите стари "кльощави" дни...С две думи-няма оправия
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

О я стига бе! Чувате ли се какво говорите? Аз съм 1.55 и съм 39 килограма. През живота си не съм се лишавала от нищо? И аз ли съм анорексичка? Много си си добре така, въобще не ги слушай. За твоята височина си идеално!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    О я стига бе! Чувате ли се какво говорите? Аз съм 1.55 и съм 39 килограма. През живота си не съм се лишавала от нищо? И аз ли съм анорексичка? Много си си добре така, въобще не ги слушай. За твоята височина си идеално!
    Много си зле, 4естно... АМА МНОГО!
    Кой ти говори за килограми, тук става въпрос за повредена психика!!!
    И то4но такива като теб подстрекават моми4ета като авторката да са анорекси4ки.

Ясно ще убирам явно. xDDD
    Аз пък не мога да разбера какво се сте вманиачили в стереотипите. Ако стана 50 килограма бих се чувствала адски дебела и комплексирана.

Случайно някъде да прочете в моя пост думичката "анорексия"?
    И-да,има хора,чиито ръст,костна маса,мускули им позволяват да бъдат 39 кг и да не са болни.Но момичето,което е пуснало темата очевидно не е от тях-все пак е била 55 кг.
    И още нещо,което е ясно,че не знаеш-анорексията е болест на психиката и едва,когато се задълбочи поразява и тялото.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Напълно съм наясно какво е анорексията. И все пак не мисля, че момичето е анорексичка, защото ти ако не си чувал/а анорексиците не осъзнават, че имат проблем. Мисля, че прекалено много ви се промиват главите с тази анорексия и булимия и продължавам да не разбирам как всеки, който свали 4-5 килограми му се лепва етикета анорексик.

Напълно съм наясно какво е анорексията. И все пак не мисля, че момичето е анорексичка, защото ти ако не си чувал/а анорексиците не осъзнават, че имат проблем. Мисля, че прекалено много ви се промиват главите с тази анорексия и булимия и продължавам да не разбирам как всеки, който свали 4-5 килограми му се лепва етикета анорексик.
    съгласна съм с теб.Според мен момичето не страда от анорексия,просто се е изплашило от цялата шумотевица около болеста напоследък,а и е свалило килограми.Ако беше анорексичка нямаше да осъзнава проблема си,нямаше да иска да качва и нямаше да яде риба,кис мляко,сирене и дори сухари Повярвайте ми,минала съм през всичко това и все още не мога да изляза от този коварен кръг...При височина 175-6 бях 46 килограма,сега съм 49.
    Спокойно,мила,добре си,запази си тези кг и ще си супер. За твоя ръст,килограмите са идеални.

Голям фен Аватара на dimi93

Re: вманиачих се прекалено ..

Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    еми какво да ви кажа ..
    значи от декември реших да се стягам за лятото ..
    отначало беше само ограничения .. после почнах да се храня още по малко ,отколкото ми е нужно .. супер ! желаните килограми на лице .. но тогава дойде страха ми да не надебелея отново .. и така от януари до сега се ограничавам ,вече не ям газирано и сладко.. броя калориите в всяко нещо и така нататък .. но почвам да се плаша .. мисля че ставам анорексичка ! не искам да ми кажете че не съм или нещо подобно или пък да почнете да ми приказвате как така съм започнала и еди кво си - с една дума да ме обвинявате .. на 15 съм и съм висока 158 .. когато исках да отслабна бях 57/55 незнам с точност .. а сега съм приблизително 43/44 .. мисля че не е нормално ,а и сиг не само аз мисля така ..

ако може да ми кажете някакви съвети с който да избягам от този мой страх че ще кача отново .. и пак ще стана дебеличкото момиче ще съм ви много благодарна .. и ако някой е бил в същата ситуация ако може да сподели как го е преодолея ?

Ами и аз съм така, но не по свое желание! От както ме приеха след 8ми клас започнах да не ям, пропуших и от 1.80 станах около 50 кг, а като ме приеха бях 1.75 и бях 64 кг! Всички ме мислят за анорексик. Не спокойно няма да станеш анорексичка, ако все още те изкушават хамбургерите и картовките от МЦ значи вс е ок
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    съгласна съм с теб.Според мен момичето не страда от анорексия,просто се е изплашило от цялата шумотевица около болеста напоследък,а и е свалило килограми.Ако беше анорексичка нямаше да осъзнава проблема си,нямаше да иска да качва и нямаше да яде риба,кис мляко,сирене и дори сухари Повярвайте ми,минала съм през всичко това и все още не мога да изляза от този коварен кръг...При височина 175-6 бях 46 килограма,сега съм 49.
    Спокойно,мила,добре си,запази си тези кг и ще си супер. За твоя ръст,килограмите са идеални.

Само според мен ли,момичето просто търси внимание.Не се заяждам,но още от първия й пост на това ми мирише..

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Вие сте напълно луууууууууууди . Кое му е многото на 50 кг ?????? Аз съм към 162-163 см и тежа 54 кг . НЕ мисля ,че съм дебела нито пълна дори , а и никой около мен не го мисли . Я се стегнете малко . С тези ограничения и диети , само вие ще страдате след години . Никой не ви казва да ядете като прасета ама чак пък толкова...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    vratca
    мога да ти кажа да не лишаваш организма си от нищо ...... организма ти се нуждае от много витамини а те са в добрата храна..... килограми, аз ям като свиня да си призная но съм една 39 килограма..... просто ти сис се вманиачила, че си дебела ... абстахирай се от тази дума ``дебела`` и си яж всичко което ти харесва. Всяко момиче през лятото сваля мазнини чрез мн упражнения и черз ходене ..... но според мен не си лишавай организма от нищо.
    .....

Незнаещите гладуват ,Умните ядат правилно и спортуват.

Цитирай Първоначално написано от BurnX86
    Незнаещите гладуват ,Умните ядат правилно и спортуват.
    Браво,това беше най-доброто изказване в цялата тема!
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Яж качествена храна,избягвай отново мазното и газираното,защото независимо на диета или не то си е вредно,започни да хапваш повече,но също така тренирай,така ще ти е нужна енергия,която ще си набавяш от храната.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

39 килограма е тегло на малко момиченце около 12,13 годишна възраст, според мен!Не знам на колко си, но според мен си доста слабичка!Щом авторката е започнала да не се чувстава добре със свалените килограми трябва да яде повече за да си възвърне част от тях, защото до колкото прочетох е свалила близо 10 кг. , а това е доста наистина!За ръст 1,55 нормалните кг. са 50!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Ами аз съм висока 1,55 и тежа 41-42 килограма .. Никой не ми е казал ,че съм дебела или слаба ....
    И аз смятам, че е напълно нормално да си тежи толкова , за нейния ръст е нормално Просто трябва да спре да ти пука какво ядеш, колко ще надебелеешш.. Аз ям доста , всички ми се чудят , а не надебелявам .. Все пак всяко тяло е различно.
    Не си смъкнала 20 килограма, а 5 Разбираемо е да си се панирала, много хора има които се вманиачават , че са болни от нещо и естествено това не е така ..Не си анорексичка , няма и да станеш

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз пък мога само да вмъкна , че точно тук в този форум
    яко се вманиачих на тази тема !! Преди това си ядях доооста повече
    а бях със 1 кг. по-тежка. Родителите са ми високи , слаби хора
    и не съм от този тип момичета , които са предразположени
    към пълнеене , но въпреки това изпитвам страх.
    Опитавам се да го премахна , но ми е интересно , че
    май не искам да го премхвам. Имам чувството , че така
    ми е добре , но всъщност не ми е .
    Не съм наясно всъщност , какво точно става със мене , а още
    повече в мене !
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Хипохондричка по е вероятно да си, обаче все пак си яж нормално, не се лишавай. Просто не яж много мажно, не пий газирано.. Те така и така са вредни за организма.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Хипохондричка по е вероятно да си, обаче все пак си яж нормално, не се лишавай. Просто не яж много мажно, не пий газирано.. Те така и така са вредни за организма.

може ли да ми обясниш какво означава "хипохондричка" ?
    търсих но не намерих нищо в интернет ..
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    хипохондрик е човек които си вглъбява че е болен и дори лекарите не могат да го убедят в противното.

Не ме нападайте!

Мега фен
    Град
    София
    Радвам се, че всички си показахте килограмите и почти ни убедихте, че нямате проблеми, но авторката определено има.

Преди 5-6 години имах същия проблем. Първата стъпка към решаването на проблема е да осъзнаеш, че имаш проблем. Втората е да потърсиш помощ. Отиди на лекар, а до тогава те съветвам половин час преди ядене да пиеш по един бусколизин, за да ти се успокои стомашната мускулатура. Поне това лекарите на мен ми дадоха като първа стъпка. След това си наложи, че трябва да ядеш. Започни със супи. Най- добре е крем супи да ядеш като начало, защото са хомогенни. Ако те дразни миризмата, си стисни носа. Така се почва. За радост при мен не се наложи да продължавам с лечение по- специално. А ако ти се гади...подтискай го. Не се давай.

преди 2 години бях в същото положение,спря ми цикъла,не можех сама да ям и тн .. накрая болница.
    Тогава бях 37 килограма 158 висока,буквално 1 скелет,нямах сили за нищо.
    След излизането ми от болницата с мн постоянство и дебнене от страна на баба ми започнах да качам,малко по малко.В момента съм 55kg/165sm и се чувствам много добре ;dd
    ..

Така че вземи мерки докато е време и с повече воля ще оправиш нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си