- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вманиачих се прекалено ..
ХРАНИ СЕ БЕ МОМИЧЕ!!! ЯЖ!! ..Първоначално написано от Imperfect
![]()
Не знам колко болни трябва да сте, за да си го причинявате това нещо!! Съсипвате си здравето за чий??? За тоя дету духа ..Не искаш да те обвиняваме само, че аз не мога да ти напиша "спокойно всичко е наред, нищо, че тежиш колкото 10 годишно лапе!!!" ..
Осъзнай се преди да са та вкарали в болница заради ГЛУПОСТИ!! ..
Ми от сега нататък започваш да си ядеш както преди. Без нинакви ограничения и така. Започни отново да ядей сладко и каквото ти се прияде. На 15 си, осъзнай се, не си съсипвай здравето заради глупусти !!!
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
не издържам хора ..
утре със майка ми съм на психолог само защото не пожелах да ям ..
причината е в тва че преди да се прибера изпиих много бира , и ако хапна нещо ще го повърнано както и да е ..
дали ако отида на диетолог и той ми направи някакъв захранващ режим ще е добре ? нито искам да отслабвам вече , нито да пълнея .. искам си запазя кг, но като нз как нз кво да напрая![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Говори с психолога утре, според мен ще ти е полезно.
Добре е да поговориш с психолога , ще ти даде съвет!Няма нужда от диетолог!Трябва да се храниш в рамките на нормалното,спортувай също така!Диети не помагат, само развалят здравето ти!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз съм супер слаба,а височината ми е 1,60.
Според мен трябва да хапваш продчета.сокове нещо по-полезно.Моя приятелка беше доста дебеличка,започна малко по - така ..в смисъл хранеше се само с плодове,който съответно допринасяха за здравата и физическа форма а коремчето - вече го нямаше! .. всичко зависи от теб,не папкай калорий ..![]()