Не прочетох всички постове по темата,защото бяха твърде много,но според мен ти не знаеш какво искаш...загубил си интерес към малките неща от живота.Да излезеш с приятели,да се повеселиш,да излезеш на среща с някое момиче дори!Мисля че ти просто не си попаднал на точното момиче!!Не казвай че жените са еднакви,защото изобщо не е така!Всяка си е индивидуална и може да намериш такава,която така ще ти завърти главата и ще бъде потайна какъвто ти казваш че можеш да бъдеш!Работиш,имаш пари,можеш да си позволиш всичко-това е добре!Но с пари не се купува любов,приятели и т.н.!Тъжно е че повечето хора гледат материалния свят,както ти казваш ,че повечето жени ти се лепят заради това че имаш джип примерно!Е аз лично не харесвам джипове,защото като видя такава кола правя асоциация,че тази кола е на някой ,,батко'',който мисли че света е негов и всяка жена може да бъде негова!Е не е така,слезте на земята!Не искам да се заяждам ,но не се стърпях!Разбира се че трябва да се стремим да бъдем добри хора ( до колкото може) в тези трудни времена.Трябва да търсим малките,истински неща в живота за да е той пълноценен,а не само материалните блага!Може би на теб това ти липсва!Продължавай да търсиш истинското,това което чувстваш със сърцето си!Излизай с приятели,които наистина са ти такива!Живей и търси това е!