Цитирай Първоначално написано от Riot
Пич, според мен си написал всички тези глупости които прочетох за 10 секунди прескачайки по няколко реда за да зарибиш някоя девойка от шибания форум, след това влизаш във форума, четеш коментарите, размишляваш... размишляваш, излизаш, влизаш пак с мисълта че някоЯ ти е драснала шибан майл, написала ти е че си добро момче с натрупан житейски опит и желае да общува с теб защото и е писнало от някакви шибани хлапета занимаващи я с неща лишени от всякакъв смисъл
Споделяш всички тези неща защото се чувстваш самотен, искаш п*тка братле, признай си (съжелявам за думата пyтка, голям простак съм)
Тъпото е че дори да съм прав не би го признал... ще да е пълно противоречие с твоето Аз... по дяволите, не знам какво написах в предишния ред, но знам че съм прав (хаха)

Колкото и тъпо да звучи тоя човек ми взе думите от устата Та значи имаш финансова стабилност,нормална работа,момиче което чака да и се обадиш и не си доволен ! Хаха вземи се стегни самохвалко Писнало ми е от такива типове който зарибяват мацките по форуми и на живо с това че са много добри,богати и самотни . Чесно казано те съжелявам защото си стигнал толкова ниско че да се предлагаш тук и по тоя евтин начин. Надявам се аз да не достигна толкова долно ниво !