.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

искам да живея при баща ми..

Работата е следната.. Майка ми и баща ми се разведоха когато бях на 4.. Майка ми го понесе много тежко,защото беще бременна, а й баща ми се сгоди за най-добрата и приятелка.. Оттогавь живея с нея, и виждам баща ми само веднъж в седмицата.. Всъщност.. аз искам да живея при него, но незнам как да кажа на мама и как ще го понесе.. Искам да прекарвам време с него.. Имам нужда от неговата обич.. Той си има жена и дете.. Разбирам се добре със сестра ми която е на 8.. Просто исках да ви попитам как да й кажа.. Много ми е трудно.. Някакви идеи ?
    Смехът е заразен. Бъди преносител!

знам че няма да ме послушаш но да ти кажа все пак ,.
    не изоставяй жената която те е родила просто помоли за по чести срещи с баща ти може би 1 седмица при мама 1 при тати :P има много начини но не я изоставяй една майка може да ти даде съвет за всичко а 1 баща /от едното ухо му влиза от другото излиза/ все пак има и друго семейство
    поредното объркано хлапе

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx
    не изоставяй жената която те е родила просто помоли за по чести срещи с баща ти може би 1 седмица при мама 1 при тати :P има много начини но не я изоставяй една майка може да ти даде съвет за всичко а 1 баща /от едното ухо му влиза от другото излиза/ все пак има и друго семейство
    Съгласна съм с майка ти може да говориш за всичко не е както с бащта ти.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Съжалявам, че ще ти го кажа, но щом ви е напуснал и не иска да те вижда повече от веднъж в седмицата значи няма нужда да се срещате. Пък и мислил ли си как един ден просто ще се натресеш в новото семейство на баща ти и очакваш да получиш обич?
    Жена му може да те намрази. Защото дойдеш ли ти, вниманието на баща ти ще бъде насочено само към теб в определен период...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от spopi

spopi нали си от Бс ние тук сме в центъра на драмата естествено че ги разбираме нещата,.

PIMP88 / прав си значи първо говори с баща си а после обясни на майка си , а ко баща ти иска да прекарва повече време с теб а майка ти не иска просто и кажи че имаш нужда по често от по-често мъжко присъствие до себе си ! айде успех
    поредното объркано хлапе

Цитирай Първоначално написано от spopi

spopi нали си от Бс ние тук сме в центъра на драмата естествено че ги разбираме нещата,.

PIMP88 / прав си значи първо говори с баща си а после обясни на майка си , а ко баща ти иска да прекарва повече време с теб а майка ти не иска просто и кажи че имаш нужда по често от по-често мъжко присъствие до себе си ! айде успех
    Не съм от Бургас но няма проблем.

ее гледам пише "БУРГАС "
    поредното объркано хлапе

А баща ти иска ли? И жена му?

ее гледам пише "БУРГАС "
    Просто го обичам.

щом пиша, значи ме искат
    Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на king95
    Остани при майка си
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

[i]Нещата може да не са толкова прости. Не съм запозната с договорите за разводи, но ми се струва, че може да има клауза, която да определя кой има попечителство над теб. Тогава желанието ти, от детски каприз може да се превърне в юридически въпрос. Съветът ми е: не причинявай на майка си повече болка. Загубила е съпругът си, не и отнемай и детето. Освен това както казаха по-горе той вече има семейство и не се знае с времето как ще се отнасят с теб там. А и ти си момиче. Има неща, за които само майка ти може да ти даде съвет. Само на 12 си. Не бързай, за да не съжаляваш занапред.

;SS

Това е сложна ситуациq ,но според мен остани с майка си , защото по-лесно се споделq с неq попринцип , а колкото до баща ти : кажи и просто , че искаш да се срещате малко по-често

Супер фен Аватара на fuckme
    най - добре ще е да я помолиш да се виждате с баща ти по - често примерно да оставаш за 3-4 дена или за 1 седмица при него..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си