- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме мислят за луд
Ми много гадно наистина...Да нямаш подкрепада на родителите си е като да си прокълнат с черна магия.Просто аз немога да си го представя това защото нашите са ме и все още ме разбират за всичко което ми се случва.И съм им адски признателен де... Немога да ти кажа да не обръщаш внимание на съучиниците си защото просто е невъзможно,и мен са ме обиждали и съм се правил,че не ми пука но си ми пукаЗа щастие нашите караници са за 5 минути после пак сме фр.. Незнам какво да ти кажа но по добре потърпи още две години после стани самостоятелен,потърси си работа иди на квартира и заживей нов живот .. положението ти никога няма да се управи според мен,вашите съжаляват,че са те създали и мисля ч никога няма да те заобичат,да не дава бог никому такива родители
Пак ти казвам докато си на тяхна издръжка просто търпи.. А и един съвет,започни да ядеш повечко и се подстрижи като хората,че тия бритони и емо стилове хич не прилягат на момче,чесно... С времето всичко ще се управи но трябва много търпение.. Късмет
![]()