.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Къде да ходим ????

Здрасти искам да ви питам аз съм седми клас и се чудим каде да ходим за завършването. Това ни е последната година заедно и искаме да отидем някъде другаде, щот всяка година ходим на дискотека и е тъпо. PLS
    Мерси предварително

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    аз много се надявах на екскурзия, но нали класа ми беше тъп и всеки искаше различно нещо един пейнтбол друг диско трети екскурзия четвърти нз си кво си.. В крайна сметка ни заведоха на дискотека, адски тъпо решение, но не беше чак толкова зле. Ест аз не танцувах (не мога) и с една фр се счупихме от смях като ги гледахме ония как се кълчат все пак беше завършване и си останах със хубави спомени..
    Ехх отклоних се малко от темата, та според мен екскурзия ще бъде супер, особено ако говорим за 2-3 дневна или повече оххх
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    In the middle of Nowhere
    Идете да се напиете някъде,за да полеете отиването при по-големите
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

хижа/вила на планина

Бившия ми клас се организираха да ходят в едно селце край града, бяха в някаква много хубава къща, че и с басейн намазаха. Бяха супер доволни, та мисля, че това е доста хубав вариант за края на годината, но всичко зависи от организацията ви и желанието на класния/класната ви.

Град
    София
    Ако времето е хубаво може да отидете на басеин или да се качите някъде на Витоша, ако не, кръчмите винаги работят.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

7 клас на кръчма винаги са били изключително интересна гледка.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз съм 8 клас и ще правим абитуриентска ами можете да отидете на екскурзия за 3-4 дни в някой хубав град или курорт. Можете да ходите на 3D или 4D кино. Може някъде на дискотека.Има много добри варианти.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Някъде по моренцето на екскурзийка. Вечерта с малко алкохол, музичка и там каквото още искате на плажа..

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Екскурзия за 3-4 дни, ние зелени училища им викахме Може и на Витоша да отидете и да си направите пикник например. Или на басейн. Или и двете
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И ние ще правим абитуриентска. Макар че това въобще не ми допада като идея

Миналата година ходихме във Велико Търново, спахме в едно много хубаво хотелче с всички екстри, а на следващия ден бяхме в Ловеч също за една нощ. И на двете места беше супер.
    Може да организирате нещо подобно. Или просто една нощувка в някоя хижа - това е доста добър вариант.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Много мерси Можеби 6те ходим някъде на екскурзия за 2-3 дни.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bj76
    Много мерси Можеби 6те ходим някъде на екскурзия за 2-3 дни.
    Няма да сбъркате.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Някъде по моренцето на екскурзийка. Вечерта с малко алкохол, музичка и там каквото още искате на плажа..
    \/ Това щях да предложа и аз ^^
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Re: Къде да ходим ????

Здрасти искам да ви питам аз съм седми клас и се чудим каде да ходим за завършването. Това ни е последната година заедно и искаме да отидем някъде другаде, щот всяка година ходим на дискотека и е тъпо. PLS
    Мерси предварително
    всяка година на дискотека...??? аз също съм 7 клас... родителите ми казаха че преди 8 клас няма да ме пускат на дискотека.. а вие като казваш всяка година... тоест вие сте ходили на 11-12 години на дискотека... така ли да разбирам?????
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Re: Къде да ходим ????

Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    Мерси предварително
    всяка година на дискотека...??? аз също съм 7 клас... родителите ми казаха че преди 8 клас няма да ме пускат на дискотека.. а вие като казваш всяка година... тоест вие сте ходили на 11-12 години на дискотека... така ли да разбирам?????
    То уж има и детски дискотети, ама като ги знам днешните 11-12 годишни...

А по темата наистина на екскурзия за няколко дена би било добре. Може и на море да отидете.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз съм за екскурзията. Направете си го запомнящо :P
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И аз съм за екскурзията. Направете си го запомнящо :P
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

като сте 7 клас колко пъти сте ходили на дискотека от 1 клас все на дискотека ли
    Според мен като за възрастта ви е да отидете в някое сладкарница и готово

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На мен с предишния ми клас в 8ми клас ни беше последната ни година,но то е същото ;д Ние ходихме в Охрид за 3 дни )...така че и аз съм за екскурзия..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Пазарджик
    И вие незнаете кво искате
    Отивате на екскурзия кой ебал-ебал,кой пил-пил,кой видял нещо-видял и тфа е.Вие на 12-13 години къде искате да идете...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    знаете ли кво??

идете някъде.. ама къдее.. абе няма значение, носете си пистолети и се ГРЪМНЕТЕЕ..

Напийте се в парка. Евтино и весело!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си