.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    концерта беше мега.
    а за Брайън Джонсън нямам думи,човека на 60 и кусур години и се раздава все едно е на 20..

Да не говорим за Ангъс :]. Определено всички усетихме енергията... наистина си е прав като казва, че не знае как му минават 2та часа на сцена - той буквално се слива с музиката. Това беше концертът тая година..

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ахх...така ми се искаше да отида...

Според мен в България ценителите на хубавата музика са доста малко,което е много лошо...Като гледам колко страници има темата...

Както и да е..

Сигурна съм,че е било нещо наистина ВЕЛИКО!
    Съжелявам,че не успях да отида..

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Да, ВЕЛИКО беше!! Още не мога да се съвзема... Особено много ме впечатли Ангъс, избухваше тоя човек... Възхищение е най-слабото казано.. Поклон!
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Оооооо, дали пък не беше неземен огромен кеф?!?!?! У-М-Р-Я-Х
    Хората са прави като казват, че с думи е почти невъзможно да се опише! Аз тотално съм разглобена, мамка му.......велико беше!

Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime

Според мен в България ценителите на хубавата музика са доста малко,което е много лошо...Като гледам колко страници има темата...

Както и да е..

В този форум е така, стадиона се пръскаше по шевовете, гледай клипечата в youtube за да видиш за какво става дума.

бях на 10ина метра от сцената

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Както и да е..

затова стадиона беше пълен..

Ебаси концерта....преди не съм била на такова нещо...нито на Депеш, нито на Мадона, дори в Щатите не беше такова чудо...едвам влязохме с майка ми, брат ми и едни негови приятели....Влязохме обаче късно, чак към 8 и тогава най-много хора имаше
    Обаче тия дядовци как пеят, направо взривиха всичко живо и мъртво...искам пак да ги видя, да се надявам да ги гледам пак на живо някъде по света Ще живеят вечно

Lestat357
    Guest
    ВЕЛИКО БЕШЕ, ДА!

Имах сериозни опасения дали виждаме хубаво от местата на които бяхме, обаче се оказаха идеални. Брайън действително се раздаде много яко и при все сериозната си за този занаят възраст нито веднъж нямаше нужда от помощ при вокалите. Дори когато пя с публиката, той също си пееше с все сила до последно. Бил съм на немалко концерти и аз, вкл. и в чужбина (само един де)) и факт, беше изпълнено на ниво според какви да е стандарти. И Ангъс е все така ненормален, ако и да е с голо теме под шапката, ахаха.

По-късно днес ще дам линк към архив (в момента нямам време), който ще кача някъде за директно сваляне. Става въпрос за снимки от концерта, част от тях с моите телефони са правени (подбрал съм най-добрите), останалите са свестни и са с фотоапарат. Ако някой ги иска всичките нека ми драсне едно лично, но грамотно по възможност и в заглавието да е споменато името на групата. Няма голям смисъл, качените ще са читавите, както казах.

Както и да е..

В грешка си. Не са малко, даже никак. Особено пък процентно на глава от населението.^^ Тази тема я пуснах със съвсем друга цел (все тая, минало) и тя не е показателна дори за тийна. Ако целях това, щеше да бъде във "Всичко тийн накуп" и щях да я оформя съвсем различно. Ценителите са предостатъчно много. Предполагам си малка още с годините ти предстои да откриваш все повече и повече. Просто подбирай малко хората около себе си. Има ги, честна дума.>>

И недей да съжаляваш за нищо, рано е. Като нищо AC/DC ще се съберат за още-някой друг гиг след година-две-три, само да сме живи и здрави всички. Бъди спокойна!;]

EDIT: http://tranz.it/load.php?id=J2bocKh5thf07OdU539369 (валидност 24 часа);

Град
    По балкана някъде..
    Беше един от най-уникалните моменти в живота ми. С тази музика съм израснал.Колко време чаках да ги видя на живо.. Бях си взел билет чак за концерта им в Англия на wembley обаче поради здравословни причини не можах да отида. Колко пъти съм им гледал концерти на запис и петъка като се появиха на сцената направо душата ми се напълни..щях да се разрева.. Всичко мина обаче толкова бързо.. целия концерт ми се стори като миг... И щеше ми се Бон Скот да беше жив...
    ACϟDC

За мен Бон винаги ще си бъде баш сърцето на AC/DC.
    Брайън ми е лигав, песните с него също.
    А Скот си е голямо говедо, точно е открил себе си и стилът си и се е освинил малко повече, отколкото може.
    Но все още не можем да връщаме времето назад, затова нищо не може да се направи..

Единственият албум, който ме кефи през ерата с Брайън е Back In Black.
    По-натам нещо ми се размиват.
    Няма я енергията, която може да те извади извън кожата ти.
    На концерт с Бон в някакво заведение като публика на една-две маси имало разни костюмари (разказ от книга за AC/DC), които успели да издържат няколко песни, но на следващата се качили по масите и почнали да куфеят.

Това е, според мен.

А относно хобитата на Брайън.. На Бон животът му е бил ЗА и НА сцената, така, че мисля, че е ясно кое е по-важното за една група като AC/DC.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Лелее жестоко беше!!! Просто немога да го опиша с думи!!

Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    [b]

EDIT: http://tranz.it/load.php?id=J2bocKh5thf07OdU539369 (валидност 24 часа);
    Мерси за снимките - супер са, аз бях в сектор Б, но ще кача някои ;] - http://tranz.it/load.php?id=7DM0M9aCN0mCPR8k539639

Изядох се от яд, че не можах да ида.. нямах възможност ... парите също бяха проблем. Най-лошото за мен и за тези които искаха да отидат а не бяха там, че едва ли ще дойдат пак...

Град
    Софийско поле
    Това беше НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КОНЦЕРТ! Идеми да скоча до небето като се сетя,и като си припомня това неповторимо усешане.Искаше ми се да не свършва.Такова шоу направиха,раздадоха се до край.Такава енергия преливаше от тях,личеше си,че го правят с голям кеф,което пък на нас ни носи още по-голямо удоволствие.Благодаря им,че дойдоха и ни дадоха един незабравим спомен!
    Down On The Farm!!!

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    Оооооо, дали пък не беше неземен огромен кеф?!?!?! У-М-Р-Я-Х
    Хората са прави като казват, че с думи е почти невъзможно да се опише! Аз тотално съм разглобена, мамка му.......велико беше!
    невероятно беше,размазах се..БУКВАЛНО !

оценявам Браян,но пък Бон Скот винаги си остава Бон Скот и никой не може да пасне на неговото място ,както само той е успявал.Е,това не е причина да не слушам албумите с Браян,защото имат доста яки парчета заедно,кефя им се.Бек ин Блек май най- си заслужава (:

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

Както и да е..

затова стадиона беше пълен..
    оо, и около стадиона също е било пълно xD размазващо беше
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си