.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 199
    Аз винаги съм супер положителна и усмихната,,малко са нещата които могат да ме разстроят ... и все пак до сега не съм плакала на обществени места

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    Скоро плаках за едно момиче.
    акО СИ момче си плакъл за момиче wtf ?
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Случвало се е няколко пъти,честно казано изобщо не ме интересува какво мислят другите
    +1
    Асии <3 , Наннсии <3

само един път и не ми пъкаше за хората или че ако полсе пак ме видят ще си викат ето го момичето което плачеше

да плачеш означава че си човек !

Обичам те !

рядко рева, а камоли да зарева пред хора!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да ..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Не съм плакала пред никого, просто рядко ми се случва, а
    когато стане съм винаги сама.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Когато наистина ми е дотежало - ДА..Но иначе плача,когато съм сама..
    Просто не искам някой да ме види,когато плача
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ривунца си където си поискам без угризения.Е не е особено комфортно колкото да си се свиеш в къщи до някоя стена и да си цивриш на загасена лампа цяла нащ,но предпочитам да избухна в сълзи отколкото да го тая в себе си и това да ме изяжда.
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Аз съм от по-емоционалните хора... Плача и за дребни работи, но избягвам да се случва на обществени места. Помня само 1 път, когато съм плакала в даскало пред 1 приятелка и беше станало на въпрос за близък за мен човек иии тогава. В месеца поне 1 път рева сама в нас..
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Това, че ревеш, не означава че си слаб психически. При мен зависи за какво плача. Но мога да се разплача на обществено място и не ме срам от това. В училище рядко се е случвало. За оценка - никога.. Ако падна - никога. Но е имало случаи, в които просто тежките неща, които съм преживявала, просто обстоятелствата ме карат да си спомня, и ми става мъчно и рева. Думите на хората, не ме нараняват, стига да не ме ударят в слабото място, което рядко става. Но ако янкой ме убиди - никога няма да се разрева, защото знам как да отвърна.
    Нито слаб психически, нито емоционално лабилен, подкрепям те Просто моментен, спонтанен израз на по-силнички чувства Объркващо е малко, да.. Но не е проява на никой вид слабост

Попринцип стискам зъби, но всички казват, че емоцитиите се изписват върху лицето ми.

Re: Позволявате ли си да плачете на обществени места ?

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Такам, темата е породена от хъм как да кажа, вътрешното ми АЗ .
    Понеже все по-често виждам моiте приятелки да плачат, се замислих:
    Няма ли да ги помислят за слаби, ако плачат на публични места. В смисъл, аз гледам не плача пред други хора освен пред най-добрата ми приятелка, ; няма ли да ви помислят за по-слаби, по-безпомощни и безсилни..?

пп: Извинявам се ако има такава тема.
    Да, разбира се, че ми се е случвало . . Но гледам другите да не забележат . . и според мен това, не означава, че си слаб. . просто винаги има моменти, които няма как да не заплачеш . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на sian4eto
    понякога
    `only God can judge me!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Когато наистина ми е дотежало - ДА..Но иначе плача,когато съм сама..
    Просто не искам някой да ме види,когато плача
    Голяма ревла съм станала

Мега фен Аватара на teenems
    ДА !
    Дори днес се разплакох в църквата.
    Добре ,че е малка и не беше толкова оживено,бях седнала и се загледах в иконите.
    Погледите им бяха толкова празни ,тъжни ..
    И моите очи се насълзиха ,понякога ме избива на огромна тъга..
    Странно ,аз като цяло съм много чувствителна и леко повишен тон би могъл да ме разплаче .
    Лесно се ранявам ,не мога да бъда твърда и да подтискам емоциите си ..

не ви разбирам тези, които казвате, че не плачете.. от желязо ли сте? нищо лично към никого, но аз не мога да не плача,.. а по темата, да плакала съм на обществеи места. Не мисля, че това е признак на слабост.
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Повече от фен
    Не. Просто не е имало за какво но ако се случи нещо лошо със сиг. няма да се сдържа.

Град
    Kyustendil
    Не..
    [b][color=black]Espa

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    не плача(а и няма за какво.. )

като бебе може и да съм ревала на обществени места.. нищо чудно
    но и тогава не съм мрънкала много

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на Callisto
    Само 1 път ми се случи да плача на публично място, когато осъзнах истински, че баща ми умира от рак. Вървях по една пътека в борисовата градина и просто се разревах, докато вървях към срещата с гаджето ми. Когато ме видя, че плача веднага поиска да разбере какво е станало. Разказах му всичко, а той ме гушкаше, галеше и успокояваше.
    Според мен това да плачеш не е толкова признак на слабост, а по-скоро признак, че испитваш нещо, че не си безсърдечен и че ти пука за нещата от животът ти.

Колко трагично трябва да е нещо, за да се разплача пред друг човек...
    Не плача дори пред родителите си. Единственото от което мога да се просълзя на обществено място е огромно количество смях (което всъщност често се случва).

по принцип не ама един път от инат по центъра на Стара Загора си поревах на майка ми

Ако ми стане мега кривото - не се съобразявам къде съм,кой ме гледа или какво ще си помисли.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз плача само от смях!! ..в обществени и в необществени места....

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си