- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Позволявате ли си да плачете на обществени места ?
Не, но не мислете, че мъжете не плачат просто го задържаме в себе си .. (повечето)
твоята болка днес, е твоята сила утре
Изключително малко хора са ме виждали да плача, прекалено горда съм, за да го правя пред всеки.. иначе веднъж ми се случи навън, но имаше само един човек около мен..
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Последния път когато плаках пред хора, бях по корем пред една пързалка и чаках баба да ме вдигне![]()
Хмм .. иначе не ми се е случвало да плача публично (но пък когато съм сама, го правя често, най-вече на филми)
Не плача пред хора, но за жалост ми се е случвало в едно заведение препълнено с мои познати. Беше много гадно..
^^^
Бургас <3
Когато разбрах, че са убили мои близък.. Нямаше как да го задържа в себе си.. Сълзите текнаха несъзнателно..
Когато загубих баба си също..
По принцип не плача пред никого.
The sky's the limit ..
Случвало се е. Не мога да сдържам никакви емоции - нито плач, нито яд.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
точноПървоначално написано от ZaicheNaXeroin
От целият ми клас,на мен най-много ми се е случвало да плача пред тях.
Но не ми пука така и така,мнението им не се е променило.
![]()
Има ли смисъл от сълзи? Само ще си излееш душата, но нищо няма да се промени! Това ме въздържа да не плача на обществени места. По принцип съм много чувствителен човек и плача от малкото, но не си го позволявам пред хора.![]()
На публични места не плача,най-много в училище,но се старая да не разбират много хора.Емоционален човек съм,но предпочитам да се сдържам пред хората и да си се нарева когато съм сама.Позволявам си да плача пред хора,които знам,че ме разбират и не биха ми се изсмяли или нщ от сорта.
Емии. . май само в киното съм плакала, направо съм си ревала....
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
еми преди време не си го позволявах..но понякога просто е неизбежно..и много ми пука дали е на обществено място или не ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами освен като малка др. път сега не ми се е случвало.. просто се сдържам до вкъщи и там като започне един рев, че да ми олекне..!
Но зависи от ситуацията..!А и това, че ревеш на публични места не означава, че си слаб.. просто аз като мина и видя, че някой плаче никога не съм си помисляла, че е слаб/а , напротив дори ми става жал (и малко любопитно
) .. А пък и ако така си мислиш наистина, че когато си на обществено място и ревеш то означава да си слаб : нека не ти пука..! Всеки да си мисли каквото ще.. !
Случвало ми се е веднъж. Бях емоционално рухнал тотално, последния ми проблем беше някой да не ме види
Мне на обществено място не..
Иначе попринцип си плача всеки ден, без причина, просто ми идва от вътре..![]()
Само веднъж съм плакала и то беше заради един глупак,който не го заслужава и не мисля да се повтаря.![]()
Случвало ми се е в училище няколко пъти,а веднъж ми текнаха сълзи и в рейса,понеже се чувствах предадена от хора,на които държах,но бързо се овладях пък и почти нямаше хора.Но попринцип истинския рев си го оставям за вкъщи през нощта,понякога дори без причина си плача вечер...![]()
+ то като ти идва отвътре не пита ..Първоначално написано от gabsit000
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
По принцип не и се старая да не се случва.Но понякога просто не можеш да се сдържиш ..
По принцип не, ама аз съм малко ревяща личност и съм плакала в училище, в рейса, в киното![]()
Гледам да не плача на обществени места и изобщо пред хора, защото се чувствам адски неудобно, но понякога просто нервите ми не издържат и...какво да направи човек, случва се. Важното е ситуацията бързо да се овладее.![]()
да в училище и става без да искам;(
Единствено пред семейството ми или пред най - добрата ми приятелка. Пред другите не си позволявам често.
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!