.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 199
    Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Не, но не мислете, че мъжете не плачат просто го задържаме в себе си .. (повечето)
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Изключително малко хора са ме виждали да плача, прекалено горда съм, за да го правя пред всеки.. иначе веднъж ми се случи навън, но имаше само един човек около мен..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Последния път когато плаках пред хора, бях по корем пред една пързалка и чаках баба да ме вдигне

Хмм .. иначе не ми се е случвало да плача публично (но пък когато съм сама, го правя често, най-вече на филми )

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не плача пред хора, но за жалост ми се е случвало в едно заведение препълнено с мои познати. Беше много гадно..
    ^^^
    Бургас <3

Когато разбрах, че са убили мои близък.. Нямаше как да го задържа в себе си.. Сълзите текнаха несъзнателно..
    Когато загубих баба си също..
    По принцип не плача пред никого.
    The sky's the limit ..

Град
    Roma, Italia
    Случвало се е. Не мога да сдържам никакви емоции - нито плач, нито яд.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    кво ми пука за хората и тва какво ще си помислят ? аз не съм слаба...
    като ми се плаче си плача и не ми пука
    точно От целият ми клас,на мен най-много ми се е случвало да плача пред тях. Но не ми пука така и така,мнението им не се е променило.

Старая се да не го правя, но ми се е случвало.

Има ли смисъл от сълзи? Само ще си излееш душата, но нищо няма да се промени! Това ме въздържа да не плача на обществени места. По принцип съм много чувствителен човек и плача от малкото, но не си го позволявам пред хора.

На публични места не плача,най-много в училище,но се старая да не разбират много хора.Емоционален човек съм,но предпочитам да се сдържам пред хората и да си се нарева когато съм сама.Позволявам си да плача пред хора,които знам,че ме разбират и не биха ми се изсмяли или нщ от сорта.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Емии. . май само в киното съм плакала, направо съм си ревала ....
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    мнеее

Супер фен Аватара на gabsit000
    еми преди време не си го позволявах..но понякога просто е неизбежно..и много ми пука дали е на обществено място или не ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен Аватара на Madi037
    Ами освен като малка др. път сега не ми се е случвало.. просто се сдържам до вкъщи и там като започне един рев, че да ми олекне..!
    Но зависи от ситуацията..! А и това, че ревеш на публични места не означава, че си слаб.. просто аз като мина и видя, че някой плаче никога не съм си помисляла, че е слаб/а , напротив дори ми става жал (и малко любопитно ) .. А пък и ако така си мислиш наистина, че когато си на обществено място и ревеш то означава да си слаб : нека не ти пука..! Всеки да си мисли каквото ще.. !

Случвало ми се е веднъж. Бях емоционално рухнал тотално, последния ми проблем беше някой да не ме види

Мега фен
    Мне на обществено място не..
    Иначе попринцип си плача всеки ден, без причина, просто ми идва от вътре..

Град
    Plowdiw .. [!]
    Само веднъж съм плакала и то беше заради един глупак,който не го заслужава и не мисля да се повтаря.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    мне..

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Случвало ми се е в училище няколко пъти,а веднъж ми текнаха сълзи и в рейса,понеже се чувствах предадена от хора,на които държах,но бързо се овладях пък и почти нямаше хора.Но попринцип истинския рев си го оставям за вкъщи през нощта,понякога дори без причина си плача вечер...

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    еми преди време не си го позволявах..но понякога просто е неизбежно..и много ми пука дали е на обществено място или не ..
    + то като ти идва отвътре не пита ..
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    По принцип не и се старая да не се случва.Но понякога просто не можеш да се сдържиш ..

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    По принцип не, ама аз съм малко ревяща личност и съм плакала в училище, в рейса, в киното

Гледам да не плача на обществени места и изобщо пред хора, защото се чувствам адски неудобно, но понякога просто нервите ми не издържат и...какво да направи човек, случва се. Важното е ситуацията бързо да се овладее.

Guest
    да в училище и става без да искам;(

Голям фен Аватара на ysmivka
    Единствено пред семейството ми или пред най - добрата ми приятелка. Пред другите не си позволявам често.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си