.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

моля спешно за съвет :(

Хора моля за съвет много ми е притеснено.Значи с приятелката ми правивхме секс ( тя е все още девствена) само отозоад, но не съм свършил в нея, ами може би съвсем малко ми се стори че имаше...Тя понеже е в цикъл от събота, а в четвъртък и течеше слабо, след като го правихме каза че й е спрял рязко, възможно ли е да е забременяла

Доколкото аз знам е напълно невъзможно да се забременее от анален секс,така че спокойно.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Може ако спермата се стече към вагината.

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Колко пък да се е стекла, и щом е девствена според мен "ще се попие" от химена и няма да тръгне навътре

Повече от фен Аватара на c0ci
    Абе тя да не е Дева-Мария бре..кфи въпроси само

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от dominating
    ...и щом е девствена според мен "ще се попие" от химена и няма да тръгне навътре
    А от къде тогава изтича менструалната кръв при девствените момичета?
    В химена има 2 отвора от там изтича.Не възможно да е бременна според мен.Щом е била в цикъла шанса се увеличава да не е бременна,а и е девствена също се увеличава.Ако е била в цикъл шанса да е била в овулация е доста малък за това не се притеснявайте според мен чак толкова много

От анален секс на дали ще е бременна, а и плюс т'ва е девствена ..
    Бургас

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    оффф брат ти тъп ли си-МЕГА ясно,че не може да е бременна,хем отзад хем е девствена,хем е в цикъл,а и туй забременяване да не става ей така за 10 мин и вече и пирзнаци да има и всичко,я вместо да се лашкате върви малко на училище и се образовай !
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

за аналните проблеми питай Alexandra1993 ,тя е спец по ебането с гъза и насирането и гнусната част.

Невъзможно е да е забременяла

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Отговорът се даде.
    Не знам само къде видя връзка между отделителната и размножителната системи. Не е бременна.

Ключ, защото ми мирише на вълна постове с поздравления към теб и роднините...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си