.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    botevgrad

Имам пъпки

az imam pupki te ne sa mn no az se pritisnqvam ot tqh nqkoi imal li e tozi problem i ako gi e premahnal to neka me posuvetva s kakvo si e iz4istil kojata az izpolzvam fon diu ten no pri slunce toi ne pomaga : razti4a se i ne gi prikriva ka4estveno

т.7
    krem4et0

Супер фен
    Град
    Панацея
    пиши "акне" в търсачката и ще ти излязат хиляди подобни теми и за лекарства и за козметични кремове и т.н.
    Но най-хубавото нещо, което можеш да направиш за себе си е да отидеш на лекар-дерматолог
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    sofiq
    deistva6 greshno ot fondio tena shte imash obraten efekt toi ne premahva pupki ,daje obratnoto zapushva porite i ne dava na papkite da dishat ,spri da polzva6 i shte vidish 4e shte ima golqm efekt ,kupi si garnier 3 i 1 i lavandolov spirt s garniera se maji sutrin i vecher ,a spirta samo ve4er predi lqgane sled kato loji6 garniera no s klechka za ushi i slagai samo na pakite zashtoto ot nego poprincip izsahva kojata .

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от comics
    пиши "акне" в търсачката и ще ти излязат хиляди подобни теми и за лекарства и за козметични кремове и т.н.
    Но най-хубавото нещо, което можеш да направиш за себе си е да отидеш на лекар-дерматолог

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    По света и у нас :)
    Мажи ги с крем "Здраве"
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Мажи ги с крем "Здраве"
    Не,бе Бочко.
    London Tipton

Повече от фен Аватара на japixloops
    преди имах проблем , ако е сериозен ползваи " Vichy" за пъпки , тои е 25 лева но върши работа

Хубав ексфолиант също
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Цитирай Първоначално написано от japixloops
    преди имах проблем , ако е сериозен ползваи " Vichy" за пъпки , тои е 25 лева но върши работа

Хубав ексфолиант също
    +1

Град
    Русе
    Недей ползва фон дьо тен ще ти се появят още повече пъпки.
    И аз преди имах същия проблем.Решението е Garnier 3 in 1 или ClearSkin на Avon.
    УспеХ

Сега смятам да си купя 3 в 1 на Гарниер.Иначе използвам на Ейвън един лосион на спиртна основа.Обаче забелязах нещо странно...Ползвам си го на Ейвън заедно там с още едно за бърза терапия против пъпки..нищо.От известно време ползвам някакъв фон дьо тен на майка ми от време оно...слагам само върху тук-таме появилата се пъпка и ми се изчистват Объркана съм нещо

Re: pupkii :(:(:(

az wi kazwam samo s lajna ne sum se mazala pisna mi we4e twa koj e izmislil pupkite ne e bil w red wie si nqmate na predstawa ebasi i powru6nqta no probwajte 6tewi kaza nqkolko ne6ta dano pomognat sok ot limon , rakiq , pasta za zubi , miite sus studena woda posle sapun topla wodaa i pak studena ako iskate moze i 2 puti da go powtorite clean & clear biwa go i nego ama za pupkite mnogo ne pomaga powe4e za 4erni to4ki te naistina poza4ezwat i ne si pipajte liceto i naj-we4e pupkite i ako mozete kosata da ne wi pada mnogo po liceto i ako imate po 4eloto i izpolzwate nqkakwo mazilo za kosa ili kwoto 6te da e moze i da e ot nego probwajte da go sprete i moze i da se polu4i ako drugite ne6ta ne proradotqt dobre e i da se pe4ete na slunce sega kakto idwa lqto-perfektno i ne se topete wuw woda s 4asowe ne kazwam da ne se miete no se6tate li se kato imate rana primerno na glawata wi kazwat da ne se kupete za da zazdrawee wie si miite liceto ,no nali wi kazwam ne stojte dulgo mokri 4e po-trudno se mahat ... e pone pri men e taka ako sum pomognala 6te se radwam GUZMETI
    ONE LIFE ONE LOVE

Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Мажи ги с крем "Здраве"
    Крема "Здраве" става ли за смесена кожа?

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    kupi si LOREAL -PURE ZONE,az go ispolzvam i opredeleno ima efekt

Аз лично те съветвам да си купиш салицилов спирт 1% и бебешки сапун (тези неща ги има във всяка аптека и въобще не са скъпи).Всяка вечер (докато не ти изчезнат пъпките) си миеш лицето със бебешкия сапун и хладка вода след което мажеш пъпката със салицилов спирт и готово!Аз лично съм пробвала тази процедура и наистина действа!Относно фон-дйо-тена той само ти запушва порите и излизат още повече пъпки.Надявам се да съм ти била полезна!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Отиваш на дерматолог да ти каже нещо, което ще ти свърши работа, а не всички тия глупости, които ти ги изписаха до сега.
    П.с. Качествения антибактериален фондьотен предпазва кожата от замърсяване.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Angry

Нужно ли беше да пишеш в толкова стара тема?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си