- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Налагоало ли ви се е да избирате м/у гадже и приятели?
Е, въпроса е ясен.
Примерно: трябва да излезете, обаче и гаджето и приятелите ви искат да сте с тях. Какво правите?
Аз бих избрала гаджето по принцип, ама при мен е малко по-различно, шото с него я се видим веднъж на седмица като намери време, я не ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Попринцип си прав.Първоначално написано от ro6lio
Аз бих пробвала да ги съчетавам - един път с хайката,друг път с милото и така ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
^
Права си., но при мен е малко по-трудно.
Примерно, защото, ако съм с фр-та и викам, айде тръгвам, че имам работа или нещо такова, те не ем разбират.И малко ми е трудно ..
Ми,да ти кажа казваш си им,че отиваш при приятеля си. И те са били влюбени,нямат право да ти се сопат и да се правят на много обидени. Ако не,питаш ги дали ще имат нещо против,ако го извикаш при вас за малко. Ще дойде,ще постоите 30мин. и ще си станете ..
Затова е важно дали приятелите ти одобряват половинката ти. Иначе могат много пакости да ти направят - нямам впредвид да ти отмъщават или нещо такова,а да ти се разсърдят, че прекарваш повече време с него,да започнат да те игнорират и да не ти се обаждат за кафенце и etc.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ии по коя безумна логика приятелите са по важни от гаджето?
Или има неразбиране на двете понятия?
Вече друг е въпроса ако някой те накара да избираш между двете. Макар че положението е горе долу същото..
Иначе по темата - гаджето>приятелите. В противен случай тя няма да ми е гадже![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
разбирам.
Всъщност, вчера се пробвах/исках да сме нали аз, той, и приятелите ми, но не те нито го познават, нито нищо ..И казаха: а не, няма да илизаме с по-големи от нас и етц. Момичетата са съгласни, да се запознаят, но момчетата са толкова .. хъх .. как да кажа .. не искат да се запознаят.
Много ми е гадно.
Ем подбирай си приятелите тогава, авторке
той има ли желание да се запознае с тях?
Dr. Gregory House
Значи ги строяваш дребосъците в две редички и казваш "Преброй се".
Споменаваш им че както той е част от твоя живот и ако те решат да го игнорират ще се наложи ти да игнорираш тях. Проста логика - ако питаш защо.
Обясни им също така че никой не иска да се сдушавате с него. А просто да разменят няколко думи.
А и като за финал - кажи им че ако го приемат в компанията няма да има нужда да изчезваш за някакви периоди от тях.
Ако са умни ще схванат накъде биеш. Ако не са.. както казах по горе - подбирай си приятелите по добре.
И така
П.П. На по колко сте? ти, той и компанията от дребосъци?
Dr. Gregory House
Благодаря за съвета.
Ами начи аз след 1 месец правя 15, компанията е на по 15, пък той е на 17![]()
авторке какво да ти кажа
можеби приятелите ти ревнуват![]()
Мое мнение-много мразя да съм с приятелите на моята приятелка..обичам да сме само двамата![]()
Значи кажи на хубустниците да не се правят на 2 и половина а да приемат баткото в кръговете си. Щом си го избрала значи няма да е някой смотльо-клошар. Така че ще сте си полезни взаимно. Той на вас и вие на него.
И така![]()
Dr. Gregory House
Случвало се е много пъти. В такива моменти избирам гаджето.
А останалите все пак са ми приятели - винаги са ме разбирали и нямат нищо против да излезна с него и по-късно да се видя с тях (или на другия ден - зависи).![]()
Той прави същото с неговите приятели.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ми се е налагало.Разпределям си така времето,че да се видя и с него и с приятелите си,даже ми остава достатачно време за мен самата.Всичко точно.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Странна дилема пред която слава богу никога не съм бил поставен.Винаги съм излизал с приятелката ми и компанията ми заедно за къв чеп трябва да ги деля на 2 ? Това са като 2 свята които ме радват по различен начин и никога не бих могъл да избера кой предпочитам![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не ми се е налагало,но ще избера приятеля си винаги. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ще избера приятелката ми![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Никога не ми се е налагало да избирам. Правя си плановете така че да имам време за всички. Пък вече става много добре защото започваме да се сплутяваме компанията и двата сме там.
Но в общия случай винаги избирам приятеля си. Все пак, любовта е нещо ново за мен и би трябвало да ми е по-интересно какво ще се случи докато съм с Него.
мечопонеже се вийдаме супер рядко.. но и да не беше така пак него шях да избера
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Приятели естествено.
Освен ако гаджето не е И приятел
Тогава е драма.
Ще изляза с приятелите си, но ще взема и приятеля си![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Зависи с кой се виждам повече..
В моята ситуация е така, че с гаджето се виждаме рядко, пък с приятелите всеки ден.. така че бих излязла с гаджето си.. А и приятелите ми не биха се разсърдили, защото щом са ми приятели значи знаят, че не се виждаме много и биха се радвали ако се видя с него..
![]()