- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Възможно ли е?
Тъй като имам малко мазнини по корема, а на тегло съм даже под нормата, иска мда попитам възможно ли е горене на мазнини без загуба на тегло и как?
Според мен не, а и няма смисъл да гориш мазнини щом си слабичка.Ако искаш плосък корем прави стягащи упражнения.
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Слаба съм, даже в някой части на тялото прекалено слаба, обаче всичките мазнини, които имам, са в корема. Не са прекалено много, но пак искам да ги сваля. Но искам да сваля само мазнини, без тегло.![]()
Коремни преси.. ?![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Тичаш например и сваляш мазнините.. или скачаш на въже/каране ни колело пак става.Правиш коремни преси и съответно правиш мускули на корема.Мускулите тежат повече от мазнинките.С карането на колело пак можеш да натрупаш мускули на цялото тяло - главно на краката.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
прави коремни преси, ще ти се отразят много добре![]()
Тя талията мисля, че си ми е нормална, обаче е малко по-нагоре.Първоначално написано от Infinity
А на тези, които ми казаха да правя коремни преси-аз искам да сваля мазнини, а не да се стягам...
ми вземи да спортуваш нещо сериозно и ще ти се отвори апетита така ще си качиш килограмите до нормалното и ще ти се свали коремчето но в другите части от тялото ще се подобриш до нормалното![]()
Абе значи престанете с тези коремни преси! Значи да ти обясня коремни преси-стягане(мускули), кардио-мазнини. Така че коремните преси няма да ти махнат мазнините, а ще ти оформят мускулите P![]()
бях чула, че при лечебния глад първо започва да се топят мазнините на коремната област ;]] незнам дали е така !!! Бих искала да опиtам обаче аз съм със слаба воля и няма да издържа :]]
Ако са малко мазнините коремните преси (+ някакви стягащи упражнения за корем ако искаш по-бърз резултат) ще са достатъчни за да ги махнеш.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !