- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Остатъците от връзките
Ето това не мога да го направя при никакви обстоятелства. Сърце не ми дава, а понякога и мен 'външно' въздействие ме кара да върша такива работи.Първоначално написано от kalpazanka
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пазя смс-и, снимкиНо почти всички смс-и пазя, и от време на време като нямам какво да правя - чета си и си спомням какво е било.. имам и хубави и лоши спомени..
От най първото ми гадже имам само една картичка, пазя си я все още (4 години минаха), от друг пък имам само снимка, нямам нещо материално, и снимката си пазя![]()
От сегашния нямам кой знае какво
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Спомените лично за мен са нещо изключително важно, но е хубаво когато не са единствено в съзнанието ти, ами и си имаш няколко по-специални запазени смси, дребни подаръчета, картички и т.н.Това да започнеш нова връзка, не означава да заличиш напълно миналото си, а да осъзнаеш, че човека с когото си в момента е по-важен и да намираш начини максимално често да му го показваш.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
нямам сила да пазя смс-и вече... всеки път, когато си погледна някой стар смс, се връщам в миналото... и то не хубавата, а болезнената част, която чак сега се изразява, като че ли преди да видя тъпите смс-и всичко е ок и после само 1 поглед ми стига да си спомня какво се е случвало... подаръците в момента са на село, немога да гледам и тях... плюшени играчки, снимки в рамки, колиета, валентинки-всичко седи и събира прах, но понякога се чудя и аз кой си мисля, че залъгвам като просто скрия тези вещи...и тук още повече се объквам, както голяма част от хората..права ли съм да прекарам още една година в безсмислени опити да забравя или пък просто трябва да се разровя в спомените си и да се справя със себе си... и за да не изпадам в някви е такива филосовски разсъждения, сичко-каше на село![]()
![]()
Ами не...всичко трия...снимки,смс-и и така,всички спомени,които ми трябват са се запечатали в съзнанието ми,всичко друго е ненужно...освен ако не искам да показвам на някого...но по принцип гледам да се сдържам да показвам/обсъждам любовното си минало.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не, не пазя такива неща. Приключи ли връзката и трия всякакви неща, които биха могли да ми напомнят за хубавите моменти с него. Не искам случайно да попадна на нещо подобно и да се натъжа.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Реакцията ми е обикновенно да трия всичкоСмс,дори песни,които ми напомнят .. Но пък от гаджето,с което наистина се обичахме още нося гривната му на ръката си .. има сантиментална стойност и е знак,че някой истински ме е обичал,но обстоятелствата са ни разделили
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Всяко запазено нещо ме връща назад. Аз не си спомням за хубавите ни моменти заедно, а за това какво би било да сме още заедно. Такива неща ме дърпат назад и обикновено заради тях правя неща, които изглеждат отчаяни. От известно време си пазя само неприятни смс-си и хронологии за да ми напомнят, че съм взела правилното решение.
пазя само от настоящия мъж, не смятам нищо отминало за истинско и нямам нужда от него![]()
пазя нещата вътре в себе си !
Не ми трябва смс за да помня даден човек![]()
А когато случайно нещо ми напомни за някого се радвам ...
Когато огорчението отмине красивото пак изплува![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не пазя нищо.Изтривам всякакви снимки,смс-и и подобни![]()