.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Голям фен Аватара на MissStunning
    Обарването без мое съгласие би ме вбесило по простата причина, че ми се нарушава личното пространство, интимното при това, независимо колко готин би могъл да бъде пича.

Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    Хаа..зависи от типа момиче.
    Ако е някое с нормално мислене, знаещо какво иска, с акъл в главата..
    Ами много ясно,че ще го сметне за просташко и ще си каже,че си много зле да "впечатляваш" девойките по този начин.
    Вторият вариант е да е няква курволящина..каквато явно си търсиш съдейки по това изречение? Ем..давай. Прави го и гарантирано ще я впечатлиш.

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Отдавна съм завършила, но ако някой ме "обара", където и да е, ще го спукам от бой. Нещастници!
    ее не хахахахахаха

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не, само се правим, че ни дразни, не обръщай внимание на шамарите, дрането, плюенето и виковете за помощ.

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Зависи от момчето.. дали е хубаво дали и допада не някой мърляв "сплесяк" .. Плюс това може да не го показват но иначе има едно малко удоволствие, че някой се интересува от тях ..
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Детинщини!
    Това момчетата го правиха в 5ти клас
    Няма да я впечатлиш
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

аз съм позволявала само на едно момче щот го харесвах обаче сега съжалявам за това както и да иначе на никой друг те съм давала а който е опитвал си е изяждал боя!!

Град
    Ивагакуре
    Хах, да не си решил да опиташ ? Ако мислиш, че така ще си много готин и ще си хванеш гадже, то може би ще си хванеш само някоя к.рва..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Обарвахме ги в пети клас и те се кефеха ..

Иначе : Grow up !
    То нали е имало к`фо да обарвате ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

мен лично ме дразни мноо е детинско напомня ми 3 4 клас

ама има едно две момичета от моя клас дето
    отиват и се бутат в момчетата баш такиа се едно им се предлагат
    и в момента в който някой ги хване за задника и следва ''оффф стига беее кво прайш'' и естествено придружено с лигавото шамарче което наподобява галене

и като се има на предвид че са 9 клас почти 10 (чак се чудя как попаднах в тоя клас)
    мноо са ми смешни
    аз кат ги видя и мноо им са смея
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Божеее, каква тема! Само едно мога да кажа - ! Т'ва са такива детинщини, а и според половината коментари - "Това го правех/ми го правеха в 5 клас" - Само от 5 клас го правят Правете си изводите!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

имам една уж приятелка постоянно я обарват и тя мн се дразни направо понякога се разревава

Град
    някъде в слънчевата система :)
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Емии повечето ку*вета бучат там, викат, ама иначе им е приятно щото си мислят, че ще станат по забелязвани ..!

напълно съм съгласна
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Ми ест,че ще се дразнят що за въпрос?? да и от мен бой са яли поне 5 пъти и не се е повторило такова нахалство
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Като обарвате и себе си излагате и момичето също

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ъмм... След такъв въпрос странно, че ми е малко трудно да отговоря. Какъв човек трябва да си и до колко се простира интелекта ти за да попиташ нещо такова. Не знаете ли, че опипването без съгласието на потърпевшия се смята за сексуално насилие?!
    Малко мозък е останал в главите на хората...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ^ За никъв интелект не може да се говори в случея на милия автор, на така затрогващата тема
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Ами много ясно,че ще го сметне за просташко и ще си каже,че си много зле да "впечатляваш" девойките по този начин.
    Вторият вариант е да е няква курволящина..каквато явно си търсиш съдейки по това изречение? Ем..давай. Прави го и гарантирано ще я впечатлиш.
    то4ноо ткааа ,,

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    +1
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

По-точно не бих могла да го кажа.Лошото е , че курвите са все повече и повече

оф, тва е много нахално според мен, но има много, на които им харесва, щото нали така повече внимание им се отделя и се "издигат" като "популярни" ... тс-тс-тс... тъпо е тва, много даже, пък и те момчетата се правят на интересни... :P :P

Аз ако обарам за обарване говоря да я хвана за задника ш си омре от кеф бзк... в нащо даскало над 8 клас са пеканите само вече над 9 щот нз още кои ш са в 8 класове, но определено от 7 клас надолу пекани момчета няма аз съм най-пеканото момче и всички момичета от моя и съседния клас биха го потвърдили

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    . Не знаете ли, че опипването без съгласието на потърпевшия се смята за сексуално насилие?!
    Кфо?! Тфа не го знаех. наскоро имаше някфа чужденка дето съдела един българин щот и намигнал и тфа било сексуален намек... накъде отива тоя свяяят

Град
    Варненска чайка ;)
    Има една история, която отговаря на въпроса.
    Имало в едно малко село една хубава мома.Когато някой от селото я закачи тя постоянно викала ОО НЕ МЕ ПИТАЙ... Един ден един човек от селото я взел с каруцата да отидат до другото село... и по пътя посредата на гората, където няма никакви хора той спрял каруцата и казал."Сега ако те натисна нещо туй онуй ще викаш ли?" Тя му казала.
    "А имам много глас да викам.."
    ......

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Аз ако обарам за обарване говоря да я хвана за задника ш си омре от кеф бзк... в нащо даскало над 8 клас са пеканите само вече над 9 щот нз още кои ш са в 8 класове, но определено от 7 клас надолу пекани момчета няма аз съм най-пеканото момче и всички момичета от моя и съседния клас биха го потвърдили
    Ако го види тва учителката ти по бел, шси накъса дипломата на малки парченца и ще я изяде! кво е тва "пекан", казва се печен, братт :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си