- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят ли се момичетата
Обарването без мое съгласие би ме вбесило по простата причина, че ми се нарушава личното пространство, интимното при това, независимо колко готин би могъл да бъде пича.
![]()
ее не хахахахахахаПървоначално написано от merediana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, само се правим, че ни дразни, не обръщай внимание на шамарите, дрането, плюенето и виковете за помощ.
Зависи от момчето.. дали е хубаво дали и допада не някой мърляв "сплесяк" .. Плюс това може да не го показват но иначе има едно малко удоволствие, че някой се интересува от тях ..
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
Детинщини!![]()
Това момчетата го правиха в 5ти клас![]()
Няма да я впечатлиш![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
аз съм позволявала само на едно момче щот го харесвах обаче сега съжалявам за това както и да иначе на никой друг те съм давала а който е опитвал си е изяждал боя!!![]()
![]()
Хах, да не си решил да опиташ ? Ако мислиш, че така ще си много готин и ще си хванеш гадже, то може би ще си хванеш само някоя к.рва..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
То нали е имало к`фо да обарвате ..Първоначално написано от ibojilow
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
мен лично ме дразни мноо е детинско напомня ми 3 4 клас
ама има едно две момичета от моя клас дето
отиват и се бутат в момчетата баш такиа се едно им се предлагат
и в момента в който някой ги хване за задника и следва ''оффф стига беее кво прайш'' и естествено придружено с лигавото шамарче което наподобява галене
и като се има на предвид че са 9 клас почти 10 (чак се чудя как попаднах в тоя клас)![]()
![]()
![]()
мноо са ми смешни
аз кат ги видя и мноо им са смея
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
имам една уж приятелка постоянно я обарват и тя мн се дразни направо понякога се разревава
Първоначално написано от pamii
напълно съм съгласна
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Ми ест,че ще се дразнят що за въпрос?? да и от мен бой са яли поне 5 пъти и не се е повторило такова нахалство![]()
Като обарвате и себе си излагате и момичето също![]()
Ъмм...След такъв въпрос странно, че ми е малко трудно да отговоря. Какъв човек трябва да си и до колко се простира интелекта ти за да попиташ нещо такова. Не знаете ли, че опипването без съгласието на потърпевшия се смята за сексуално насилие?!
![]()
Малко мозък е останал в главите на хората...
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
^ За никъв интелект не може да се говори в случея на милия автор, на така затрогващата тема![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
то4ноо ткааа ,,Първоначално написано от cvetinka95
![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
+1Първоначално написано от cvetinka95
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Първоначално написано от cvetinka95
По-точно не бих могла да го кажа.Лошото е , че курвите са все повече и повече![]()
оф, тва е много нахално според мен, но има много, на които им харесва, щото нали така повече внимание им се отделя и се "издигат" като "популярни" ... тс-тс-тс... тъпо е тва, много даже, пък и те момчетата се правят на интересни... :P:P
Аз ако обарам за обарване говоря да я хвана за задника ш си омре от кефбзк... в нащо даскало над 8 клас са пеканите само вече над 9 щот нз още кои ш са в 8 класове, но определено от 7 клас надолу пекани момчета няма
аз съм най-пеканото момче и всички момичета от моя и съседния клас биха го потвърдили
![]()
Кфо?! Тфа не го знаех.Първоначално написано от Claymore
наскоро имаше някфа чужденка дето съдела един българин щот и намигнал и тфа било сексуален намек... накъде отива тоя свяяят
![]()
Има една история, която отговаря на въпроса.
Имало в едно малко село една хубава мома.Когато някой от селото я закачи тя постоянно викала ОО НЕ МЕ ПИТАЙ... Един ден един човек от селото я взел с каруцата да отидат до другото село... и по пътя посредата на гората, където няма никакви хора той спрял каруцата и казал."Сега ако те натисна нещо туй онуй ще викаш ли?" Тя му казала.
"А имам много глас да викам.."
......
Ако го види тва учителката ти по бел, шси накъса дипломата на малки парченца и ще я изяде!Първоначално написано от sToyAncHo
кво е тва "пекан", казва се печен, братт
:P