.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    да .. ужасно убидно е !!!!!!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Пипай да има таммм
    ((( House Music )))

Цитирай Първоначално написано от toxique
    Пипай да има таммм

Ти май до бая годинки ще се пипаш сам...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мен пък изобщо не ме опипват.
    Имам и определение за автора/авторката, но няма да го кажа.

Град
    Russe
    абе ял съм голям шамар от една, че я барнах отзаде ама така е , нали живота е това иначе ако знаеш къде и как да барнеш ще докараш оргазъм на момичето

Да,зависи от момичето.
    И все пак това е най-глупавия начин да впечатлиш момиче,следвано от обидите,'боя' и вземането на личните ѝ вещи. Коя би си паднала по такъв идиот?
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    абе ял съм голям шамар от една, че я барнах отзаде ама така е , нали живота е това иначе ако знаеш къде и как да барнеш ще докараш оргазъм на момичето
    Убедена съм, че ти никога няма да докараш оргазъм с едно "барване" на момиче, поне не докато не пораснеш.

Цитирай Първоначално написано от Chanceux
    Да,зависи от момичето.
    И все пак това е най-глупавия начин да впечатлиш момиче,следвано от обидите,'боя' и вземането на личните ѝ вещи. Коя би си паднала по такъв идиот?
    Много са баце

Много от шести клас надолу. ^
    7-8-9ти вече порастват.. от там нагоре има по-цивилизовани методи. :Д
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Мега фен Аватара на Neon
    В моето училище 95% се ядосват

Супер фен Аватара на spopi
    Зависи от момичето.

Зависи от момичетата а и от момчето което си позволява тази дейност. Но в повечето случай ако си го позволят после дълго им пари бузата

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от toxique
    Пипай да има таммм

Ти май до бая годинки ще се пипаш сам...
    иначе едно момиче ми каза, че на всички им харесвало ама се правили
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Аз се дразня и на никого не давам да ме обарва.Но във всеки клас има момичета,които позволяват на целия клас да ги обарва.

Зависи какво е момичето. Ако е някое несероизно, леко момиче ще ѝ хареса, може би дори ще си го търси. Според мен това е ужасно обидно и много глупав начин да впечатлиш някое момиче.

Re: Дразнят ли се момичетата

при всеки е различно едни си умират от кеф познавам такива други като мен го мислят за просташко и лапешко

Цитирай Първоначално написано от ameli
    от мен бой са яли .. така, че не си позволяват

ноооо има момичета, при които номера минава .. тъкмо някой да ги 'обара' и ТЯ 'ооо.. ама моля теее, недей повече' с възможно най-лигавия си глас >> което в мъжкото съзнание означава 'да, продължавай в същия дух'

Само курвите и леките момичета не биха се издразнили има много други начини да впечатлиш едно момиче. Всяло себеуважаващо се момиче би се издразнило...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    В 5 клас много се кефих
    Сега сигурно ще му ударя шамар на тоя който ме обара.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

това е просташко+долно Задоволяват нагоните си над някои Тези момчета просто няма кой да им обясни как стоят нещата
    Don't let your fears stray the goal. : ))

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    тоя въпрос е толкова конкретен и общ, колкото общ е въпроса - "на всички мъже ли им е над 15см члена?"

Извинявай, ама да питате дали момичетата се дразнят като ги обарват, тва вече е прекалено, бахти има супер мноо видове жени, ей на - някои преди са харесвали, ся ше изкормят топките на тоя, дето ги е бутнал, други пък си дават и ше дават и като нищо да си вадят и хляба така.. трети не са давали и няма и да дават...

do the math.. о, чакай, то не може - търсиш решение на въпроса докато има 3 неизвестни.. еми успех

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Аз ако обарам за обарване говоря да я хвана за задника ш си омре от кеф бзк... в нащо даскало над 8 клас са пеканите само вече над 9 щот нз още кои ш са в 8 класове, но определено от 7 клас надолу пекани момчета няма аз съм най-пеканото момче и всички момичета от моя и съседния клас биха го потвърдили
    щото иначе ше им ступаш непекания задник.. или просто имаш парички и ти се водят на гайдата Аз пък тва лято бях най-печения.. за 2 дена изгорях и се препекох..

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Ами на мен лично ми изглежда супер просташко . И след,като някой ме обара и аз решавам да го обарам по невинното му личице с няколко шамара Нека да си знае мястото и да си държи мръсните ръчички в джобчетата .
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Не бе, даже си е много приятно.

ЕСТЕСТВЕНО, на кое момиче би му харесвало?

Само на някоя бъдеща... да не казвам каква.

eminemfenka
    Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 4:44 pm Заглавие:
    Ами на мен лично ми изглежда супер просташко . И след,като някой ме обара и аз решавам да го обарам по невинното му личице с няколко шамара Нека да си знае мястото и да си държи мръсните ръчички в джобчетата.
    Напълно съм съгласна теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си