- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят ли се момичетата
да .. ужасно убидно е !!!!!!!!![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Първоначално написано от toxique
Ти май до бая годинки ще се пипаш сам...![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Мен пък изобщо не ме опипват.
Имам и определение за автора/авторката, но няма да го кажа.
абе ял съм голям шамар от една, че я барнах отзаде ама така е , нали живота е товаиначе ако знаеш къде и как да барнеш ще докараш оргазъм на момичето
![]()
Да,зависи от момичето.
И все пак това е най-глупавия начин да впечатлиш момиче,следвано от обидите,'боя' и вземането на личните ѝ вещи. Коя би си паднала по такъв идиот?
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Убедена съм, че ти никога няма да докараш оргазъм с едно "барване" на момиче, поне не докато не пораснеш.Първоначално написано от MattFTW
Много са бацеПървоначално написано от Chanceux
![]()
![]()
![]()
Много от шести клас надолу.^
7-8-9ти вече порастват.. от там нагоре има по-цивилизовани методи. :Д
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Зависи от момичетата а и от момчето което си позволява тази дейност. Но в повечето случай ако си го позволят после дълго им пари бузата
Първоначално написано от krokkrok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе едно момиче ми каза, че на всички им харесвало ама се правили
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз се дразня и на никого не давам да ме обарва.Но във всеки клас има момичета,които позволяват на целия клас да ги обарва.
Зависи какво е момичето. Ако е някое несероизно, леко момиче ще ѝ хареса, може би дори ще си го търси. Според мен това е ужасно обидно и много глупав начин да впечатлиш някое момиче.
при всеки е различно едни си умират от кеф познавам такива други като мен го мислят за просташко и лапешко![]()
Първоначално написано от ameli
Само курвите и леките момичета не биха се издразнили има много други начини да впечатлиш едно момиче. Всяло себеуважаващо се момиче би се издразнило...
това е просташко+долно![]()
Задоволяват нагоните си над някои
![]()
Тези момчета просто няма кой да им обясни как стоят нещата
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
тоя въпрос е толкова конкретен и общ, колкото общ е въпроса - "на всички мъже ли им е над 15см члена?"
Извинявай, ама да питате дали момичетата се дразнят като ги обарват, тва вече е прекалено, бахтиима супер мноо видове жени, ей на - някои преди са харесвали, ся ше изкормят топките на тоя, дето ги е бутнал, други пък си дават и ше дават и като нищо да си вадят и хляба така.. трети не са давали и няма и да дават...
do the math.. о, чакай, то не може - търсиш решение на въпроса докато има 3 неизвестни.. еми успех![]()
щото иначе ше им ступаш непекания задник.. или просто имаш парички и ти се водят на гайдатаПървоначално написано от sToyAncHo
Аз пък тва лято бях най-печения.. за 2 дена изгорях и се препекох..
Ами на мен лично ми изглежда супер просташко . И след,като някой ме обара и аз решавам да го обарам по невинното му личице с няколко шамараНека да си знае мястото и да си държи мръсните ръчички в джобчетата .
ла-ла-ла
Не бе, даже си е много приятно.
ЕСТЕСТВЕНО, на кое момиче би му харесвало?
Само на някоя бъдеща... да не казвам каква.
Напълно съм съгласна теб.eminemfenka
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 4:44 pm Заглавие:
Ами на мен лично ми изглежда супер просташко . И след,като някой ме обара и аз решавам да го обарам по невинното му личице с няколко шамара Нека да си знае мястото и да си държи мръсните ръчички в джобчетата.![]()