- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят ли се момичетата
ААргххх да да да мн мн мразя... някакви пикльовци и чекиджии, да ми се правят на големите играчи и като минават по коридоора всяка да я пошляпват отзад.... и мн често си изпускам нервите и им удрям по един тупаник![]()
Някои се дразнят, но за това пък момчетата не ги обарват... другите са на принципа, като ги обарът да ги гонят, да ги псуват, ама то си им личи, че се кефят на вниманието...
хахаа мен ще ме кефи да "бутна", ама само ако се имаме с момичето
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз лично много се дразня ..![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Зависи. Има всякакви момичета .. аз например някой ,ако ме хване където и да било просто онзи да му мисли![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
аа не много го обичамекакто и ти обичаш да те обарват
![]()
надявам се да си ми усетил иронията![]()
всяко едно момиче ще се почуства харесвано, ако някое момче я "обара", но ако е умничка ще се осъзнае, че това е гнусно - мен лично ако някой ме удари по задника си казвам "ехх,хубав задник имам", обаче после го спуквам от бой, защото е шибан лигльо, който си мисли, че момичетата са само цици и задник
![]()