- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си най-добра приятелка за лятото хехе
значи .. живяла съм в германия.. и от скоро съм си в свищов.. моите приятелки не ги пускат на море или имат други ангажименти.
Миналата година бях с приятеля ми.. с който вече не сме заедно! ..
Търся си някое момиче, с което ще си допаднем,ще се сприятелим..
ще може да се забавляваме на морето и да си работим.
За себе си мога да кажа мн неща / но като цяло съм коректна и на
моменти доста откачена... ако има такова момиче, като мен,.. да пише
![]()
Жалко, че няма никога да успееш да видиш цялата готиност на света събрана в един човек - Мен.
Търси си женски приятелки.
Макар,че темата не е баш за тук иням да постигнеш нищо, защото може да си педофил със същия успех.
Аз си търся мъжки. Съжалявам. Но успех все пак.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хахахаха сега пак ме изкарахте педофил.. просто съм решила да опитам... пък за мужки с въпросното момиче може си намерим и там
![]()
![]()
хахаха .. както и да е. ако някое момиче се заинтересува да пише съобщение
![]()
![]()
Приятно ви коментиране...![]()
ОФ, аз нещо съм пък на вълна да си търся нова компания![]()
Иначе не мисля, че ще те удовлетворя, защото аз съм си откачена не само на моменти, а постоянно![]()
Късмет.
mmm 6toto predpo4itam momi4e.. 6toto ako e mujko,veroqtnosta da popadna na glupak e mnogo golqma.. pyk i sled 3 godishna vryzka sym dosta razo4orovana .. i taka ;] neznam, za momche.. syshto stava - no momi4e e drygo :P
Хората за различни. Може да попаднеш да психо момиче което да те гледа докато спиш примерно. ддзПървоначално написано от Alabala16
![]()
ACϟDC
еееееееееее ебаси филма напрай човек![]()
ако е такава ще я изгоня..
ама просто не ми се ходи сама.. искам някой с мен
да си правим кефааааааа и да си работим
и така![]()
на 18 сам ... не съм грознааааа не съм дебела не съм
педофил да се оточня![]()
И който не иска да дойде с мен, много губи![]()
АЗ ИДВАМ ;O. Не съм бил на българското черноморие Q.QПървоначално написано от Alabala16
ACϟDC
айде идвайте.. вие си мислите че се базикам ама аз сериозно си търся
Добре. Бургас? Варна? ??Първоначално написано от Alabala16
ACϟDC
свищов![]()
Навитачка,да зимам мойта и да варим заедно ? (мъжко съм)Първоначално написано от Alabala16
ставаа :д
ама тя дали ще е навитачка ьаьаь ай аз стаам довечера ще седна![]()
Търсиш си най-добра приятелка във форум ? ...Успех.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ако ще ходиш до Варна ми пиши.![]()
ko stawaaa
И ще тръгнеш с кой да е на море ?!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Ако ми измислиш схема .. ще дойдаАма да е хубава и да ми стигне за цяяяяяяяяяяяяло лято. Работя с килограми.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
пък аз ще ви приютя в нас, защото има мноооого място и съм до морето. навитациили да ви намеря хотелче нещо така
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
завиждам на такива ...Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
а ние тука от Видин сме най-преебани ...
като се затръгне на мореееееее ... малиииииииии ебаси пътешествието![]()
![]()
![]()