.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Национални състезания по БЕЛ и Математика - 7 клас

Пускам една темичка, в която да обсъждаме тези състезания. Има ли някои класирани за 2ри и 3ти кръг? И някой знае ли кога ще излязат резултатите от състезанието по БЕЛ? Аз имам 91 точки, но не знам дали ще ми стигнат, за да мина. Погледнах в сайта на РИО-Бургас (аз съм от Русе) и оттам минават 9 души, едно момиче от които е с 90 точки. Това дали значи, че и аз ще се класирам?
    Ами вие? Какво мислите за тези състезания, били ли сте на тях, класирате ли се, как ви се струват? Ако съм допуснала някаква грешка, пускайки темата, се извинявам и нека модовете я изтрият. Просто виждам, че и за другите олимпиади и състезания има теми.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Аз щях да ходя и на двете, но по математика не отидох. По българския първия кръг бях с 73 точки и не се класирах за следващия Мързеше ме да се подготвя като хората. Иначе не беще кой знае колко трудно - и аз съм от Русе. Аа условията са и за трите кръга, че ти трябват 90 точки и нагоре, за да преминеш напред. Ако минеш и 3-ти кръг с 90+ точки не е задължително да държиш външно оценяване след 7 клас.

Да те попитам, така и така пиша - вие ще имате ли пробно външно (и от кое училище си), щото аз съм в Левски и понеделник и вторник ще имаме. Та се чудих дали само ние сме така или и другите училища.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Миналата година ходих. На вторият кръг имах 87 точки.
    Между другото от изпит се отървават само първите трима от треия кръг, не всички с над деветседет точки.

Ми аз съм от МГ и ние ще имаме пробни другия уикенд - събота по математика и неделя по бел. Доколкото знам от всички училища могат да се запишат, вие явно си организирате нещо само за вашето даскало. Ти между другото къде мислиш да кандидатстваш?

Супер фен Аватара на diksi
    На втория кръг по БЕЛ имах 88 точки, лилиии как ме ръчка отвътре..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от rockin
    Ми аз съм от МГ и ние ще имаме пробни другия уикенд - събота по математика и неделя по бел. Доколкото знам от всички училища могат да се запишат, вие явно си организирате нещо само за вашето даскало. Ти между другото къде мислиш да кандидатстваш?
    Ами в АГ Само че дооста трябва да се упражнявам по математика, защото тая година отначало с няколко 4-ки се пооплесках и сега съм някъде за 5

Абе кога са пробните тестове по мат и БЕЛ?
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Абе кога са пробните тестове по мат и БЕЛ?
    Както виждаш дори и в един град в различните училища са на различна дата. Най-добре питай учителите си. Аз едва преди няколко дни разбрах, че ние ще имаме

На първия кръг по БЕЛ имах 98, а на втория кръг - 97 точки
    Май се класирам за третия кръг в София, но досега нямам никаква информация. Който ще ходи на трети кръг да пише

Molybdenum,
    Щом имаш 97т. *завижда благородно*, 'начи минаваш 100%. Аз съм в списъка за предложените от Русе заедно с още 3ма души ( аз и още едно момиче - 91т., една с 90т., един с 95т.), но сигурно утре или вдругиден
    ще разбера дали ще ходя. Дано да стане! Колкото до теб - там си! А между другото - откъде си и колко души от твоя град минават, ако знаеш де?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Горния коментар.. Сама за човека с 95 точки е сигурно, другите сигурно няма да минете, за жалост. Много е кофти.

По БЕЛ с 86 точки не минах.По математика с 48 точки съвсем не минах ... Но се маех над това - по БЕЛ минаваш с 90 от 100 точки, а по математика първо беше с 85 от 100 /това по - нормално/, но после стана 75 от 100.Поне в моя град.Мисля, че трябваше да намалят и границата по БЕЛ, защото е доста по - ненормално висока от тая по математика.Иначе състезанията не са лоша идея, разбираш колко можеш и добиваш някаква представа за външните накрая на годината.

аз на първи кръг тази година имам 98 точки. на втория имам 94 и направо ще умра защото не знам дали ще се класирам а само рио велико търново не са качили класиране .. направоооооооооооо

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По БЕЛ отидох,но не ми стигнаха само 3 точки,за да се класирам..
    По Математика все още не знам
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си