- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
Благодаря ти адски многоПървоначално написано от somanycookies
А мога ли да кандидатствам само с резултата от НВО.. ?? И ако ДА-как ? Т.е. трябва ли да подам някакви други документи
Хораа, представа си нямате колко съм щастлива. По БЕЛ имам 5.911, а по Мат - 4.639, балът ми е 31.828, закръглено е 32. Предполагам, че това ми стига и направо съм извън кожата си от кеф! Вие как сте се справили? Ще се виждаме ли догодина? ;дд.
Така е, аз като научих щях да се гръмна ;дд. Сещам се и че рисуват свещ на дъската (т.е. преди, когато са били с черни дъски) и те карат да духаш, докато не изчезне. Не ми се мисли, ако го правят и на белите дъски.Първоначално написано от SmilezZz
На "щастливците" едва ли им е забавно
![]()
divanee ти в каква паралелка иксаше?? а другите как сте се справили какви резултати имате??![]()
А мога ли да кандидатствам само с резултата от НВО.. ?? И ако ДА-как ? Т.е. трябва ли да подам някакви други документи Моля ви отговорете ми!!!![]()
С математика или биология.
Можеш, ако имаш по 65 точки оценката ти от НВО ще е 6.00, но оценката ти за кандидатстване ще е 4.60 (i think so .. ), не е нужно да подаваш документи, просто на втория модул ти се пише 2 и се вземат само точките от 1 модул.Първоначално написано от fire
![]()
да, но например на 1 модул имам 5.863, а на 2 -4,590, мога ли да участвам за кандидатстване с тази оценка -> 5,863?? Благодаря предварително!!![]()
Оценката ти 5,863 е оценка от НВО, която ти се вписва като текуща. 4,590 е оценката, с която кандидатстваш. Друг вариант няма.Първоначално написано от fire
Но нали бяха казали,че можем да кандидатстваме с оценката от НВО,т.е. с първия модул ?
Напр.
- Резултат от НВО - да речем 5
- Резултат за кандидатстваме - да речем 4,906
Не може ли да се кандидатства с Резултат от НВО ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря ви много! SmielZzz ти какъв бал имаш и какви оценки на външното за кандидатстване??![]()
Може, но само когато не си се явявал на 2-ри модул. Затова все пак пише "Резултат за кандидатстване" и е отделна оценка . Примерно една позната има 4,50 на НВО, но понеже не е успяла да реши нищо от 2-рия модул, оценката и' се е смъкнала на четворка. Успех на всички! Дано ни приемат, където желаем!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Аз вече 100% съм сигурна,че няма да успея да вляза..
Резултат за кандидатстване:
БЕЛ - 4,143
Математика - 4
Резултат от НВО
БЕЛ - 4,906
Математика - 4,259
За годината сигурно ще имам 5 по БЕЛ,5 по Математика..Сигурно и по БЗО толкова..
Сбогом МГ,сбогом мои мечти![]()
Още имаш шанс. Ти от кое училище си? И аз съм се запътила към МГ-тоПървоначално написано от cveteto96
![]()
СОУ "Възраждане"..
Охх..Дано да е така - да успея да вляза..Адски много имам желание за там - дано ме приемат..Иначе коя паралелка искаш ?
Искам математика.И аз силно се надявам да ме приемат, все пак за какво съм се трудила толкова много, ако не ме приемат.
Ако не стане ще пиша и аз биология, макар че за там има доста кандидати.
Охх..Искрено пожелавам да влезем в МГ
Ами, аз току-що прегледах първо класиране от миналата година и там най-ниският Бал за профил математика е 30.
Доколкото аз знам - минималния бал за математиката е 26,751..Но пък миналата година всички бяха влезли със средния бал за профил "Математика"..
Аха, значи ще ми стигне балът, доразгледах ги и има май само две момичета от миналата година с по-висок бал от моя![]()
За тебе 100% съм сигурна,че ще влезеш..Не се притеснявай..НО аз едва ли ще вляза с такива оценки..Стискайте ми палци да успея
Чесно казано за информатиката нямам желание,но пък ако не ме приемат с биология,ще вляза в информатиката..Т.е. ще го пиша като второ желание,а трето - Христо Ботев - биология..Не,че си ме питала де - просто споделихПървоначално написано от dki
![]()
cveteto96 какъв бал ти се оформя?
26,143Първоначално написано от fire
![]()
Отново не съм наясно с нещо..В Утвърдения план-прием за училищата в Русе пише,че профилиращите предмети за МГ Русе - Биология са:
- Х,Б,АЕ..Та въпроса ми е - ще се вземе ли и оценката ми по Химия или не ?