- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
Не, няма да се взима.Първоначално написано от cveteto96
Btw, общият бал още ли е 36, защото като гледам мои познати доста са с по 33, 34, 35 и нещо.![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да, още балът е 36. Според теб дали ще ме приемат в профил математика с бал 34,6. Питам те, защото доколкото разбрах имаш поглед за тези неща.![]()
Да,с такъв бал ще те приемат навсякъде - няма място за притеснения..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз отново да попитам:
Ако съм приета по второ желание (например - Информатика) - мога ли след време да се преместя в профил "Биология" ?
SmileZzz ti kade misli6 da kandidatstva6?![]()
dki, без проблеми ще те приемат![]()
SmileZzz Иначе не мисля че ще можеш да се преместиш, ако няма свободно място. Т.е ако примерно се размениш с някого или просто някой от биологията отиде в друго даскало. Абе доста е сложно, а и класа си сменяш. Няма особено голям смисъл.
Иначе ако са те приелив Информатиката няма как да не са те приели и в Биологията
![]()
МГ БиологияПървоначално написано от fire
![]()
Охх..Не знам вече..Гледам класиранията за миналата година и има ученици,влезли с 24 бал в Информатиката..Докато пък в Биологията нямаше такова нещо..Офф..Дано и аз да вляза още от първо желание,както и всички останалиПървоначално написано от DesireToFire
SmileZzz какъв бал имаш?![]()
fire* А ти какъв бал имаш ?
аз имам бал 31.019не знам много ли е,или малко, но да се надяваме всички да ни приемат където искаме
![]()
Diki kaza:Да, още балът е 36. Според теб дали ще ме приемат в профил математика с бал 34,6. Питам те, защото доколкото разбрах имаш поглед за тези неща.
Не се безпокой ще те приемат,защото всички, които иксат там, които познавам имат по-малък бал от твоя спокойно и късмет!![]()
А колко пъти в седмицата са СИПовете по Биология ?
Първоначално написано от cveteto96
Хейй..
Вижте какво намерих..Мисля,че ще е полезна за всички нас:
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...rane_7klas.pdf
Всеки СИП си е един път седмично по 2 часа.
Здравейте,
Цялата ви тема съм прочела, много ми харесва как се развива, няма значение, че съм доста далече от Русе! Пожелавам на всички да влезнете в гимназията без проблеми! Имате много късмет от мен!
Много се извинявам, ако се счита за спам, но просто исках да окуража всички бъдещи възпитаници на училището (вярвам, че ще сте такива).
Forester Благодарим ти за пожеланията..Естествено,че не се счита за спам..Може да пишеш каквото пожелаеш..Без обиди,естествено![]()
DesireToFire Много малко бе..Както и да е..За МГ`то трябва ли да взема някакво медицинско..Или само за професионалните (т.е. бившите техникуми)???
на училище казаха че само за техникумите, но в наредбата пише, май за всички,днес отново ще попитам и ще ви кажа!![]()
Само за техникуми е.А иначе аз май ще се разделя с мечтата за английската.
Бала ми ще бъде около 28 което хич не е добре и едва ли ще ме приемат.
![]()
![]()
Ще влезеш,споко..Миналата година минималният бал за АГ беше 19..Не мисля,че тази година ще има някаква промяна
Записването след 1-во класиране до кога е, защото някъде май бях чела, че е от 28 до 30, но не е ли тогава и 2-ро класиране.![]()
Тези,които са доволни от класирането се записват от 28 до 30 юни..А тези,които не са - подават заявления за второ класиранеПървоначално написано от dki
Дали с две четворки ще мога да вляза в профил - Биология или информатика ?![]()