- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
cveteto96 според мен ще можеш да влезеш.
SmilezZz То малко ти се струват 2 часа, но то след 4 часа седмично биология + 2 часа СИП, едва ли ще ти се стои пак до 8-9ти час за още СИПИначе за медицинското не съм наясно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Хайде бе, не влязохте ли?![]()
Вафла..
Чесно да ти кажа - докато ми омръзне мога да остана за още СИП..Но предполагам,че много бързо ще ми омръзне
..Охх..Впуснах се в подробности
...Иначе благодаря ти за пореден път..Аз за всеки случай ще си взема и една медицинско,пък после ще видим какво да правим..
Иначе - помогнете ми..Не мога да реша какво да пиша на второ желание - Христо Ботев - Биология (макар,че не ми се учи в това у-ще) или пък МГ с информатика.. ??
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чакай бе..Все още не е минало първото класиране !!Първоначално написано от mrtn
![]()
Знам,шегувам се просто.Първоначално написано от SmilezZz
SmilezZz по въпроса ти там, за училищата. не знам, кое е това Христо Ботев, ама ме навежда на мисълта, че не е гимназия като МГ. Отиваш там, където ти се учи..![]()
Вафла..
Да..Знам,че се шегуваш..И аз се опитах,ама не станаПървоначално написано от mrtn
Както и да е..Прав си..Христо Ботев е обикновено СОУ с природоматематически профил..
Не знам кое е по-добро, ама сякаш бих избрал това СОУ, не защото смятам, че образованието е по-добро, ама пък не ми се учи информатика 5 години..![]()
Но аз пък мисля, че ще те приемат с биология в МГ. Живей си животеца, сега и недей се притеснява..![]()
Вафла..
ДАНО !!!Първоначално написано от mrtn
Иначе - Благодаря
По-добре не пиши Ботев като второ желание.Братовчед ми кандидатства за МГ след 7 клас в паралелка с математика,но не го приеха и отиде в Ботев с математика или информатика вече не помня.И сега съжелява че се е преместил там.А и една приятелка на майка ми преподава там и тя самата казва,че след 7 клас училището не предлага добра подготовка.
Ти си решаваш де,но те съветвам второ желание да ти е МГ информатика.![]()
SmileZzz ти на 1 място МГ с какво ще пишеш и какъв ти е бала?
Реших![]()
1.Желание - МГ "Баба Тонка" - биология
2.Желание - МГ "Баба Тонка" - информатика
3.Желание - СОУ "Христо Ботев" - биология
4.Желание - МГ "Баба Тонка" - математика
5.Желание - ПГЕЕ "Апостол Арнаудов" - компютърна техника и технологии
Ааа в електрото са само 7 момичета в цялото училище.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
Иначе на мен майка ми ми каза ,че в това заявление със желанията се пишели само училищата,които искаш без паралелките и чак после ако те приемат отиваш в съответното училище и си казваш коя паралелка искаш.
Здравейте . Туко що се регнах и искам да ви попитам дали със следните оценки ще ме приемат във МГ Баба Тонка със информатика ? БЕЛ - 5,661 Математика - 4,768 . А годината , завърших със 6 . Искам да ви попитам и дали с тези оценки ще вляза в СОУЕЕ - Европейски Езици с Английски ?
Не знам дали това с момичетата е вярно,но и не ме бърка деПървоначално написано от vampirediaries
..Както и да е..Майка ти е в грешка,в заявлението се пише пълното наиметование на училището + профила или специалността,която си избрала от въпросното училище..Даже в предната страница (или в по-предната) бях дала едно примерна заявление
И във двете училища си сигурен..Както и да е..Преди малко звънях във РИО Русе,да попитам там нещо..И да науча какъв е средният успех по БЕЛ и МатематикаПървоначално написано от Ppav4o
По БЕЛ - 4,027 (ако не ме лъже паметта,4 цяло и нещо е)
По Математика - 3,577
Ехх..ДаноПървоначално написано от DesireToFire
DesireToFire само за справка:
- Годишните ми оценки са:
По БЕЛ - 5
По Математика - 5
По Биология - 6
Оценката ми от изпита по БЕЛ е 4,143
Оценката ми от изпита по Математика е 4,000
Имам ли шанс да вляза при такива оценки..
Дипломата ми ще е към около 5,50
SmileZzz ти какъв бал имаш??![]()
Ха-ха,седем момичета друг път.Първоначално написано от vampirediaries
Аз съм комп техника и технологии,много яко даскало.
![]()
Със сигурност не мога да ти кажа,тъй като не знам какви оценки ще ми оставят по БЕЛ и Математика..Но в най-лошия случай е 27,143Първоначално написано от fire
(срамота)
е че не ви ли раздадоха удостоверения и бележници? Там пишекато ви ги дадат ми кажи
![]()
На нас удостоверенията и бележниците ще ни ги дават чак на 18-ти,защото все пак това е Немската-нищо не може да бъде свършено като хората.
Моя бал не мога да си го спомня с точност,но закръглено е 27.Офф супер ми е притеснено дали с такъв бал ще вляза в АГ?Майка ми звъня на една нейна приятелка,която преподава в Левски и тя казала,че миналата година в АГ са приемали с 27.
И между другото SmilezZz откъде намери информацията за това колко е бил минималния бал миналата година?
как се казва учителката от левски с която е говорила майка ти?![]()
Миналата година бала е бил сравнително малък.. и имам познати които с 3-ки по математика влязоха в математическата гимназия... Като съдя по съученици и познати и тази година бала няма да е кой знае колко голям.. ;x Да се надяваме,че всеки ще влезе където иска :P Успех :]]
vampirediaries имам справочник за миналата година..Даже ако искаш ще ти дам класиранията за миналата година,да видиш,че има и деца,влезли в АГ с бал 19..
fire Все още не ни ги дадоха..Утре..И после веднага отивам да подам заявления за кандидатстване..
П.С - По-големите,стискайте палци за нас..