- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
fire, a ти какъв бал имаш?![]()
Не мисля, че е нужно да задаваш един въпрос 100 пъти.![]()
извинявай,но теб не те питам,а и тя не си го е казвала пф![]()
и аз моя бал съм си го писала!!!![]()
Абе много се извинявам, ама нямате ли ЛС за тая работа? Съжалявам, но не стига ли, че спамите темата, ами и 1 въпрос по 1000 пъти задавате и то е нещо, което съвсем няма общо с темата "МГ "Баба Тонка" Русе". Сори, амаа ограничавайте се малко.Първоначално написано от fire
Явно не разбираш, че написах това нарочно, за да видиш колко е неприятно да те питат едно и също нещо.![]()
Над 5 пъти попита SmilezZz колко и е балът. Щом не ти отоваря, значи не желае да го сподели с теб, макар че тя на една от предните страници написа колко ще е балът в най-лошия случай.
Ти май четеш през редовете.
dki и divaneee - Благодаря ви,че му/й отговорихте,защото на мене ми беше омръзнало..
Както и да е..Очаквам с нетърпение да дойде 24 юни..ДАНО ни приемат още от първо класиране на първо желание..
Относно шкафчетата - наистина е вероятно да поръчат още..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Както и да е! Извинявам се за проблема!![]()
Относно шкафчетата. Ние попълвахме декларации кой иска и кой не, но предполагам, че примерно като се записвате ще ви питат дали искате или просто са предвидили повече от дадената бройка. Изглеждат малко, но мисля че ще слагат и още а и много хора си делят шкафче. Примерно аз и една приятелка си взехме 1, защото е достатъчно широко (преди в мазето имаше дървени шкафове, аи малко бройки, останали от минали години. Те бяха по-големи, но там сме били по 5-6 човека без проблем). А и 8 клас нямате кой знае колко неща да носите. Цената е 20 лв на година, но примерно като си разделите шкафа плащате по 10 и така. Не е кой знае колко и наистина са хубави, само цвета дразни, но както и да е
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Все ще свикнем с цветаНяма как иначе..
![]()
Да попитам - В МГ`то има ли някакви клубове/групи и т.н..ДДЗ..Нещо такова,в което да си прекараш времето и да научаваш нови неща ?
Ето какво открих в сайта:
http://mg-babatonka.bg/e107_plugins/...php?content.18
![]()
Благодаря много! Ако може още един върпос - наистина ли ще ви сменят униформите? И кога по-точно знае ли се?Първоначално написано от DesireToFire
Edit: Сега прочетох за извънкласните дейности и театралната трупа много ме заинтересова. Случайно, ако знаеш повече подробности, ще ми обясниш ли?
Ами уж казаха че ще ги сменят, но напоследък нищо не съм чувала. Но госпожата по изобразително беше казала че е говорила с директора да се сменят и той се съгласил, но предполагам че ако има нещо подобно ще е следващата година.
За театралната група мисля че беше 9 клас и нагоре, но мисля че и 8ми няма да я проблем. Ами веднъж годишно се прави представление, а тази година го играха и в театъра. Мисля че има в сайта на МГ повече информация. А и го води госппожата по немски, но има всяка година и по някой занимаващ се с тази сфера. Тази година мисля че беше актъор от варнанския театър.Първоначално написано от divaneee
А всъщност какви смятат да ги направят ?
Униформите ли? Ами кройката на ризите и материята ще е като на Аг, но цветовете ще са други.Първоначално написано от SmilezZz
Да,за униформите питам..Но дано да приличат на нещо,че....Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Всъщност и мене ме заинтригува театралната трупа и Клуб "Туризъм и екология"..Та искам да попитам - Всеки може ли да се запише в тези клубове ? И такива работи ? Някакви подробности ?
Ами мисля че всеки може, но за театралната май имат нещо като прослушване. Началото на всяка година се слага съобщение с подробностите![]()
Извинявайте, но знаете ли откъде мога да видя, миналата година с какъв бал са приемали в МГ,,Баба Тонка'' в биологичната паралелка? Благодаря![]()
МГ "Баба Тонка" Природоматемат. проф.-БиологияПървоначално написано от fire
Минимален бал 27,071
Максимален бал 33,196
Среден бал 30,135
Ето го сайта: http://www.mon.bg/left_menu/register..._klasacia.html
Ти не беше ли за математиката ?Първоначално написано от fire
![]()
http://www.rio-ruse.org/files/1_kls.htm
За 2009 година ли е бала ?Първоначално написано от dki
Мисля, че да.Всъщност може да е от 2008, а не от 2009.
Но някъде там се въртяха и баловете миналата година.
Едит: от 2008 са, но все пак нали миналата година е бил по-труден изпита, така че това може повече да се приближава до нашите резултати.
Ясно..То едва ли ще има някаква промяна в баловете тази година..
DesireToFire Искам да те попитам,дали с бал 27,143 ще ме приемат в профил "Биология"..Почти всеки ми казва,че има доста голяма вероятност да ме приемат,но искам да се "консултирам" с теб,тъй като си ученичка в МГ..
Благодаря Предварително