.
Отговор в тема
Страница 16 от 17 ПървиПърви ... 6121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 416
    Ужас... Казаха ми, че тази година на почти всички кандидатстващи 1-во желание им е било МГ-то
    Стискайте палци в четвъртък, като излязат резултатите, нашите имена да са сред приетите.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Едва ли или поне на мене не ми се вярва..Има толкова много желаещи за АГ,ПГИУ,ПГЕЕ и може да включим и Облеклото ..За МГ може би ще има повече кандидати за информатиката и математиката..Но ДАНО НАШИТЕ ИМЕНА ДА СА СРЕД ПРИЕТИТЕ..ДАНО
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Извинявайте, но в МГ има ли бели дъски?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fire
    Извинявайте, но в МГ има ли бели дъски?
    И в най-простите училища вече има бели дъски, какво остава за най-елитната гимназия в града. Щом са се снабдили с шкафчета, и имат страхотна материална база, как изобщо може да си помислиш, че нямат. ;хх

Почти всичките им кабинети са с бели дъски. Доколкото разбрах тези по математика са с черни дъски, защото се пишело доста.
    Така поне са ми казвали.

ами за мултимедия? извинете за въпросите ми, но ми е интересно?

Град
    Русе
    fire
    Да,в повечето им кабинети има бели дъски..А и наистина материалната им база е доста добра - така,че въпроса ти се превърна в безсмислен..

А за мултимедията - какво по-точно искаш да научиш ?

ами дали училището е снабдено с мулитимедии?

Някоя учителка ни беше казала,че имат.
    А иначе някой би ли ми обяснил утре къде точно трябва да се провери дали сме приети?На мен ми казаха,че трябвало да се провери в училището където учиш,но можело и в интернет,но не разбрах в кой сайт.

Чак не мога да повярвам,че толкова се хвали МГ-то...аз в последно време само лоши неща чувам.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    Някоя учителка ни беше казала,че имат.
    А иначе някой би ли ми обяснил утре къде точно трябва да се провери дали сме приети?На мен ми казаха,че трябвало да се провери в училището където учиш,но можело и в интернет,но не разбрах в кой сайт.
    На мен в ОУ "Отец Паисий" ми казаха,че може да си ги проверим в училището,в което сме учили до 7 клас..Също така от Сайта на Регионалния Инспекторат по Образованието (РИО) и в общата тема за кандидатстването бяха казали,че можем да си ги проверим и от този сайт - http://7klas.mon.bg/

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Чак не мога да повярвам,че толкова се хвали МГ-то...аз в последно време само лоши неща чувам.
    Ако може се обоснови какви неща чуваш !!
    МГ е на много високо ниво..И е една от най-"елитните" гимназии в Русе..Имат страхотна материална база и начин на обучение..Мисля,че няма смисъл да броя повече..Но ще те помоля да кажеш какво чуваш..Защото много се дразня някой да ми каже така,но да не се обоснове

fire Доколкото знам имат мултимедия..Но все пак да не те объркам..И не се притеснявай да питаш..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако може се обоснови какви неща чуваш !!
    МГ е на много високо ниво..И е една от най-"елитните" гимназии в Русе..Имат страхотна материална база и начин на обучение..Мисля,че няма смисъл да броя повече..Но ще те помоля да кажеш какво чуваш..Защото много се дразня някой да ми каже така,но да не се обоснове

fire Доколкото знам имат мултимедия..Но все пак да не те объркам..И не се притеснявай да питаш..
    Не съм видяла нищо с очите си,така че няма да казвам какво съм чувала. Учудването ми беше заради разминаването между нещата които се пишат тук и нещата,които съм чувала.Не казвам,че това което се казва тук не е вярно.И е крайно време да разберете,че в Русе дори университета не е "елитен",а камо ли някоя гимназия.

Град
    Русе
    Не съм видяла нищо с очите си,така че няма да казвам какво съм чувала. Учудването ми беше заради разминаването между нещата които се пишат тук и нещата,които съм чувала.Не казвам,че това което се казва тук не е вярно.И е крайно време да разберете,че в Русе дори университета не е "елитен",а камо ли някоя гимназия.
    По този път на логиката ти - мога да ти кажа,че навсякъде е така..Не само в Русе..Дори и тези гимназии в София не са "елитни"..Но както се бях изразила в друга тема - Всички "елитни" училища пропаднаха..Както и да е..Слух,не слух - кажи,че ми стана интересно или престани да спамиш по темата..Тъй като това почти няма връзка с МГ..Само слухове на някакви си там..И ако не си от Русе,ще те помоля напразно да не спориш с мене..За университета не знам кой знае колко,но мога само едно да ти кажа - И там образованието е на добро ниво..
    Край...Слагам точка по тази тема

От Русе съм да...на ниво каза. Познавам момче от Турция (там е пълно с турци),което не може да каже на български друго освен "дай ми една супа".Толкова,спирам да спамя.

Ъъ, факт е, че в Русе има много турци.
    А русенският университет пък има възможност за реализация, но не и на тоя етап. Специалностите са супер ограничени и все в областта на стопанството, което мен лично не ме блазни като специалност. Иначе огромно желание имах да си уча в собствения град, а не да се налага един ден да съчетавам учене с работа + плащане на наем, ама нейсе.

И спирам със спама.

Град
    Русе
    Айде и аз да ви кажа нещо. МГ е най-елитната гимназия в Русе по всички критерии и според всякакви статистики. Преди да ходя да подавам документите си, с нашите говорихме за училищата из цяла България и майка ми спомена за класация на гимназиите, където русенското МГ се нарежда чак на 33то място (не съм много сигурна, там някъде се въртеше цифрата). Така, че като говорим за елитност трябва да се съобразяваме с много неща. Защото може МГ да не е най-добрия избор за образование в страната, но в Русе Е. Нашите не са склонни да ме пуснат на квартира в друг град, а според мен е напълно излишно, защото вярвам, че подготовката и изобщо всичко, което ще получа от МГ ще бъде достатъчна за един по-висок старт.

Относно въпросите на fire, много се извинявам за въпроса, но ти мнения ли се опитваш да натрупаш? Напиши с гуугъл "мг русе" и ще ти излезе техния сайт. Там има информация за всичко, което те интересува. Тук обсъждаме въпроси, които там не са засегнати и получаваме по-обстойна информация и коментар. Безобразие е по 50 пъти да питаш кой какъв бал има, а после да задаваш съвсем глупави въпроси. Много се извинявам, че съм толкова рязка, но това леко дразни.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ъъ, факт е, че в Русе има много турци.
    И това какво общо има с елитността и образованието в училищата ?

Нищо общо нямаше, когато го писах, просто отбелязвах. След въпроса ти се замислих - най-смотаните училища в Русе, които приеха ученици с бал 19-22, за да запълнят бройки, са пълни с турци и туркини. Надали зависи толкова от произхода, просто закономерността е факт.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Нищо общо нямаше, когато го писах, просто отбелязвах. След въпроса ти се замислих - най-смотаните училища в Русе, които приеха ученици с бал 19-22, за да запълнят бройки, са пълни с турци и туркини. Надали зависи толкова от произхода, просто закономерността е факт.
    Разбирам те,но реагирах така - просто защото мразя дискриминацията..Та както и да е..Факта си е факт,няма да споря..Но и няма как да се откажат от тези кандидати (дори и да са тъпи и с доста нисък бал) - само,за да допълнят бройката по паралелките и тем подобни..
    Благодаря за мнението ти

Съжалявам много за въпросите,които задавам,но не можах да намеря такива неща в сайта.А и всички от моето училище не говорят много хубави неща за мг.И казват,че няма бели дъски и т.н. И затова исках да разбера повече по този въпрос.Съжалявам ако съм ви подразнила.

Цитирай Първоначално написано от fire
    Съжалявам много за въпросите,които задавам,но не можах да намеря такива неща в сайта.А и всички от моето училище не говорят много хубави неща за мг.И казват,че няма бели дъски и т.н. И затова исках да разбера повече по този въпрос.Съжалявам ако съм ви подразнила.
    От кое училище си?

Левски

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има си мултимедиа в почти всички кабинети, като по този начин се стараят уроците да станат по-интересни
    Има и бели дъски, има и стаи с черни. Аз лично съм свикнала повече с тебешир да пиша, така че не се оплаквам от това.
    Аз сега завършвам 10 клас, учих сериозно само по математика, завършвам с 5.00-5.10 . Това училище те стимулира не просто да зубриш уроци, а да мислиш и да свързваш нещата. Първата година може малко зор да ви дойде, но няма се плашите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Приета съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си