- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
АхамПървоначално написано от rockin
Голям спам стана така че да ви питам и по математика и по белли няма да има материал от 5. и 6. клас :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ми по математика ня'а как да няма, а по БЕЛ ще има материал от 5,6,7 клас, но произведенията ще са само изучаваните в 7.![]()
SmilezZz, искрени извинения, че ти оспамихме темата.![]()
![]()
Аз по БЕЛ съм сигурна че щеше да е само от 7ми клас. Г-жа Николова предния ден като ви мислеше задачи за пробен каза че нямало да има от 5 и 6 клас и че изпита щял да е само от 7Първоначално написано от rockin
![]()
Права си. По БЕЛ материалът ще е само от 7-ми клас.Първоначално написано от DesireToFire
Хах, още по-добре. Вярно, че е така. И сме при Александрова.![]()
![]()
Сигурно тя ще поеме и 8ми клас догодина, защото кара и 12Първоначално написано от rockin
Добре преподава, така че ето ви още една причина да дойдете в мг
![]()
Споко..Първоначално написано от rockin
Може да си спамите на воля![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
up-вам темата..
Иначе как върви подготовката седмокласници.???
Аз тези дни доста се депресирах,заради тези изпити![]()
А какво мислите за СОУ "Христо Ботев"- гледам,че и там се учи биология
Няма място за сравнение с МГто нито един от профилите му. Съветвам те да избереш или МГ с биология или направо друга паралелка или друго училище, но не и да отивап в Ботев заради едната биология.. Въобще не е трудно влизането, стига сте се паникьосвали. И повтрарям пишете на първо място там където искате, а не там където си мислите че ще влезете. Ако някой е от Ботев да даде по-кмпетентно мнение, но аз като цяло не съм чувала много добри отзиви за образованието след 4 клас а пък камо ли след 7ми.Първоначално написано от SmilezZz
1.^Знам и на мене не ми се иска да си пропилявам 5 години в обикновено СОУ,но ми казаха да си избера и още няколко училища..
2.Определено искам да вляза в МГ,но повечето ми казват,че няма да ме приемат и такива работи..Защото се е влизало доста трудно
3.Това за желанията ни ни казаха и учителите..
4. DesireToFire за пореден път ти благодаря за отговора ти
DesireToFire например не ме приемат с биология (в мг) - мога ли да си избера друга паралелка,но след 12 да следвам биологията![]()
Извинявам се за тъпия въпрос,но не съм компетентна по тази тема...
В никакъв случай не отивай в Ботев..Учила съм там (1 година),но после говорих с нашите,за да ме сменят..
Образованието е под критиката..
Поне на мене ми направи такова впечатление
SmilezZz уверявам те че въобще не е толкова трудно. Посдтарай се да изкараш над 4.50 и си вътре. Познавам много хора влезли с много по-ниски оценки. Има и с тройки и с четворки. А за другите желания можеш да избереш друга паралелка пак в МГ и може да ходиш на сиповете по биология![]()
cveteto96 Дам, можеш. Аз не съм с биология и все пак обмислям медицината като вариант. А и на едни познати и двамата сина станаха лекари, без да са били в специализирана паралелка. А и дори и да си друга паралелка, поне в МГ може да се запишеш на СИП. Пак да дам пример със себе си. Аз не съм записана на сип-а по биология, но когато имат някоя тема, която ми е интересна отивам, никой нищо няма да ти каже може да говориш с учителя и да ходиш избирателно. Така няма да си в списъка и няма да ти пишат оценки но ще присъстваш когато си искаш
![]()
И не се притеснявайте да питате каквото и да е![]()
Ахам,мерси..
Ако ме интересува нещо,ще те питам пак![]()
Пак ме интересува нещо![]()
Ако не ме приемат с биология..И искам да се избера друга паралелка,и за да го направя - трябва да изчакам второто класиране или не..![]()
SmilezZz защо не си промениш заглавието..
например да го направиш:
МГ "Баба Тонка" Русе
защото повечето въпроси и нещата,които ни интересуват са свързани с МГ
cveteto96 добра идея..Даже го направих вече![]()
Иначе - този въпрос и мене ме вълнува..Но доколкото разбрах от една приятелка - трябвало да се изчака до второто класиране (Но и тя не е сигурна)
Училището наистина ли се казва така ?![]()
![]()
Просто питам, да не ми се обидиш нещо.![]()
I'm inlove with a criminal...
Да,така се казваПървоначално написано от Jessie
![]()
Аз съм в "Христо Ботев", 12 клас съм сега, но в хуманитарен профил - там си исках и там си влязох. Поздравления за ентусиазма и силно те съветвам да се понапънеш и да влезеш в МГ, просто, защото там изискванията са на по-високо ниво. Специално за природоматематическата паралелка - ние тази година имаме две момичета на националната по химия, въобще е добро образованието, но щом ти е толкова голямо желанието да се занимаваш с биология -> "Баба Тонка"! Гадното в Ботев е, че тази година се пенсионират най-добрите преподаватели и не зная на къде ще отиде даскалото без тях..
И още един съвет - спокойно на изпитите, няма място за притеснение, не е голяма работаСамо, ако сте спокойни ще успеете да се съсредоточите и да си съберете мислите.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от cveteto96
SmilezZz благодаря ти за отговора,но искам със сигурност да знам,за да знам после какво да правя![]()
![]()
Моля някой да ми отговори,а ако може тези,които са от МГ
Ако не ме приемат с биология..И искам да се избера друга паралелка,и за да го направя - трябва да изчакам второто класиране или не..![]()
^
Не важи само за МГ-тата. Навсякъде е така. Когато обявят резултатите от изпитите, отиваш да се запишеш за 1во класиране. Тогава пишеш подред паралелките, които те интересуват. Примерно:
1во желание: Биология и ЗО и АЕ
2ро желание: Математика и АЕ
Да речем, че не ти стига БАЛ-а за биология, искаш да избереш друга паралелка - просто я пишеш 2ро желание. Ако за нея ти стига, направо те класират вътре още на 1во класиране. Приемат те на най-желаната от теб паралелка, за която ти стига БАЛ-а.
Ако пък много държиш на биологията и са те приели в математика да речем, това на 1во класиране, може да се хвърлиш за 2ро класиране вече, ако случайно някой от тия с биология се е отказал, но не знам дали ще ти пазят място в математиката, да не е някой да ти го вземе.
Ако има още нещо - питай.![]()
^ Точно както бях казала. Пишете си желанията подред. Ако не ви стига за първото гледат второто и т.н. И ако искаш все още първото се явяваш на второ класиране. Гледайте да пишете повече (поне 3-5 различни паралелки или училища). Аз примерно писах
МГ-математика
МГ-информатика
МГ-биология
В. Левски с японски![]()
Но пак казвам не е толкова трудно да се влезе, а си заслужава.
cvetinka95 и DesireToFire благодаря ви много![]()