- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
Успех с влизането!cveteto96 сега къде учиш?Аз съм в Немската.
А до авторката на темата:В Левски как е?Защото една много добра приятелка на майка ми е учителка там и много ме навиваше там да вляза с паралелка Японски.Аз отказах,щото в Немската си ми харесва,ама да знам дали нещо не съм изпуснала.![]()
Нищо особено..Някои от учителите стават,някои - НЕ..Първоначално написано от vampirediaries
Повечето деца сякаш са "умствено изостанали" и гледат само какви простотии да направят с децата и с училището...
Абе все такива неща,но това си е мое мнение.. (( Някой от там да не ми се обиди))..
П.С - Признавам си,че има и положителни ((за мен))страни,но не са много..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Във СОУ "Възраждане"Първоначално написано от vampirediaries
![]()
Абе не се шашкай, лесно се влиза. В моя клас има хора, който с две тройки бяха вътре ^.^
10клас съм, а имай предвид, че всяка година бала пада :P
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аха.Щото има едно момиче от Левски което се премести вторият срок в съседният клас.А в Левски учи ли се немски?Първоначално написано от SmilezZz
Доколкото знам,не се учи немски,а само Японски и Китайски,но ако искаш може да поразпитамПървоначално написано от vampirediaries
![]()
![]()
Леле,аз си мислех,че трябва да пиша няколко различни училища..За паралелките изобщо не се сетихПървоначално написано от DesireToFire
..Колко съм "изостанала"
![]()
![]()
наистина ли даскалото се казва "Баба Тонка" бе![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Наистина така се казва..Първоначално написано от uBuTo
![]()
Вафла..
mrtn ти отговори..Първоначално написано от uBuTo
Но не мога да разбера какво толкова му има в името![]()
![]()
Споко и аз не мога да ги разбераПървоначално написано от SmilezZz
![]()
И аз не мога да схвана какво му има на името?!Поне е по-кратко от името на моето училище:Средно основно образувателно училище с преподаване на немски език"Фридрих Шилер".![]()
Малко ще оспамя темата,ама да ви се оплача че директора на мойто даскало е откачил.Гледа котка в кабинета си и живее в учителската стая,защото се развежда с жена си.![]()
И сега до учителската стая строи дрешник за учителите,но мисля че всъщност вътре ще бъде кухня,за да може да си готви.
![]()
![]()
Първоначално написано от vampirediaries
Леле,ама сериозно ли
..
Направо ме разби с това![]()
![]()
Отново съм аз..Пак искам да попитам нещо..
В МГ`то провеждат ли се някакви пробни изпити по математика..Ако Да - мога ли и аз да се запиша,при условие,че не уча там..
Хора, не се паникьосвайте, и аз така си виках "Няма да ме приемат, няма да ме приемат." обаче ме приеха.![]()
Ако не ви приемат на първо класиране, отивайте на второ, ако и там не ви приемат отивате на по-долните желания и се пробвайте пак след 8-ми клас.
Успех на всички седмокласници тази година.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
cveteto96 - Най-добре е да попиташ в съюза на математиците..Там ще ти дадат отговора..Иначе и аз мисля да попитам дали ще стане..![]()
Да,напълно сериозно е.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Не се бръсне,изглежда като клошар и веднъж докато поправяще парното в даскало гащите му се смъкнаха и му се видя задника.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуахуааа кви сте вии бре-къде е това ?Първоначално написано от vampirediaries
![]()
![]()
![]()
В СОУПНЕ "Фридрих Шилер"
Провеждат се по БЕЛ мисля, защото ДИНЕСТА, които досега ги провеждаха тази година са отказали явно. Ами то училището кани и другите уичилища и те учителите би трябвало да ви кажат. Само сега за първия май беше станало нещо, че не е стигнало до всички училища, но вече би трябвало да можете да се запишете като кажете на учителя си. Иначе офтопик госпожата по БЕЛ се съветва с нас какви въпроси да ви дадеПървоначално написано от cveteto96
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^Не знаех,че там се провеждат изпити..Значи трябва да поговоря с нашата учителка и да й кажа да ме запише или..![]()
Ако е разбрана и добра ще те запише.Нашата по математика нищо не прави.Тя е на 50 а идва с прозрачни блузи без сутиен и циците й стигат до пъпа.![]()
И като я помолиш нещо тя ти каза:Ми не мога.Направи си го сам.
SmilezZz, от коя паралелка си в немската?
Аз не съм от немската,беПървоначално написано от DesireToFire
..
vampirediaries е от там и отговорих на britzy аз вместо нея/него![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Е то това е да си разсеян . Сори
. Така де, значи въпросът ми е към vampirediaries, ако пак не съм разбрала нещо погрешно
![]()