- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
Този път е вярно![]()
А иначе излязоха ли вече справочниците или не...че искам да си поръчам![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бтв. НЕЯ съм.![]()
А иначе съм Б клас.Да не би да познаваш някой от това велико и прекрасно училище?
![]()
![]()
А до въпроса на SmilezZz-по биология и български г-жите ни организираха да си купим книжки за външното оценяване,ама за другите предмети не знам.
Искам да попитам нещо..
Има ли някакви състезание по математика или по БЕЛ..Няма значение кога и къде ще бъде ((В Русе))..Защото тези дни искам да се запиша по някакви състезания,но не знам къде..
Не знам за тези предмети,но по английски ще има.Първоначално написано от SmilezZz
^ Окей..
Мерси..
П.С - Днес проверих за справочниците,но все още не са излезли
П.С 2 - Да ви се похваля..Днес бях в МГ![]()
![]()
Иии как е отвътре?Яко ли е?Веднъж мислех просто ей така да вляза да разгледам ама се отказах,щото помислих че ще ме изгонят.![]()
Бтв.Левски имат ли униформи?
На Левски сега им въвеждат униформи.
А иначе може да влезеш в МГ, няма да те изонят :Д. Иначе на мен ми харесва или просто съм свикнала, не знам. Но големите централни стълби за мега зарибени . И от догодина ще слагат шкафчета из коридорите за учениците.
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ОМГ..Първоначално написано от vampirediaries
![]()
![]()
ужасНе се бръсне,изглежда като клошар и веднъж докато поправяще парното в даскало гащите му се смъкнаха и му се видя задника.
п.п.сори за спама но не се сдържах ..
По темата- SmilezZz стискам ти палци да влезеш в МГ !!
Ти си амбицирана и наистина искаш да влезеш в това училище.
Сигурна съм че ще успееш !!!!![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Благодаря ви АДСКИ много за подкрепата..Вдъхвате ми самоувереност..![]()
vampirediaries
сега ни въвеждат..
2.Да,хареса ми..
DesireToFire много "строг" директор имате,бе..Вчера нали имаше олимпиада и аз бях с една приятелка да я донеса там,хем да видя обстановката - но директора не разреши да влязат тези,което не учавстват..После питах охранителя и той ми разреи..Разходи ме..Разказа ми историята на МГ..Като цяло беше доста интересно..
Иначе отново имам един въпрос..
Може ли май месец да отидя в МГ и да се консултирам с директора ((или със заместник-директора)) за приема ??
``И още един въпрос``
Чували ли сте за:
"ВЕЛИКДЕНСКО математическо състезание" - защото тези дни много искам да участвам в някакво състезание..И намерих това..Ако може малко инфо
В сайта на СМБ пише,че ще се проведе на 24 април![]()
Ааа ето защо не са ни казали на нас.Понеже тогава сме на екскурзия и няма как да отидем
А иначе ходила ли си ?![]()
Ясно !!
Благодаря за отговора..
Иначе някой друг,който знае нещо - моля да каже![]()
SmilezZz -
Госпожата по български ни съобщи за някакво състезание, мисля, че е следващата неделя (25) От тези дето са по 8 лева и трябва да се запишеш в МГ (Не съм много сигурна, ако имаш свободно време отиди и питай).
Колкото до униформите в Левски (аз уча там) - ето ги: http://www.impulse.bg/group-photos/5581/view/17272084 (5,6,7 клас) Само, че без полата, а отдолу е една грооозна, сива тениска. Сега като се стопли, не знам как ще ходя с нея![]()
Ноо.. малко остана и край вече, че направяо ми писна!!!
![]()
UnForgettableDream благодаря..Но тези дни нямам много време..На уроци съм..Пък и имам много часове..Не знам просто как ще се справя тази седмица..
Иначе ако може да попиташ учителката си.....Ще попитам и нашите дали няма да имат време да попитат те..
Не се обиждай,но са леко грозни.Първоначално написано от UnForgettableDream
![]()
Сега ще ви дам снимка и на нашите.Не се вижда много униформата понеже момичето което я носи е застанало по странен начин на снимката,но ето ви линк: http://www.impulse.bg/photos/by/9786...14672#23523882
Само дето до 18 май всички трябва да са си купили ризата и да носят само нея.И една смотана риза струва 30 лева.![]()
^^ Ми кво да се обиждам.. те са си ГРОЗНИ.. Вашите пак малко по-добре, но ценатаааНашите са около 30 лева, но имало някакъв проект, който сме спечелили и платихме по 6 и нещо..
Суичъра избеля и се сви, а тениската стана на топченца. Какво да кажа.. реве ми се
![]()
DesireToFire имам въпрос към тебе ``отново``..
До колко часа директора ((или заместник - директора)) са в училището,че говорих с нашите - утре да ме закарат до МГ`то..
За състезанието може да се запишеш в СМБ, не го провежда МГ-то. А относно директора няма да коментирам особено... Иначе се радвам че са те развели. Хареса ли тиПървоначално написано от SmilezZz
? Другия въпрос ти писах на лиучно вече.
Ами то и ние уж щяхме да участваме в някакъв проект,ама явно не са ни одобрили или не са го направили че да може някой от фирмата да си купи джип...И аз съм тъпият прецакан касиер на класа.Първоначално написано от UnForgettableDream
![]()
Да..Хареса ми..Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Тази неделя в МГ ще се проведе втория пробен изпит по БЕЛ. Желаещите могат да се запишат в МГ. Принципно е пратяно до всички училища, но незнайно защо не на всякъде казвали на учениците.