- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
cveteto96
Изобщо не й обръщай внимание на тази патка (с извинение)..И аз съм в подобна ситуация,но едва ли ще ми смъкне оценката...Поради простата причина,че знаят - какво ще правят родителите ми в такъв случай..Ще подадат жалба в Инспектората и тогава вече лошо й се пише..
Но дори и да ми остави ниска оценка - мене това не ме бъркат..Оценките от изпитите по БЕЛ и Математика са Важни..Не годишните..А й при образуването на Бала за профил "Биология" (за МГ става на въпрос) изобщо никъде не вкючват годишната ти оценка по БЕЛ..Така,че спокойно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"Възраждане" толкова ниско ли са паднали?Това ми е миналото училище и никога чак толкова хард не са стигали, поне не с мен или с някой от моя клас. Явно тактиката загрубява, то и нищо чудно, училището е пълно с дечурлига, на които са им изпуснати юздите. На тазгодишния прием, във "Възраждане" приемаха хора с най-ниските балове в областта от порядъка на 19-21, смятай. И все пак, коя ти преподава?
![]()
Не знам дали я знаеш - Маргарита Иванова..
Иначе знам,че там влязоха децата с най-ниските балове..Толкова е пропаднало даскалото,че не може повече на къде
Хейй..Хора,"ъп`вам" темата..
Наближава края,а аз все повече и повече се притеснявам..Вие как сте ?
Чувствате ли се подготвени по Математика ?
По БЕЛ теста беше лесен,но преразказа беше супер тъп..Както и да е..Дано и по математика теста е лесен
Абе честно ли се казва "Баба Тонка"..![]()
Даа..Първоначално написано от SheIsAggressive
Само ми кажи какво му има на името ?,че започнахте да ме дразните с този въпрос
Ами де да знам.. по принцип кръщават училищата на някои известни личности.. (Иван Вазов, Христо Ботев, Васил Левски и т.н. ) а не на комшийката от 2-рия етаж..Първоначално написано от SmilezZz
поне на мен така ми звучи
1.Искам да попитам,какви Свободни избираеми подготовки "предлага" МГ,освен по Биология ???
2.Също така искам да попитам:
- Ако по БЕЛ имам 5,а по Математика 3 ще ме приемат ли,че се притесних доста за утре - всички казват,че по математика ще е труден..
"комшийката от втория етаж" ?Първоначално написано от SheIsAggressive
- Не виждам никаква връзка между едното и другото..Също така и Баба Тонка е "известна" със своите дела..
Ми не знам на мене ми звучи като женица дето плете чорапки и пече чушки.. иначе не знам каква е..Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Първоначално написано от SheIsAggressive
Да,името й "Баба Тонка" - кара да се замислиш за това
,иначе наистина супер пример ми даде
..
Както и да е..
Информация за нея можеш да намериш в Гугъл..
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...BE%D0%B2%D0%B0
http://www.kaminata.net/topic-t19230.html
Успех седмокласници ! Остана утре и сте свободни от изпити !Не учете днес - излезте с приятели и с хубаво настроение без да мислите за изпитите. А утре отидете със самочувствие и с усмивка - ще се справите.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Имаме още 3 изпита
- Математика
- КОО "Обществени науки,гражданско образование и религия"
- КОО "Природни науки и екология"
Иначе:
Благодарим ти много за подкрепата
1. Каквито са паралелките, така се води и СИП-а, който всъщност не е баш свободноизбираем, щом си избрала паралелката, него караш.Първоначално написано от cveteto96
2. Пак зависи другите как са се справили, но с бал 26 съм убедена, че няма.. Стига сте предвиждали тези най-лоши сценарии, естествено, че няма да имаш толкова.. Това цяла година да се бъхтиш, аз после бих се изяла от яд..
НЕ отивай там с такива мисли.
![]()
А как са ви точките по БЕЛ приблизително?![]()
Оу Мъ Фъ ГъПървоначално написано от SheIsAggressive
... Извинявай, че в момента не ми се мисли как да се обърна към теб възможно най-културно, но .. Извинявай, но как може да си толкова проста и културно ограничена
?! И не мога да разбера, защо след като сте толкова ниско образовани, държите да го демонстрирате. Защото, честито, ти беше поредния пример за това колко зле може да са младите хора в България... Рядко го казавм, но в момента просто ме е срам, че има човек в България, които си мисли че noдобна, смея да кажа престижна гимназия, е кръстена на съседката от втория етаж...
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Може да се запишеш на СИП по всичко, за което се съберат достатъчно хора. Билогия, химия, математика, английски, изобразително, информационни, информатика, ако щеш и на физика(въпреки че ме съмнява да си има феновеПървоначално написано от cveteto96
). Иначе те и миналата година се оплакваха, че по математика бил хипер труден тестът, но аз седнах у нас и за 30 минути го реших половината без грешка (25 задачи). А и ако изпиът е труден, той ще е труден за всички, а не само за теб
. Така че само спокойно, не се хвърляйте в последния момент да решавате задачи :Д. Само си преговорете формулите утре сутринта и сте готови. Аз примерно за тези триизмерните фигури, многостените и т.н все още не им знам формулите. Даже и за лице на кръг не я знам, но си минах отлично изпита, така че спокойно
.
DesireToFire
Благодаря ти за пореден път,че се включи в темата и отговори на въпросите ми..
Благодаря![]()
Няма защоАйде като ви приемат пак питайте каквото ви интересува
![]()
Те само да ни приемат,де..Първоначално написано от DesireToFire
Тогава даже и среща можем да си организираме![]()
Да почерпите за новото даскалоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
явно тази година SheIsAgressive не е чела "Немили-недраги" щом не знае за Баба ТонкаПървоначално написано от DesireToFire
Защо не ?Първоначално написано от DesireToFire
Да бе наистина не го четох..!Първоначално написано от dan23
![]()
^
Вместо да си затвориш устата, да ни оставиш да си мислим, че си тъпа, ти я отваряш и премахваш и най-малкото съмнение.![]()
Такива хора, гордеещи се с това, че са прости са абсолютно жалки.![]()
Както и да е.. Авторката как се справи?![]()
Поправи ме, ако греша, но се казваш Валерия, нали?![]()
Би трябвало притеснението ти вече да е отминало.![]()