- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МГ "Баба Тонка" - Русе
![]()
![]()
Хора,чувства се ужасно..
![]()
![]()
![]()
Написах името си на Черновата по БЕЛ и се притеснявам,че ще ми я анулират..![]()
Айде после ми говорете аз колко съм била проста..!Първоначално написано от cveteto96
Ми много ясно че ще ти я анулират.. ако сте предали черновите
![]()
^
Добре, това като е сериозно, защо не си спестиш малоумните коментари?
cveteto96 , квесторите не повториха ли няколко пъти..никъде името. Виждаш ли какво става от толкова притеснение и невнимание. Миналата година деца имаше припаднали, и понеже не можеха да се явят във времето на изпита, не кандидатстваха.
По принцип твоето си засиви от квесторите. Като е чернова, може да не обърнат такова внимание, ама не знам.. Ако ти я анулират, не ми се мисли.
Звъняла ли си в рио? Може и да ти помогнат някак, поне опитай.. Какво друго ти остава.
Съжалявам.![]()
Не,нищо не са ни казвали относно имената..
А само преразказа ли анулират или целия (тест+преразказ) ?![]()
- Не,не съм се обаждала..Но как ли ще ми помогнат ? Какво ли да им кажа ? Офф..
Еми питай, има ли проблем, че така си направила. Може пък да се смилят, не ги знам. По-добре е от колкото да стоиш така, поне ще знаеш, че си опитала!
И по принцип би трябвало всичко да анулират така.
Ами аз погледнах тази тема и все пак ми се иска да поискам вашето мнение относно това дали ще ме приемат в МГ "Баба Тонка", като по мои сметки минималният бал, който ще изкарам е 30.Ще кандидаствам в математическата паралелка.
Да,най-спокойно ще те приемат..Първоначално написано от Darkfen
Ами мисля,че се справих повече от добре и по БЕЛ,и по Математика..Но резултатите ще покажат..Първоначално написано от cvetinka95
Иначе ако питаш мен - не,не се казвам Валерия,откъде го измисли ?
Притеснението да е отминало ?! - Не,не е
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Изобщо не се притеснявай..Доколкото си спомням,минималния бал за Математическата паралелка е 26 и нещо..Така,че спокойно - ще влезеш..Първоначално написано от Darkfen
Но аз дали ще успея ?!?
Благодаря за мнениетоПървоначално написано от SmilezZz
И според мен - Да ще успееш.
![]()
Ъм .. съжалявам за тъпия въпрос, обаче наистина ме вълнува .. значи и аз съм от Русе и искам да вляза в МГ'то, но днес на изпита малко се изложих, смисъл .. може би ще имам 4. Годишните ми оценки по бг и математика ще са 6, а на изпита по бг предполагам ще имам към 5.50
Също така моля учениците от МГ да споделят какви са им впечатленията от учители и общо взето как е атмосферата в училище. Харесва ли ви? Наясно съм, че се учи много, но това не е проблем за мен. И ъъ съжалявам, ако преди се е коментирало това, просто не ми се рови из страниците.
Да,коментирали сме по този въпрос,но нищо..
1.Не се притеснявай излишно..Ще влезеш..Всъщност сега не ми се смята колко ти излиза бала,но ще е висок..
5,50 + 12 + 12 = 29,50 (ако не съм пропуснала да добавя нещо) а,да - и един балообразуваш предмет си избираш...
2.Относно учителите - и мене ме интересува..Не се сетих да попитам за това..Все пак ако ме приемат - трябва да знам нещо повече![]()
На изложението на училищата на мен много ми ги нахвалиха .. тей де, с две думи ми казаха "супер са, много мили, но и изискващи", обаче на мен ми се иска учещите там да споделят малко повечко, ако може.Първоначално написано от SmilezZz
Да и аз искам инфо относно това..И DesiToFire отново си има работа със нас![]()
Ето, отзовавам сеТакаам първо не знам колко от вас са влизали в самото училище, но мисля че споменах вече яките стълби
Сега ни сложиха и такива метални шкафчета по коридорите (като американските филми
), само дето са жълти, но някакси (трудно) ще се преживее. А и не знам до колко се запознати с униформите, но ще ги сменят. Ще бъде като дизайна на АГ. Т.е ризата ще е същата материя и както те имат някакви ивици, само че други цветове. Колкото до даскалите - кои са печени, кои не толкова, но не мога да се оплача. Повечето са са си страхотни и аз примерно не бих си заменила нито един от сгашните учители (освен заместничката по английски, но тя е заместник, а и не преподава принципно в даскалото). Уча в училището от 5. клас, така че почти всички са ми преподавали. Ще се опитам да разбера кои ще са ви догодина и ще ви обяснявам конкретно
. Знам само, че по български ще ви е Александрова, която преподаваше и на сегашния 7. клас. Наистина доста ще ви подготви, а и не е лоша, но не ми е преподавала за да изкажа по-точно мнение
. Иначе атмосферата е страхотна, всмисъл има супер точни хора и преподаватели. Ако случиш на клас вече е перфектно. Аз този късмет го нямах, но вече не ми прави особено впечатление
. Абе много хубави спомени имам в даскалото и на вас ви пожелавам много такива. Училището наистина предлага много начини на изява, добра подготовка и прочие. А това за ученето много някой просто ви е сплашвал. Незнам аз дали съм свикнала, но не се чувствам особено натовареа, но за това пък подготовката е на високо ниво не само по математика. Айде аз за сега спирам ръсенето на не толкова смислени и на мястото си изречения. Нататък ще пиша още. Ако имате други въпроси питайте, с каквото мога ще помагам
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
DesireToFire, благодаря много! Аз съм влизала в МГто неведнъж и наистина мога да кажа, че е страхотно. Най-много ми направи впечатление една стая, където чиновете са по един (както по филмите) и абе .. супер е яко ;дд, бях там на последния пробен. За тази госпожа Александрова, за която говориш, една моя приятелка ходи на уроци при нея и казва, че е супер добра и дава добра подготовка. Ами това е общо взето, което знам от приятели и мои лични впечатления. Да се надяваме, че догодина ще карам 15ти септември в двора на МГ! Пожелавам късмет и на останалите, които искат да влязат там! (:
Как сте седмокласници ?
Аз съм супер,но естествено - притеснена
divaneee
В коя паралелка мислиш да влезеш ?
Ами мисля първо желание да пиша с математика, а второ биология. (:Първоначално написано от SmilezZz
ЯсноПървоначално написано от divaneee
Здравейте, искам да кандидатствам в мг с билогия, може ли да ми кажете долу-горе колко е най-минималния бал за тази паралелка? Благодаря предварително!!![]()
Много зависи от оценките на изпитите. Не може да се определи ей така. Мисля, че всяка година е различно, но предполагам, че 26-27 ще ти стигне.Първоначално написано от fire
da no tam ot cql grad se izbirat samo 13 momi4eta i 13 mom4eta i taka se pritesnqvam moje li da mi dadete nqkakvi saveti, ako znaete drugo u4ili6te pak s biologiq da si imam nqkolko varianta? Blagodarq![]()
Моята гимназия*почти бившата вече*
Не ми се чете темата, но ще ти стискам палци да влезеш - заслужава си
ПП. С биология приемат най-лесно.
ПП2. Александрова rLz![]()
bal okolo 30 6te mi stigne li?