.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: МУСТАЧКИ

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    ^До колкото съм чувала с конеца намаляват и даже изчезват напълно )
    Да,след това кожата ти е супер гладка и не остават никакви следи
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    ^До колкото съм чувала с конеца намаляват и даже изчезват напълно )
    Да,след това кожата ти е супер гладка и не остават никакви следи
    те и вежди чистят така ама аз нз как става точно а и не съм виждала
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На мен и веждите ми оправят така,не знам точно как става,козметичката закача конеца за нея прави някакъв възел май и така ти ги премахва,мен само първият път ме боля
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Конеца върши същата работа като пинсета само че захваща по няколко косъмчета. Аз съм пробвала на веждите и ме заболя доста, определено не е за мустачки!
    Полезни сте като комари.

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    Конеца върши същата работа като пинсета само че захваща по няколко косъмчета. Аз съм пробвала на веждите и ме заболя доста, определено не е за мустачки!
    Да обаче с пинсета, след време не намаляват и не изчезват космите. С конец спирали да растат?

НЕ,НЕ И ПАК НЕ! Хора,мустачки,които се скубят с пинсета стават като иглички постепенно! Ужасно е.. в началото само ставаш все по-черни и черни и накрая твърди,не правете тази грешка,нито с изрусяването,ужасно грозно е,а на слънце отвратително,приличаш на сом.. а наистина ли лазерната епилация е 25-30 лева на процедура от двете страни на горната устна и колко ти трябват общо? дали има по-евтини?
    ..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от SandraTheOne
    НЕ,НЕ И ПАК НЕ! Хора,мустачки,които се скубят с пинсета стават като иглички постепенно! Ужасно е.. в началото само ставаш все по-черни и черни и накрая твърди,не правете тази грешка,нито с изрусяването,ужасно грозно е,а на слънце отвратително,приличаш на сом.. а наистина ли лазерната епилация е 25-30 лева на процедура от двете страни на горната устна и колко ти трябват общо? дали има по-евтини?
    Е колко по-евтини искаш пък ти...И тва за пинсетата са глупости...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Може ли някой да обясни по обстойно за тва с конеца ?

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Глупости говориш ти..след време ще видиш на какво ще заприличаш.. ттцтц
    ..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Глупости говориш ти..след време ще видиш на какво ще заприличаш.. ттцтц
    От 4 години ги махам така.Досега не съм забелязала нещо такова.И ако за теб 4 години са малко,майка ми откакто е била г/д на моята възраст ги маха по същия начин и вече почти не и излизат косъмчета там!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Доста глупости прочетох - как точно конецът ще накара косъмчетата да намалеят, по-добре от всеки друг 'отскубващ от корен метод'? Няма такова нещо. Действа по същия начин, както и пинсетата.

НО! Предимството на конеца е, че премахва ВСИЧКО, дори тънки, руси, незабележими косъмчета, които с пинсета не се захващат, мъх, абсолютно всичко. Някои жени дори си премахват целия мъх по лицето с конец. (не че го препоръчвам)

Друго огромно предимство е, че обезкосмяването с конец е перфектно за чувствителна кожа - зачервяването е минимално и не раздразва чувствителната кожа, както кола маската или епилаторът. (а кола маска за лице е доста непрепоръчително така или иначе)

Аз лично си оформям сама веждите с конец, много е лесно. Ето в това клипче можете да видите как става:

http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM&feature=fvw

SandraTheOne, така ти се е получавало с пинсетата, най-вероятно, защото си късала косъмчетата, а не си ги отскубвала от корен.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Цитирай Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
    само не си ги скуби,махай или там квото правиш освен ако не си с тъмна кожа.По-добрия вариянт е да си ги боядисаш..в смисъл руси..няма да си личи толкова колкото ако ги скубеш..защото бях чела в една книга че почват да растат по-бързо и по твърди,голями..
    Ами да нали така се образува брадата... освен, ако не е момиче, тогава не мога да помогна :Д
    добре ли сте? така изтъняват въобще не е вярно тва са скубането,изтъняват и оредяват, а при бръсненето става ллошо

Цитирай Първоначално написано от britzy
    пфф аз сама се оправям-с пинцетка и готово-една седмица си свободна-а и спр много намаляват,не е верно,че стават по-твърди и бляляля
    вярно е ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си