Да,след това кожата ти е супер гладка и не остават никакви следиПървоначално написано от bathory
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
те и вежди чистят така ама аз нз как става точно а и не съм виждалаПървоначално написано от billytalent
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
На мен и веждите ми оправят така,не знам точно как става,козметичката закача конеца за нея прави някакъв възел май и така ти ги премахва,мен само първият път ме боля
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Конеца върши същата работа като пинсета само че захваща по няколко косъмчета. Аз съм пробвала на веждите и ме заболя доста, определено не е за мустачки!![]()
Полезни сте като комари.
Да обаче с пинсета, след време не намаляват и не изчезват космите. С конец спирали да растат?Първоначално написано от boomboom
НЕ,НЕ И ПАК НЕ! Хора,мустачки,които се скубят с пинсета стават като иглички постепенно! Ужасно е.. в началото само ставаш все по-черни и черни и накрая твърди,не правете тази грешка,нито с изрусяването,ужасно грозно е,а на слънце отвратително,приличаш на сом..Първоначално написано от boomboom
а наистина ли лазерната епилация е 25-30 лева
на процедура от двете страни на горната устна
и колко ти трябват общо? дали има по-евтини?
![]()
..
Е колко по-евтини искаш пък ти...И тва за пинсетата са глупости...Първоначално написано от SandraTheOne
Шофирай разумно - стигни жив!
Глупости говориш ти..след време ще видиш на какво ще заприличаш.. ттцтцПървоначално написано от Biskfitka
..
От 4 години ги махам така.Досега не съм забелязала нещо такова.И ако за теб 4 години са малко,майка ми откакто е била г/д на моята възраст ги маха по същия начин и вече почти не и излизат косъмчета там!Първоначално написано от SandraTheOne
Шофирай разумно - стигни жив!
Доста глупости прочетох - как точно конецът ще накара косъмчетата да намалеят, по-добре от всеки друг 'отскубващ от корен метод'?Няма такова нещо. Действа по същия начин, както и пинсетата.
НО! Предимството на конеца е, че премахва ВСИЧКО, дори тънки, руси, незабележими косъмчета, които с пинсета не се захващат, мъх, абсолютно всичко. Някои жени дори си премахват целия мъх по лицето с конец. (не че го препоръчвам)
Друго огромно предимство е, че обезкосмяването с конец е перфектно за чувствителна кожа - зачервяването е минимално и не раздразва чувствителната кожа, както кола маската или епилаторът. (а кола маска за лице е доста непрепоръчително така или иначе)
Аз лично си оформям сама веждите с конец, много е лесно. Ето в това клипче можете да видите как става:
http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM&feature=fvw
SandraTheOne, така ти се е получавало с пинсетата, най-вероятно, защото си късала косъмчетата, а не си ги отскубвала от корен.
добре ли сте? така изтъняват въобще не е вярно тва са скубането,изтъняват и оредяват, а при бръсненето става ллошоПървоначално написано от Sa6eks