- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ти е мнението за предишния?
Лошо![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Първоначално написано от hlopar
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Mи..нямам
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Красавица е (:
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
^ Благодаря
Ако това на снимката си ти,също си много красива)))
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Първоначално написано от girlche
![]()
Аз съм,мерси![]()
![]()
пт:Добро![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Първоначално написано от girlche
![]()
печен е ^
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от petersl55
Много добро..
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Добро![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ Еми браво... при мен е обратното-добро ,само като изключим това дето се правеше на гей..;]] Пък и не те познавам,че да имам лошо
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ми добро..
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от Luci
--Лудите, лудите - те да са живи!