- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ти е мнението за предишния?
не знам пък и не ме интересува
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не я познавам...сигурно е готина :д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
За сефте я виждам !...:Д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Не го познавам нов е ама явно е мн активен. Само за 1 година има над 2000 мнения
Въпреки това за първи път го виждам. :P
нямам мнение за нея
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубка е най-свестното момиченце във форума :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
най-дразнещото момченце във фъна
тва не беше за мен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
за теб беше
ех ;д радвам се че ме възприемаш така ;д
sapphire5![]()
печен е .......
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Готина е
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Опаа гаджето на xXxAngerfisTxXx ако не се бъркам.... Радваш...
не знам.........
свестен е,но в последно време се държи ужасно .. ;х
маняк.............
готяна........
опаа вдигаш*
п.т.и аз не знам,какво ми е мнението за него .. меня си го ;D
еййй, доста колоритна личност съм а бубенце ;д
sapphire5![]()