- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв е първият ви час утре и учили ли сте?!
Литературада
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
БЕЛ .учих учих
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
География - не съм, ще се чупя от началото, че са ме викали да слагам проектора в една друга стая![]()
История - не съм, разчитам че няма да ме изпита, пък и напоследък по история от обща култура си зкарвам оценките
Химия - правихме контролно + тва имам оценки
Математика - пак имахме контролно, пък и ги знам нещата
Информатика (2 часа) - там не уча попринцип, сичко върви като по вода..а да идва 12ти клас, че да учим само мат иинформатика![]()
Ся ще си кажете, тоя по нищо не учи - не е вярно! Сега уча по БЕЛ, чета Електра, че за вторник ще рпавя съчинение![]()
Lexynnka
Час на класа - преучих направо (:
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Математика-ще връща едни контролни и се надявам на 3 или повече, щото имам 2 двойки и ся ако имам 2 сиг ще ме остави на заварка![]()
Първоначално написано от HornedDemoN
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Математика-не.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Утре първи час-Изобразително изкуство! Дали съм учил? Е,че как ?![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
[color=darkred]
Химия-УЖАС.Не-по химия не уча от седми клас.Господина не го харесвам,та се чудя дали да си развалям деня и да вляза в час![]()
Физика - не съм, стар ми е урока.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
биология и не ест че не![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Offtopic:Първоначално написано от MissHouse
Миске, тва в подписа и е най-разваления английски, който някога съм чел..Хвани някой с нормални граматични знания да ти го оправи, моля те.
![]()
математика - не![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
AE ми ня'ам кво да уча...всичко си знам![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
АЕ - не съм,все още хаха![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
3-ти час История на изкуствата![]()
Не се учи естествено
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Музика - имам оценка даже да август![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
2 часа - Информатика - к`во има да й уча на тая боза?!
4 часа - Английски език - имаме толкова много домакно,че ме мързи да го напиша.. Тъй че утре ще импровизирам ако ме дигне.. И без това едното и speaking ...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от pussucetka
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."