- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв е първият ви час утре и учили ли сте?!
химия...и ще правим входноо
(попринцип не уча за дск...само за уроците, че там кат си без домашна има обаждане на родител)
физика .. ам само съм си прочела урока,ама поне че е лесен![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Входно по немски.. преди да легна ще си погледна нещата. Знам си аз, че пойче от 3 няма да хвана, тъй че не се и напъвам.![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
биология
дори непомня заглавието на урока камоли кво сам писал като планче а за четене не съм си и помислял и въпреки всичко съм отличник![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
математика..
ъф!
ще ни събуди много яко.
![]()
иначе,писах домашна..нема как.
Английски ии не.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Английски, но не съм писала, не съм на училище днес.
I hate people.
Биология - мне
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от Runaway11
Географияда
![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ИсторияНачуих си за около 15-20 мин.
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ЧК - няма к'фо да уча![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Математика имах дом за симетрала ама я разбрах![]()
Английски... От къв зор пък ще уча по английскиАз тоя час го прекарвам в сън и пак имам 6тици
![]()
И'ам АЕ, но онази е болна, тей че може и да не ходя за 1-ви час.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
английски...ами написах с съчинението и си преговорих думите на които утре имам тест![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
+1, никога не уча по "инглиш" и пак изкарвам 5-6Първоначално написано от dream1707
Може да спа в часа, но пак знам за к'во иде реч
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥