- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чистене на зъбите с кислородна вода и вода..
Имаше някакво съотнощение между кислородната вода и водата.. и с тая смес след миене на зъбите се чистеха и стават по бели.. ако някой знае да каже.
има да
но няма ефект според мен
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
...
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Няма да ти се избелят зъбите, но ще си увредиш емайла.
попринцип кислородната вода не избелва, а само маха гадините в устата ти![]()
Просто аз
Ти добре ли си ? ... Едно, че ще си увредиш супер много зъбите и друго, че ако глътнеш кислородна вода може да си изгориш храновровода ...... като искаш да ги избелиш има специални пасти или пък чрез лазер ... едно момиче от моя клас си ги избели с лазер ... но в никакъв случай не се хващай на тия глупости с кислородната вода ... или пък със сода
![]()
Като не знаете нещо поне не говорете глупости...
Кислородната вода може да не избели зъбите, но е супер полезна и жабуркането с нея има само положителен ефект.
Вредно било, ще си увредиш емайла дрън дрън дрън...
Сигурен съм, че хората написали това изобщо не са го пробвали.
Зъболекари и аптекари са ми казвали, че НЕ е вредно жабуркането с кислородна вода, а и аз я използвам от известно време и нямам никакви проблеми, so...
А вече ако сте супер непохватни и неможете без да преглътнете, незнам какви са последствията... иначе no problems....
...чао...
:P
Ако кислородната вода се разреди, да. Но така не бих посмял да я жабуря и т.н.![]()
само с вода не може ли![]()
![]()
![]()
![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
пробвай ако искаш с лакочистител, той е по- силен от кислородната вода![]()
![]()
![]()
![]()
според мен хич недей да пробваш
Купи си избелваща паста,по-сигурно ще е поне.[/i]
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ти луд ли си бе? Кисолордната вода буквално гори! Трябва да е много разредена с обикновенна вода че да си правиш жабуркане или нещо подобно. Няколко капки макс и това е. В никакъв случай да не се ползва ако не е разредена...Първоначално написано от ahaAm
Не се занимвайте с глупости.... Избелването става с пасти или ленти вкъщи или в стоматологичен кабинет(но е бая скъпо)Всички други неща -лимонен сок,пасти за зъби,разредена кислородна вода - не избелват зъбите а само почистват.
www.zubite.com
Аз знам следното съотношение:Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
Взима се бирено шише 0.5л сипват му се 8 супени лъжици кислородна вода 3% и се долива с вода. Затапва се плътно. С тази смес се жабури устата след миене на зъбите.
Има един руснак проф Неумивайкин - той препоръчва чаена лъжица кислородна вода на 50мл. вода.
Суперхрани и добавки от Аква Сорс
Аз веднъж месечно правя това с лимоновия сок и солта и се избелват. Или поне на мен така ми се струва...![]()
Никак не ми звучи здраволсовно, както и това с лимоновия сок и солта.
Не мога да си обясня как сте готови да пробвате всяко едно нещо, което сте чули или прочели... изобщо ли не се замисляте, че последствията може да са много по-гадни от жълти зъби или друг дребен "недостатък" ?![]()