.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на galu6a

Ще ходя на сватба

на 17 април съм канена на сватба и нямам никаква идея как да съм облечена гримирана ноктите въобще нищо само косата знам как ще е ,а пробелма е ,че не разполагам мн пари .Идеи?
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Не е нужно да си прекалено наконтена. В крайна сметка хората ще гледам булката, а не ноктите ти. Ако имаш някаква хубава рокличка може нея да облечеш. За грим не знам, но аз не бих сложила прекалено много.

Изпълняваш ли специална роля на сватбата? Сложи някоя по-лека рокля,слаб грим и френски маникюр.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не е задължително да си с рокля,може с панталон и някакъв стилен топ или туника
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Да принципно billytalent е праа,освен това много си зависи къде ще е сватбата и дали ще е дневна или вечерна.

Супер фен Аватара на galu6a
    ми май ще взема някоя рокля от една преятлека понеже аз не нося рокли с френски и косата с обем грима според роклята
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Горна Оряховица
    Много отрано го мислиш, зависи какво ще е времето, дали ще е през деня или вечерта. Но идеята с роклята на приятелката не е лоша Не знам какво толкова има да се контиш за чужда сватба

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Един съвет от мен - не се обличай в бяло. В деня на сватбата си булката трябва да е единствената в бяло (може и младоженецът).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си