Кога убичате да правите секс / сутрин преди училище, обед, вечер/? Случвало ли ви се е да оставяте важни неща и бягате до вкъщи за секс, примерно да избягате от час? Изпитвали ли сте такава нужда от секс, че да не мойете да се средоточите в нищо и по време на час да мислете само за това?
Това важно ли е?Първоначално написано от Bimbi
![]()
![]()
![]()
Постоянно
Ами всичко се случва, затова сексът най-добре преди часовете, че после да ти е по-мирна главата и да можеш да чуеш нещо от урока.Първоначално написано от Bimbi
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от Reaper93
Първоначално написано от Bimbi
Работа с ученици май си имаме а ? хаха![]()
![]()
да се смея ли или да плачаСлучвало ли ви се е да оставяте важни неща и бягате до вкъщи за секс, примерно да избягате от час?как така ще избягаш от вкъщи за да ходиш да се е*еш ??
.. а по повод бягането от час - че защо определяш часовете като важно нещо
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Абе не От вкъщи бе, До вкъщи за секс!!!Първоначално написано от uBuTo
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Впрягай си парцалките и си хвани гадже,че изглеждаш доста незадоволен.Мисля ,че от самозадоволяването си пропускал доста часове по български и това си личи![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Веднъж преди училище го направихме с приятелката ми и бях като прибит.Не повтарям тази грешка![]()
Бъди творец, но твори и простотия
споко бате, ше пораснеш и ше ти мине. Иначе незнам кой не е бягал от час заради е*ането... С една бифша 2 месеца се немоехме да се засечем че да ни олекне и 1 ден кат ми звънна и като ми каза че е сама у тях, директно както бях тръгнал за математика, така си хванах таксито от даскало до тях иии отаналото са хубави спомени![]()
![]()
Първоначално написано от Kandrobs
![]()
![]()
Вечер![]()
хахах... може и от хладилника, знае ли човек.. за да е по-свеж.. секса...Първоначално написано от uNvaLuabL3
![]()
Забравих си секса вкъщи :SПървоначално написано от uNvaLuabL3
the game
Аз даже на училище не ходих един денПървоначално написано от Bimbi
Но беше скучен ден, нямахме контролни, нямаше какво да правя там така и така.
Иначе гледам да игнорирам мислите за секс. Принципно се появяват вечер.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Бих изпуснал почти всеки час ако ми се отвори възможност![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick