.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Ох колко си заблуден...
    Същото мога да кажа и за тебе като човек който проповядва сбърканата политика на ХАмериканците и почита Барак Обама.

абсурдно е да оправдаваш самоубийство с безработица или "липса на перспектива/бъдеще".
    според мен сайта е дело на Глобала, пък вие к'вото щете казвайте.

http://web112.net
    активизъм/превенция; писане; музика

който няма 1 милион да се самоубие! защото няма да има деца!

Виждам че повечето от вас не са схванали какво имах предвид. Човек се самоубива когато има проблеми, проблеми които не може да реши, проблеми които го карат да изпада в депресивни състояния (доказано е че депресираните хора се самоубиват в пъти повече от нормалните). Проблемите идват обикновенно от безпаричие, особено в тая тъпата, бедна държава където човек е готов за пари да продаде и душата си. Безпаричието идва от липса на каквато и да е била работа и от невъзмножност за реализация. Всеки що-годе умен човек ще схване връзката. Като не сте съгласни с мен кажете вие какво според вас подтиква човек към самоубийство?!

а аз тогава искам да попитам за пореден път той като няма 1лв в джоба как ще влезе в интернет за да търси как да се самоубие а и т'ва е пълна глупост "абе чакай сега утре ще се самоубия,ама нека първо видя в интернет как да ме боли по-малко?!"

"Oколо 150 души се самоубиват в метрото всяка година и се очаква броят им да се увеличи, тъй като все повече руснаци биват съкращавани от работа и изпитват финансови затруднения."

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2048331

Неее човек не се самоубива заради финансови затруднения! Аз си измислям и ви лъжа тука...

П.П: great mari, тука говорим конкретно за това - какви са поводите човек да се самоубие. Някой хора казват че съм едва ли не заблуден защото мисля че повечето хора се самоубиват от безпаричие. Разбира се има хора които имат и други проблеми и се самоубиват заради тях...

Супер фен Аватара на l0lz
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Пубертетните глупости на шепа идиоти,плачещи за внимание.
    Не разбирам защо си губим времето да го дискутираме.Имат нужда от помощ,но нито ние можем да аправим нещо,нито ние сме тези които би трябвало да го направят.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

^Има поне една причина да се занимаваме с този форум и тя е, че той е откровено опасен. Ако ти се чувстваш толкова зрял, интелигентен и психически стабилен, много хора не са и подобни сайтове са абсолютна заплаха за тях. Гарантирам, че посоченият сайт е потенциално опасен за огромна част от младите хора днес, вярваш ми или не.

Отделен е въпросът, че не считам, че трябва да се раздухва съществуването на този сайт, в който смисъл тази тема е леко опасна също, но от друга страна чрез нея научих за форума и пуснах сигнал за него в посочения по-горе от мен линк.
    С нетърпение очаквам да видя как ще го свалят до часове или дни!

Супер фен Аватара на Theo
    Град
    Париж
    Здравейте аз съм момче на 16 години изкам да се самоубия но все още не съм намерил безболезен начин ако някой знае някакъв безболезен начин как да се самоубия моля да каже ще му бъда много благодарен и ако някой изка заедно да го направим да пише на тоя скайп о.О

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ужас...

Цитирай Първоначално написано от Theo
    Здравейте аз съм момче на 16 години изкам да се самоубия но все още не съм намерил безболезен начин ако някой знае някакъв безболезен начин как да се самоубия моля да каже ще му бъда много благодарен и ако някой изка заедно да го направим да пише на тоя скайп о.О
    Тва ако не е ебавка незнам кво да кажа...
    If you go platinum it doesn't mean it's luck it means millions of people are stupid as fuck
    Immortal Technique

сигнализирайте и вие, да обърнат повече внимание...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    So gay...
    so true
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

! ! !

http://suicide.freeforums.org/

"Затворено за профилактика! Моля опитайте по-късно", а също е махнато и "Българският сайт в помощ на самоубийците".

Възможно е и да са договорили промяна на сайта - обикновено опитват първо това. Ако се постигне съгласие за промяна, сайтът подлежи на следене. Ако не се постигне, се сваля.

http://safenet.bg/

Колегите владеят със скоростта на реакциите си.
    Имаха един случай преди няколко месеца, когато заловиха педофил в рамките на два дни, ако не се лъжа.

Подавайте сигнали за незаконно и/или вредно съдържание в мрежата, хора! Смисъл има!
    (въодушвих се)

Самоубийството не е решение каквото и да ти се е случило!Ако се самоубиеш доказваш колко си СЛАБ,МЪРЗЕЛИВ и ГЛУПАВ!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Всеки луд с номера си.
    Войни на Тангра

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Според мен администраторите на teenproblem трябва да направят раздел за самоубийците тук във форума. Интересът със сигурност ще е огромен.

Цитирай Първоначално написано от semantics
    ...
    и аз им сигнализирах пред 2-3 часа, наистина не мога да повярвам, че нещо се случи, и то в такъв кратък период. евала!

п.с. за момент си представих, че това не България, такава каквато я познаваме, и всичко е както трябва... еххх, мечти.. .

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Уат дъ фък..

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Мислите си, че безработицата е просто психологическа нагласа?

Грешка...

Сития няма как да вярва на гладния, нито пък здравия на болния...
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Реалната ситуация с безработицата е... МНОГО по - шокираща.

Повярвай ми.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Тогава създаваш бизнес и ставаш работодател, при толкова МНОГО безработица ще имаш огромен избор от служители..

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Тогава създаваш бизнес и ставаш работодател, при толкова МНОГО безработица ще имаш огромен избор от служители..

А сега сериозно...

По твоята логика всеки един трябва да е работодател и бизнесмен...

Не ти ли звучи някак си глупаво?

Ти какъв работодател си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си