- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гавра с човешкия живот...
Да си бизнесмен не означава веднага или обезателно да станеш работодател. Не ти пречи да изтеглиш скромен кредит, за да отвориш павилион за дреболии или сергия за плодове и зеленчуци, на който сам да си работиш. Ако потръгне и отвориш верига можеш и работодател да станеш. Ако не, поне ще свързваш някак двата края и пак ще е по-добре от това да си в режим на изчакване да стане някакво чудо... Глупаво е да си стоиш безработен защото си вечно недоволен.Първоначално написано от SWASTIKA
Не ти пречи да изтеглиш кредит?
Ти до сега колко пъти си теглил кредит?
Започнете да мислите малко по - сериозно...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
хероина е'ба майката на всичкоПървоначално написано от Madeyed
![]()
И как пречи? Не говорим за космически суми. Един безработен пак може да си вземе нещо евтино на кредит и не мисля, че 500 лв. няма да му бъдат отпуснати за срок на изплащане 1 година. Все ще може да ги погаси дори и със социалните си помощи. Все пак не става въпрос за това да тръгнеш да строиш верига хотели, а колкото да си стъпиш на краката. Плащаш наем за скромно помещение, зареждаш със стоки и междувременно ако нещата потръгнат ще ти е малко по-широко около врата. А и няма да си имаш шеф простак без висше, който да те унижава, а сам ще си се разпореждаш. Поне така мисля аз, до колко сега е сериозно нямам представа. Ти ще ми кажеш, сигурно работиш в банка. Не те знам... Но поне човек трябва да има някакви други идеи как да се справи в дадена ситуация вместо да обмисля как да емигрира и в крайна сметка там където отиде вече да му се наложи да се примири с миене паници въпреки голямата си гордост, че има "вишу" ...Първоначално написано от SWASTIKA
Не работя в банка, но това са общи неща, които трябва да знае всеки един човек.
Няма начин да започнеш бизнес с 500 лв.
Няма начин да изтеглиш кредит.
Няма начин да станеш бизнесмен с продаване на ябълки и домати.
Няма начин да навлезнеш на пазара с една сергия, има достатъчно конкуренция, която се е доказала с годините.
Няма начин да започнеш, без да регистрираш фирма.
Няма начин регистрирането на фирма да ти излезне безплатно.
Няма начин да предположиш тази фирма какви доходи ще има.
Няма начин да си сигурен дали ще имаш пари за разходите на фирмата, за данъците...
Няма начин да тръгнеш от нищо и да станеш нещо.
Няма начин, повярвай ми.![]()
Да не издребняваме сега.Дадох само примерно положение, не съм учил никого на бизнес план от 10 сигурни стъпки как да стане бизнесмен. Ако реално човек има желание, ще намери и начин. Положението не може да е толкова безнадеждно за млад и здрав човек с малко повече идеи.
![]()
Понякога е по - безнадежно, отколкото изглежда...
Много е лесно да кажеш, че някой е млад и, че няма да начин да не се оправи, но тук идва заблудата...
Държавата ни е отвратителна и има места, в които намирането на работа е ДЕФИЦИТ, при това доста голям...
Какво предлагаш на безработните хора по тези места?
тея са болни лол![]()
++1 бравоПървоначално написано от ScionOfStorm
Ем предполагам ще го затварят. Още като видях 1вия пост щях да пиша на администраторите на хостинга за какво става на дума и щяха да го свалят (попринцип такива неща нарушават правата за ползване) но рпедполагам някой ме е изпреварил.
Lexynnka
Аз пък съм ЗА евтаназията и правото на хората да сложат край на живота си, ако така са решили..
Проблема е, че повечето такива са тъпаци, които не са в състояние да решат къв цвят тоалетна хартия искат, камо ли да вземат такова решение, и да е правилно..
Сайта е потенциално опасен, ама само за идиоти...![]()
определено трябва..Първоначално написано от Psychoman
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
то ако някой има успешен опит в самоубийство , то няма как да го сподели...![]()
какви работи започнаха да се измислят вече![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?