- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс за една вечер?
Имали ли сте one night stand /секс за една вечер/ ? Колко пъти? Как беше? После срещнахте ли се пак с него/нея?
Good luck, Bad luck, Luck...
Надали има някой който да не го е правил. С някои от момичетата сме още приятели, а с други повече не се чухме, но помня всяка една от тях
Хайде, не прави толкова категорични изводи!!!Първоначално написано от dimitar_ak
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Само ведъж и то беше преди 4 години.Не се познавахме и не знаехме нищо един за друг....и сега не знам де ;d.Миналата година случайно разбрах,че има дете и,че или е разведена или мъжа й е в затвора.Забравих вече....
Има такава тема вече
Не помня, сигурно съм бил бая пиян или друсан![]()
Веднъж и съжалявам. Беше преди година и половина. Сега сме много добри приятели, но случката все още изниква в съзнанието ми. Не трябваше да го правя точно с него![]()
Не съм, нямам и желание.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз съм. Въпросното момче си мислеше, че ще се получи нещо между нас, но аз не бях сигурна, затова прекратих после каквито и да е отношения с него. И по-добре.![]()
I'm inlove with a criminal...
Нямам за сега![]()
Не водя редовен сексуален живот и за това още не съм... но БИХ!
It's too late...
Аз съм! и съм сигурна че повечето "моралисти" също са имали сексуални контакти за една нощ
FUCK-тически не ме интересувате..