.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Чувствали ли сте се ненужни?

Чудя се дали темата е за тук... и все пак ако не е, преместете я.

Та... чувствали ли сте се ненужни? Някак отдалечени от света? Отхвърлени/отблъснати/непотребни на приятели, близки, родители? Какво ви подтикна към тези чувства?
    Как се справяте? Как премахвате усета на излишък? Сами ли успявате... или същите тези хора ви помагат?
    След това същото ли е, или се чувстваш различен?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ми и аз не знам,до сега не съм имал кой знае какви преживявания с приятели,може би и приятели нямам,само познати,или по-точно мъжки курви...
    Не се чувствам никой от горе споменатите термини,просто казвам "МАЙНАТА ВИ" и се оправям сам,без да се оплаквам и да се опирам на мама и тате...
    И съм на 80 % (ако може така да се каже) от живота.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Чувствали ли сте се ненужни?

Много пъти. Когато съм се изпокарала с всичките ми близки се чувствам непотребна. Сякаш всички си имат свои по-важни хора.
    Сама успявам, досега всичко съм се стремяла да постигам сама и да не разчитам много, много на чуждата помощ.
    След това има един период, в който се чувствам просто по-чужда, но накрая ми минава.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Това мисля,че редовно ми се случва.Понякога даже си мисля,че няма основателна причина. Сякаш не обръщам внимание на това си чувство и просто чакам да отмине. Разнообразявам се по-някакъв начин. И оправям стари взаимнотношения,със стари познати .. нови емоции,знам ли .

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Чудя се дали темата е за тук... и все пак ако не е, преместете я.

Та... чувствали ли сте се ненужни? Какво ви подтикна към тези чувства?
    Как се справяте?
    1 - Случва се да се чувствам така.
    2 - Безразличието на някои хора, повреме на контузии след като не можеш да направиш нещо - а толкова го искаш.
    3 - Вдигам глава, пускам си Респект - Меко казано и започвам нещо ново, нещо с което да се докажа пред мен си и евентуално да натрия носовете на другите.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Има такива дни. Казвам - днес не ми е ден за социални контакти и ходя да спортувам, за да поддържам форма.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    А ако нямате сили да продължите? Или желание?
    И след като се чувстваш така какъв е смисъла да се бориш? Едната надежда, че утре може да е по-добре?

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И след като се чувстваш така какъв е смисъла да се бориш? Едната надежда, че утре може да е по-добре?
    Няма такова да нямам сили, не губя толкова време да се самосъжалявам и да се оплаквам колко ми е тежко. Винаги има за какво да се бори човек и за какво да продължи напред.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Смисъла е да се изправиш срещу всички грижи и да ги победиш.Да не се оставиш на течението да те победи.Нали една борба е една спечелена битка.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Не съм се чувствала излишна и непотребна на приятели, родилите или близки, но на партньор - твърдо да.

Какво ме подтикна към тези чувства ли? - Безразличието и незаинтересоваността, която проявяваше към мен, хладното му, дори бих казала студено държание, обидите му.

Как се справих и премахнах усета на излишък? - С края на връзката.

Успях да се справя отчасти сама, отчасти с подкрепата на приятели и майка ми

След това извлякох много поуки от случилото се
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз съм нужен на света.
    Прекалено съм готин, за да си мисля, че той може да няма нужда от мен.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Таити
    Случвало ми се е веднъж след като разбрах доста шокиращи неща .. тъпо звучи но се замислих над живота ми и над това какво искам от него .. осъзнах че доста неща не са такива каквито са и ги приех.. приех че приятелите ми са пълни нещастници които гонят своите интереси..., че родителите ми са прекалено отдалечени от мен (мислят за техните проблеми и аз оставам някъде в ъгъла) и единствената ми опора (ако може така да се каже беше приятелката ми) тогава разбрах наистина че мога да разчитам на нея.. и така лека полека се измъкнах от филма ми.. В момента мисля че си струва да се живее този толкова скапан живот и че винаги трябва човек да има надежда че нещата ще се оправят и ще ни е по-добре малко дълго стана ама какво да се прави...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен
    Винаги когато ми е сдухано се чувствам ненужна, сякаш никой не ме обича и не трябвам на никой и тогава в главата ми започва едно кълбо от мисли .. какви ли не глупости са ми минавали, но такъв е живота пълен с препядствия, за това трябва да си машина и когато паднеш да не те боли ..
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствала съм се и така, няколко пъти.
    Веднъж помня, трябваше да организираме тържество по случай рожден ден на една от племеничките. Всички се суетяха и правеха нещо. Аз се бутах при всеки да му помагам, но никой не се нуждаеше от моята помощ. Тогава седнах отстрани и за няколко минути се чувствах напълно непотребна. Тогава никой не искаше моята помощ и никой не се нуждаеше от мен. След няколко минути, сърцераздирателни мисли, взех, че си намерих работа, за която не ми бяха нужни другите.
    И от тогава, винаги, когато се почувствам така, се сещам, че мога и сама. А щом имам себе си, едва ли някога ще се почувствам самотна
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Много пъти. Когато съм се изпокарала с всичките ми близки се чувствам непотребна. Сякаш всички си имат свои по-важни хора.
    Сама успявам, досега всичко съм се стремяла да постигам сама и да не разчитам много, много на чуждата помощ.
    След това има един период, в който се чувствам просто по-чужда, но накрая ми минава.

Супер много пъти съм се чувствал така.

Но почти, ъм, окей, - винаги има нещо, което да те тласне напред. Човек ли ще е - познат, приятел, любим, случаен; музика, каквото и да е изкуство, твоето съзнание...няма значение. Преодолява се, понякога трудно, понякога отръки (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да,много пъти...Важното е,че след т'ва пак се изправям.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Да. Подтикна ме търсенето на нещо, което така и не открих. Справям се. Просто социалните ми контакти намаляха. Както и да е. Keep walking

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Осъзнах че доста неща не са такива каквито са и ги приех.. приех че приятелите ми са пълни нещастници които гонят своите интереси..., че родителите ми са прекалено отдалечени от мен (мислят за техните проблеми и аз оставам някъде в ъгъла) и единствената ми опора (ако може така да се каже беше приятелката ми)...
    Мхм... за това говорим.

+ =>

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Подтикна ме търсенето на нещо, което така и не открих.
    Лоша комбинация... и трудно преодолима.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Супер много пъти съм се чувствал така.

Но почти, ъм, окей, - винаги има нещо, което да те тласне напред. Човек ли ще е - познат, приятел, любим, случаен; музика, каквото и да е изкуство, твоето съзнание...няма значение. Преодолява се, понякога трудно, понякога отръки (:
    ^^ И все пак повярвах на това...

For you
    I miss you...

Мега фен Аватара на Hilary_

..чувствали ли сте се ненужни? Някак отдалечени от света? Отхвърлени/отблъснати/непотребни на приятели, близки, родители?
    за съжаление ми се е случвало и продължава да ми се случва доста често, защото отдавам голямо значение на всичко и съответно ме наранява всяко едно малко нещо!! ..
    Какво ви подтикна към тези чувства?
    Необмислените ии недоразбрани (от моя страна) постъпки и думи от близки хора ..
    Как се справяте? Как премахвате усета на излишък? Сами ли успявате... или същите тези хора ви помагат?
    ами в дадения момент няма как да се обърна към тях .. самичка ми е трудно да се справя .. по - скоро търся упора в човек, който не се включва към тези "приятели" .. радвам се, че имам такъв до себе си и мога да разчитам на него/нея (двамца са) .. (:
    След това същото ли е, или се чувстваш различен?
    Определено не е същото и с всеки изминал път става все по - жалко това, което се случва ..

Доста често ми се случва,но в еазлична степен или постепенно докао най накрая се стигна до най-отдалечения ми от света и заобикалящите ме момент... Спомням си когато имах толкова много "приятели" и се чудех как да не пренебрегвам никой и може би тогава съм забравяла "истинските" хора на които можех да разчитам... Постепенно започнах да осъзнавам,че повечето са около мен само от изгода ...игнорирах ги.До скоро мислех ,че имам 2-3 чоека на който бих могла да разчитам по всяко време и по всякакъв начин,че биха застанали зад мен и биха ми помогнали и разбрали,но явно жестоко съм се лъгала...Аз се промених много ,но те така и не си направиха труда да ми влязат в положението и да ме разберат,вярно опиаха се но очевадно не са има ли такова голямо желание,а по скоро задълженост и колкото да не ги гризе съвестта.. И когато аз започнах да се държа стях по същият начин по който те се държат с меннещата тотално се скофиха,затова сега съм сам сама и мога да разчиам само и единствено на майка ми която е страхотна и във всеки един момент ме подкрепя и разбира...лъгала е учители нейни приятели баща ми кой ли още не заради мен ии куп други жертви заради мен... обичам я с цялото си сърце и на всички пожелавам да намерят някой ден достоен човек като майка ми на когото биха разчитали ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,доста често ми се случва..
    Но това не ме кара да се затворя в себе си и да се депресирам..
    Винаги си има за какво да живееш..Аз го правя първо заради себе си,второ заради родителите и за някои от приятелите си
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    ^^ Обаче, когато се окажеш "прецакан" от няколкото достойни приятели, които имаш и в един момент се усетиш, че хората наречени "родители" нито се държат като такива, нито ги чувстваш като такива, остава да продължиш заради самия себе си... което не е достатъчно.
    Живееш заради хората, на които осмисляш живота, защото си им нужен, както и те на теб... изгубиш ли ги - губиш всичко, включително и смисъла.
    (Не ме бива да го обяснявам като хората...)

For you
    I miss you...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Всеки тийн отвреме-навреме се чувства така.Хормони,ала-бала,но после всичко се оправя
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тогава коремни преси до отказване.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си