- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа целувка
Ти или се ебаваш или си мн зле...Първоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от radybt
Това ли беше най-грандиозното събитие в живота ти?
Ако да, то очевидно водиш доста плосък живот.
Ми не е най-грандиозното, ама все пак... си е споменчеПървоначално написано от w0sh
![]()
Много точно определение. На война се дават жертви. А народа си мисли че и той ще падне в жертва ако опита и се провали. Така че подсъзнателно го сравнява с война.Първоначално написано от DarknessAngel
![]()
Пъхаш си езика в гърлото му до като не се задави![]()
колко треа си тъп за да объркаш придружавам с подражавам тцтцтц-както даскалката по бг каза-селяните така бъркат и най-често паронимни точно такива грешкиПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
![]()
![]()
![]()
Така си е, точно като на война, много кървава гледкаПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
Пфф...Вие всичко ли знаете бе..Мамка му..Гледате само със какво да се заяждате с хората..И от това си личи,че точно ВИЕ сте тези селяндури..Първоначално написано от britzy
Мамка му..Срамувам се от поколението си..
По темата - Няма защо да се притесняваш..Всичко си идва отвътре..Не се притеснявай..Давай,пък каквото стане..
П.С - britzy забравих да кажа,че и ти трябва да си толкова тъпа,че да пишеш така..Май госпожата ви по БЕЛ това не е казала.. ...
нема се случи скоро,спокойно.
набутай си фатнатия език в неореантираната му уста.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
хаха-така ли си мислиш?а знаеш ли какво-не ме бърка хиииииич твоето мнение-до сега съм имала само 6тици на граматика-айде скрий се в ъгъла и дерзаайПървоначално написано от cveteto96
![]()
не написах темата да се заяждате или нещо подобно ..
просто ви исках някакъв съвет или при вас как е било не ви ли е било кофтии .. то човек една тема да не напишше знам че има много други такива но в тях не намирам отговор ..
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
ти
приятели
нямаш
ли?
задник съм
окей спр-ама къф да е тоя отговор-по такъв въпрос конкретен отговор никога нема да има-щото колкото хора-толкова мнениния,така че..Първоначално написано от malibugirl
Първоначално написано от britzy
задник съм
eee от бързане е съвсем друго да се дублира буква/сричка и това с нЕма е представи си от това,чеживея в София,буууПървоначално написано от pentxayc
аа кво си очервил-по такъв въпрос-нищо грешно няма
Първоначално написано от britzy
задник съм
верно си задник -ама и аз съм,така че много не ми пука тъпата ти забележка-а и сигурно пишеш не знам слято,така че не ме учи менПървоначално написано от pentxayc
Целувката е като битката с букви по-горе. Млатите си езиците докато 1ния не падне в боя.. навместо кръв.. ще има лиги-много и навсякъде![]()
да не намекваш,че съм паднал?
задник съм
Куцо на кьораво се подиграва и идва немия да им се смее..![]()
Не намеквах нищо, но като подпитваш така..
беше ужасно при мен
бях се напила мн ама мн пък и сигурно и миришехнезнаех кво права и както той ме водеше ( неможех да хода)
и под една лампа го целунах и олигавих целия
а той не се дръпна ми ме дигна
беше романтично вс пак :P
уаууу колко романтично-това е новият романтико-завладяващ разказПървоначално написано от fgirl14
![]()
![]()
![]()
![]()
напомняш ми на една съфорумка...сиг.си същата тя![]()
oo да-нека накратко визуализирам-напита като прасе лигла на 14 или колкот е там,върви и се лигави като плужек и миришеш както забележи сама каза и некъф нещастник-дето си вика как попаднах на таа и бре и в същото врееме го ослюнчаш целия.Много красиво -права сиПървоначално написано от fgirl14
![]()
![]()
![]()
![]()