.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    беше ужасно при мен

бях се напила мн ама мн пък и сигурно и миришех незнаех кво права и както той ме водеше ( неможех да хода) и под една лампа го целунах и олигавих целия а той не се дръпна ми ме дигна
    беше романтично вс пак :P
    уаууу колко романтично-това е новият романтико-завладяващ разказ
    напомняш ми на една съфорумка...сиг.си същата тя
    ми беше си красиво
    oo да-нека накратко визуализирам-напита като прасе лигла на 14 или колкот е там,върви и се лигави като плужек и миришеш както забележи сама каза и некъф нещастник-дето си вика как попаднах на таа и бре и в същото врееме го ослюнчаш целия.Много красиво -права си
    тоя нещастник като го наричаш ти ми е гадже. връщахме се от дискотека и е нормално аз не се заяждам нз ти защо го правиш

Мега фен Аватара на December
    Не е нищо особенно.Упражнявай се на ръката.
    Моята първа целувка май беше на 10...с момиче о.0 Целувала съм се с 2 момичета и само с едно момче.Бахти,чувствам се като лесбийка А първата с момче беше на 12 на един бал с един кретен...е за щястие бях насъбрала опит от целувките с момичетата
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Re: първа целувка

Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    здравейте , може да ви се стори банално и сигурно е така , но искам да ви попитам преди да се целунете за първи път не ви ли беше някак кофти и срамно защото аз съм на 14 и още не съм се целувала и мисля че скоро може да го направя , но незнам какво точно да правя бихте ли ми дали някакви съветии ако може ..
    Не си само ти Ам и на мен ми предстои една целувка,ама не каква да е , а ПЪРВАТА Иии...Така де ...И на мен ми е супер стреснато И някак си иска ми се всичко да е перфектно .Чела съм доста статии по темата ам и съм чула много мнения по въпроса и стигам до заключението ,че всичко си е до практиката

Мега фен Аватара на December
    ^така е,до практика е.не е като във романтичните филми,перфектната цеувка,балната рокля,светлините блестят,чува се романтична песен...в реалноста няма такива неща,сори куца,странна,притеснена(за някои като тебе)така е...ако искаш потренира малко на ръката или с някакъв плод
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от sophia_bush
    Затова е пълно с толкова малолетни к**ви, щото почват да се целуват от 9 -10 годишни и докато станат на 13 вече са се изч*кали с половината град
    malibugirl абсолютно нормално е да не си се целувала до сега. Съвсем естествено е да ти е неловко и т.н. , но всичко отминава Остави се на течението, все пак за всичко си има първи път нали Ако момчето е по-опитно от теб, остави се то да води. А относно притеснението , то това е най-хубавата част от първата целувка - тръпката от новото усещане и ако момчето е с акъла си, ще ти остане един приятен спомен
    +1
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от sophia_bush
    Затова е пълно с толкова малолетни к**ви, щото почват да се целуват от 9 -10 годишни и докато станат на 13 вече са се изч*кали с половината град
    malibugirl абсолютно нормално е да не си се целувала до сега. Съвсем естествено е да ти е неловко и т.н. , но всичко отминава Остави се на течението, все пак за всичко си има първи път нали Ако момчето е по-опитно от теб, остави се то да води. А относно притеснението , то това е най-хубавата част от първата целувка - тръпката от новото усещане и ако момчето е с акъла си, ще ти остане един приятен спомен
    Дрън Дрън... не е задължително да са изчукали половината град.... просто всичко се случва, когато му дойде времето.... може и в детската градина... е там е само по бузата ама.... Моята първа целувка с език беше 1 клас

[абе не е философия..само следвай него [/quote]
    точно така, аз бях така.Той беше доста опитен и аз просто се оставих с неговите ръце, беше мн хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си