- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа целувка
Първоначално написано от britzy
тоя нещастник като го наричаш ти ми е гадже. връщахме се от дискотека и е нормално
аз не се заяждам нз ти защо го правиш
![]()
Не е нищо особенно.Упражнявай се на ръката.
Моята първа целувка май беше на 10...с момиче о.0 Целувала съм се с 2 момичета и само с едно момче.Бахти,чувствам се като лесбийкаА първата с момче беше на 12 на един бал с един кретен...е за щястие бях насъбрала опит от целувките с момичетата
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Не си само тиПървоначално написано от malibugirl
Ам и на мен ми предстои една целувка,ама не каква да е , а ПЪРВАТА
Иии...Така де ...И на мен ми е супер стреснато
И някак си иска ми се всичко да е перфектно .Чела съм доста статии по темата ам и съм чула много мнения по въпроса
и стигам до заключението ,че всичко си е до практиката
![]()
^така е,до практика е.не е като във романтичните филми,перфектната цеувка,балната рокля,светлините блестят,чува се романтична песен...в реалноста няма такива неща,сорикуца,странна,притеснена(за някои като тебе)така е...ако искаш потренира малко на ръката или с някакъв плод
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
+1Първоначално написано от sophia_bush
![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Дрън Дрън... не е задължително да са изчукали половината град.... просто всичко се случва, когато му дойде времето.... може и в детската градина... е там е само по бузата ама.... Моята първа целувка с език беше 1 класПървоначално написано от sophia_bush
![]()
[абе не е философия..само следвай него[/quote]
точно така, аз бях така.Той беше доста опитен и аз просто се оставих с неговите ръце, беше мн хубаво![]()