Значи, здравейте на всички. Много ми е тъпо, че пиша тази тема. Няма да питам за нещо кой знае какво , но все пак ми е тъпо. И така нека да премина към въпроса. Преди малко с приятелят ми бивш вече бяхме излезнали и още през деня си бяхме говорили, че искаме да правим секс, защото не бяхме правили от много време ( бях в цикъл) и така излезнахме всичко супер. Тъкмо вече се отпуснахме и той ме пополи да му направя френска. Не исках ама заради него , защото знам , че му харесва и ме убеди. Почнах , но с уговорката, че няма да свършва никаде по мен или в устата ми ( понеже мн отдавна иска да го направи и се бяхме разбрали , че когато съм готова и го искам ще му дам да го направи, просто сега не искам още- той ми е първия и само на него съм правила френска и не исках да го прави. ) и така уж нямаше и аз като усетих че ще свършва реших да се дръпна и той ми хвана главата. И да свърши ми в устата. Колко тъпо звучи, даже смешно според някои. Та въпроса ми е как бихте се почувствали ако приятелят ви направи такова нещо при тези обстоятелства. Знам , че не е кой знае кво, но когато не го искаш и не очакваш, не знам много ми стана обидно. С човек, който съм година и половина почти и накрая бахти. Накрая той скъса с мен, защото му казах, че вече не му вярвам за нищо и няма да мога да му имам вяра. На някои може да им се стори тъпа темата, но поне ми олекна. Мерси на всички.
Знам, че не обясних добре, но се извинявам.

т.7
krem4et0