- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свърши в устата ми, а аз не исках
кофти тръпка..
FUCK-тически не ме интересувате..
Ми и двамата сте доста глупави. Първо той, най-вероятно като се е превъзбудил и не е успял да се стърпи и е постъпил грубо, но това си е негов проблем, няма право да се държи така. Щом си му казала не, значи НЕ.
Второ ти, щом си тръгнала да духаш, ще гълташ. Не мога да ви разбера - може да клекнете да го осмучете, ама не можете да глътнете. Според мен е пълно унижение за момчето да се въртите и да се дърпате и да показвате колко ви е гнусно и гадно.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Май всички забравихме да зазадем най-важния въпрос, а именно - Глътна ли го ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Прояви повече увъжение към момичето малчо!Първоначално написано от fenastz
Бъди свободна с чичко Салвадор!
прояви малко повече грамотност за годините си-увАжениеПървоначално написано от Salvador
Според мен е фалшив акаунт. Истинските педофили не са толкова тъпи.Първоначално написано от britzy
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
да може би си прав-извинявай Салвадоре 'ма я са стегни шот бас ловя,че си некой лигльо на 15Първоначално написано от fenastz
![]()
естествено, че не. изплюх се веднага. имаше и коментар защо не съм го изплюла върху него - мина ми после тази мисъл просто в този момент исках да се отърва от него веднага и тогава не ми хрумна въобще нищо такова.Първоначално написано от fenastz
внучка мИчта
Добре интересно ми е като се "дърпа преди да свърши" къде свършва на килима ли ?![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Не знам на кой път ще ти влезне в главата, че педофилите са тези, които си падат по деца. Тоя си търси тийнейджърки, ученички, не-деца. Това не е педофилия, а е ЕФЕБОФИЛИЯ. Не е нещо подсъдно, нито нещо ненормално. Уточнете си понятията.Първоначално написано от fenastz
Good luck, Bad luck, Luck...
Не. В специално-приготвена за целта кърпичка или тоалетна хартия. Може да се постелят и стари вестници на килима. Предлагам - найлон. Примерно един найлонов чувал няма да е зле като идея.Първоначално написано от UltrasLife
Good luck, Bad luck, Luck...
хапи бе! смотано копеле е тоя твоя, дето една година си го мъкнала..
ако бях аз, бял ден нямаше да види...![]()
хъ ?! по-добре да си запазя мнението за себе си...Първоначално написано от Mim4etooo
Много глупава постъпкаАз имах нещо подобно само че не му позволих да ми свърши в устата .. само дето не ми беше приятел.Каза,че нямало каде да свърши и ми го намекна докато му правех френска,аз му казах да си мечтае просто .. беше забавно,защото на няколко пъти спирах и той ме пита защо и аз му казвах "еми за да не стане гафа
" накрая като усетих че свършва,му го взех и го опръсках по корема за наказание
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Psychic
![]()
Обобщава цялата тема.
Лееко бацеПървоначално написано от DjPiRgOs
хахахаха
Първоначално написано от lucho13
Другият път когато правиш френска любов носи си бръснач, ако не искаш да ти свършват в устата... кво толкова е станало... ПЛЮЙ, бе майна!!!!!! Ако не искаш, тогава режи топки и няма ти се изхвърля никаде!
It's too late...
brutali...![]()
![]()
![]()
Значи 1 женско съм ...2 ми ся може да ви прозвучи малко грубо ама момчето си е направило кефа и не го виня. Смисъл ако на едно момиче и се отдаде възможност и тя ще направи същото. Не е до любовта не е до нищо просто не мислиш, а действаш и понякога не се съобразяваш с човека до тебе колкото и да го обичаш. Абе егоисти сме в такива моменти
таа момиче знам че ти е станало кофти ама не е причина да се разделяте. Причина е да говорите да му кажеш така и така нали не ми харесва да правиш така, ама не и да скъсате. Мм незнам това е мое мнение естествено ако някое момче го направи това с мене най-много да му го захапя да види той къде ще свършва и дали следващия път няма да се замисли ама общо взето бих го приела на шега
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Според мен той го е направил интстинктивно, защото, вярвай ми, в момента, в който свършва изобщо не си мисли кое/какво/как е редно или не. На мен ми се е случвало да ме понатисне да го лапна целия, въпреки че съм казвала, че не става. Не, че т'ва го оправдава... Пак си го зарежи, 'щото си си права в случая, но не го поставяй в категория изрод.
Това което е направил е много брутално,но за всичко си има първи път...Не казвам,че ако на мен ми се случи няма да реагирам,напротив такава реакция ще има ,че...Но вие сте заедно от година и половина до колкото разбрах,нормално е да иска нещо ново...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
гаджето на една приятелка се бил изпразнил в устата й,после тръгнала уж да му даде една целувка и изплула всичко в устата му и му рекла-"Тва си е твое"....та...не ми се струва лоша идея...:P
т'ва ме подсеща един път се бяхме скарали с бащата много сериозно и той просто беше много нервен и ми каза "бадева съм си хабил матеряла за теб, а аз му казах,нагъзи се да ти го върна".... че после се извинявахме един на другПървоначално написано от 0ptimYm
![]()
Ми да ти кажа чесно и аз бих го направил сигурно,щото при свършването няма такъв кеф,просто тогава изключваш иииии![]()