- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл???
Имам малък проблем...такам...значи от 1-2год сии пиша от време на време с едно момче...ии все ставаше така чее се разминаваха нещата ии неможехме да се видим...той занима да учи в др град...не се бяхме чували 2месеца..ии преди няколко дни ми писа...искаше да излезем на кафе ноо аз този ден бях на поход..предложих му да дойде ..той се съгласи...ии така цял ден с него...беше адски забавно...на следващият ден ходихме на кафе...след което бяхме в парка..и така от 5-6дни сме постоянно заедно...ноо..лошото е че мисля че започвам да го харесвам...и то доста..постоянно мисля за него...но незнам какво да правя...защото...ако и той чувства същото(защото май е така) ии се получи нещо...той е тук до 12анприл...щом ваканцията свърши той отново заминава ии може би ще се върне юни месец...та въпроса ми е...има ли смисъл изобщо да започваме връзка или не....моля ви помогнете ми...незнам..незнам какво да правя...
[съжелявам ако има правописни грешки]
всяко нещо има смисъл... ако не пробваш няма да разбереш КАКЪВ е бил смисъла...защото повярвай ми .. има. Остави нещата да се случат и евентуално ако препраснее в голяма любов ще потърпиш толкова до юни, когато пак ще сте заедно. А ако се окаже, че не можеш да търпиш без да налетиш на друг /или обратното - той да си хареса друга/ значи смисъла е, че не сте един за друг.. късмет :P{}
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Ами при тези обстоятелства , че може да замине скоро е по - добре да си карате приятелската , защото честно казано връзка от разтояние не е добър избор .![]()
Според мен трябва да се насладиш изцяло на времето прекарано с него ... щом се харесвате защо пък да не стане нещо ... а и за мен всичко си има смисъл![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Смисъл няма.
Но винаги можете да се навивате че имаИ да спорите с хората, които ви казват че няма.
Връзка от разстояние = просто приятели.
Сама си прецени искаш ли да се тормозиш за дивотии. Или да си харесаш някое по готино момче, което ще е около теб![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Когато двама човека се харесват или обичат много ВСИЧКО e възможно !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
не
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Останете си "добри приятели" докато се върне,после прави каквото ще правиш.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
За нещо сериозно според мен няма смисъл, но за красиви емоции определено има смисъл. Понякога идват хора в живота ни за кратко, но пък спомените с тях остават незбравими. Едва ли аз съм най-подходящият човек да ти дам съвет, но погледни го от всички гледни точки. Аз съм човек, който живее за днешнят ден. Прекарваш си добре с даденото момче, защо да не продължиш да си прекарваш добре макар и още 12 дни. Живота си е товой и на никой друг сама избираш как да го изживееш![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Нищо не ви пречи да опитате ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
дамммПървоначално написано от Hilary_
Насладете се на оставащото ви време... пък след това му мисли.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ако мислиш,че можеш да подържаш с него връзка от растояние,не се отказвай!
Зависи какво влагаш и очакваш от връзките. Премисли всички позитиви и негативи.Първоначално написано от L1n4e7o
Good luck, Bad luck, Luck...
Няма да ви е лесно.![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.