.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Има ли смисъл???

Имам малък проблем...такам...значи от 1-2год сии пиша от време на време с едно момче...ии все ставаше така чее се разминаваха нещата ии неможехме да се видим...той занима да учи в др град...не се бяхме чували 2месеца..ии преди няколко дни ми писа...искаше да излезем на кафе ноо аз този ден бях на поход..предложих му да дойде ..той се съгласи...ии така цял ден с него...беше адски забавно...на следващият ден ходихме на кафе...след което бяхме в парка..и така от 5-6дни сме постоянно заедно...ноо..лошото е че мисля че започвам да го харесвам...и то доста..постоянно мисля за него...но незнам какво да правя...защото...ако и той чувства същото(защото май е така) ии се получи нещо...той е тук до 12анприл...щом ваканцията свърши той отново заминава ии може би ще се върне юни месец...та въпроса ми е...има ли смисъл изобщо да започваме връзка или не....моля ви помогнете ми...незнам..незнам какво да правя...

[съжелявам ако има правописни грешки]

всяко нещо има смисъл... ако не пробваш няма да разбереш КАКЪВ е бил смисъла...защото повярвай ми .. има. Остави нещата да се случат и евентуално ако препраснее в голяма любов ще потърпиш толкова до юни, когато пак ще сте заедно. А ако се окаже, че не можеш да търпиш без да налетиш на друг /или обратното - той да си хареса друга/ значи смисъла е, че не сте един за друг.. късмет :P {}
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Ами при тези обстоятелства , че може да замине скоро е по - добре да си карате приятелската , защото честно казано връзка от разтояние не е добър избор .

Град
    Таити
    Според мен трябва да се насладиш изцяло на времето прекарано с него ... щом се харесвате защо пък да не стане нещо ... а и за мен всичко си има смисъл
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Смисъл няма.

Но винаги можете да се навивате че има И да спорите с хората, които ви казват че няма.

Връзка от разстояние = просто приятели.

Сама си прецени искаш ли да се тормозиш за дивотии. Или да си харесаш някое по готино момче, което ще е около теб

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

благодаря за отговорите....ще помисля още малко

Когато двама човека се харесват или обичат много ВСИЧКО e възможно !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    не
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Останете си "добри приятели" докато се върне,после прави каквото ще правиш.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Пробвайте като се върне :P
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За нещо сериозно според мен няма смисъл, но за красиви емоции определено има смисъл. Понякога идват хора в живота ни за кратко, но пък спомените с тях остават незбравими. Едва ли аз съм най-подходящият човек да ти дам съвет, но погледни го от всички гледни точки. Аз съм човек, който живее за днешнят ден. Прекарваш си добре с даденото момче, защо да не продължиш да си прекарваш добре макар и още 12 дни. Живота си е товой и на никой друг сама избираш как да го изживееш
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нищо не ви пречи да опитате ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Нищо не ви пречи да опитате ..
    даммм

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Насладете се на оставащото ви време... пък след това му мисли.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    |На 3еМяТ@|
    Има смисъл. Не се отказвай от него

Ако мислиш,че можеш да подържаш с него връзка от растояние,не се отказвай!

Re: Има ли смисъл???

Цитирай Първоначално написано от L1n4e7o
    Имам малък проблем...такам...значи от 1-2год сии пиша от време на време с едно момче...ии все ставаше така чее се разминаваха нещата ии неможехме да се видим...той занима да учи в др град...не се бяхме чували 2месеца..ии преди няколко дни ми писа...искаше да излезем на кафе ноо аз този ден бях на поход..предложих му да дойде ..той се съгласи...ии така цял ден с него...беше адски забавно...на следващият ден ходихме на кафе...след което бяхме в парка..и така от 5-6дни сме постоянно заедно...ноо..лошото е че мисля че започвам да го харесвам...и то доста..постоянно мисля за него...но незнам какво да правя...защото...ако и той чувства същото(защото май е така) ии се получи нещо...той е тук до 12анприл...щом ваканцията свърши той отново заминава ии може би ще се върне юни месец...та въпроса ми е...има ли смисъл изобщо да започваме връзка или не....моля ви помогнете ми...незнам..незнам какво да правя...

[съжелявам ако има правописни грешки]
    Зависи какво влагаш и очакваш от връзките. Премисли всички позитиви и негативи.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Няма да ви е лесно.
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си